:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: WHITE COLLAR SEIZOEN 2
PERSBERICHT: WHITE COLLAR SEIZOEN 2
Bron: Fox - Datum: 2012-12-07 - Geplaatst door: Werner
WHITE COLLAR SEIZOEN 2

White Collar Seizoen 2: Nog meer spanning, verrassende wendingen en een meeslepende verhaallijn met het onafscheidelijke duo, Neal en Peter, in de hoofdrol. Zo kom je die donkere dagen in de winter wel door...

Matt Bomer keert in het tweede seizoen van White Collar terug als de stijlvolle oplichter Neal Caffrey die samenwerkt met FBI-agent Peter Burke (Tim Dekay). Samen gaan zij de strijd tegen de witteboordencriminaliteit aan, waarbij de misdaden uiteen lopen van uitbuiting tot moord en van kunstroof tot corrupte politici. Na de mislukte ontsnapping van Neal en de dood van zijn vriendin Kate, staan zowel de overeenkomst van Neal met de FBI als de baan van Peter, op het spel. Als dan de samenwerking met Peter uiteen aan het vallen is, worden de uitdagingen alleen nog maar complexer. Kan Neal de dood van zijn vriendin wreken en de samenwerking met Peter voortzetten?

Sexy cast
Ook in het tweede seizoen van White Collar schittert de sexy cast! Neal windt wederom als echte verleider de vrouwen om zijn vinger. Met zijn zwoele blauwe ogen en zijn goede looks is deze rol Matt Bomer op het lijf geschreven. Niet voor niets werd hij in 2009 door People Magazine uitgeroepen tot "Sexiest Rising Star". Ook in de film Magic Mike was een sexy bijrol voor hem weggelegd als stripper en voor de verfilming van Fifty Shades Of Grey ziet menig vrouw én man hem als de ideale kandidaat voor de rol als Christian Grey. Naast Matt Bomer steelt ook Tiffany Thiessen (o.a. Beverly Hills 90210) de show als Peter's prachtige en begripvolle vrouw Elizabeth.

Seizoen 1
Jarenlang speelde witteboordencrimineel Neal Caffrey en FBI-agent Peter Burke een kat-en-muisspel met elkaar. Wanneer Neal wederom wordt opgepakt door Burke sluit hij met hem een deal: hij verleent zijn medewerking aan de FBI in het opsporen en oppakken van andere ongrijpbare meesteroplichters in ruil voor zijn vrijheid. Deze vrijheid gaat gepaard met een elektronische enkelband. Neal kiest eieren voor zijn geld en gaat samen met Peter de strijd tegen de witteboordencriminaliteit aan. Tegelijkertijd zet hij samen met handlanger Mozzie (Willie Garson o.a. Sex And The City) de zoektocht in naar Kate, zijn verloofde.

Seizoen 2
In seizoen 2 worstelt Neal, die nog aan het rouwen is om de dood van zijn vriendin Kate, met het ontrafelen van het geheim achter een mysterieuze muziekdoos en het vinden van de moordenaar van Kate. Als dan ook de dierbaren van Neal en Peter gevaar lopen, zetten zij alles op alles om hen te beschermen.

Hoge kijkcijfers
In de zomer keken in Vlaanderen gemiddeld 225.000 kijkers naar seizoen 1 op VTM en op Club RTL keken maar liefst 468.000 kijkers naar beide seizoenen van de serie. In België haalde White Collar dus hoge kijkcijfers per aflevering.

12-12-'12
In Nederland en België ligt seizoen 2 van White Collar vanaf 12 december in de winkels. In de Verenigde Staten wordt hard gewerkt aan seizoen 5 en wordt de serie geprezen met een 8,3 op IMDB. Hoog tijd om zelf te ontdekken waarom de Amerikanen zo dol zijn op deze feelgood serie.

Productinformatie
Titel: White Collar Seizoen 2
Releasedatum: 12 december 2012
Formaat: DVD
Genre: Drama
Lengte: Ongeveer 660 min. / 42 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16/9 widescreen 1.78:1
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
•  Audiocommentaar
•  Verwijderde scènes
• White Collar Roasts Burn Notice FBI
• Burn Notice Roasts White Collar
• Anatomy of an Episode
Recent nieuws van dezelfde bron