:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: TINKERBELL EN PETER PAN
PERSBERICHT: TINKERBELL EN PETER PAN
Bron: Disney - Datum: 2012-12-04 - Geplaatst door: Werner
TINKERBELL: HET GEHEIM VAN DE VLEUGELS

De koude winterdagen worden ronduit magisch met Tinkerbell's nieuwe avontuur. Na de elfenavonturen met de lente, de herfst en de zomer als centrale thema's, ontmoeten we één van Disney's meest geliefde en tijdloze personages voor een vierde keer in een prachtig winterlandschap.

In het verboden Winter Woud doet de avontuurlijke en nieuwsgierige Tinkerbell een grootse ontdekking : ze ontmoet een heel bijzonder winterelfje met de naam Sneeuwkristal... haar eigen zusje! Wanneer de elfenzusjes elkaars wereld willen ontdekken loopt er plotseling iets vreselijks fout. Gelukkig vormen ze samen een sterk duo met magische vleugels dat er alles aan doet om de Twinkelvallei te redden.

Reis mee met Tinkerbell en haar elfenvriendjes en geniet van het ongelooflijke avontuur dat de wereld van de elfjes voorgoed zal veranderen!

Tinkerbell is een Disney Fairies franchise: Een filmlijn binnen The Walt Disney Company die zich uitstrekt over vele categorieën, zoals Blu-ray en DVD, games, muziek, publishing, toys, etc. Garant voor hoge kwaliteit, waarin bovendien actuele thema's en waarden aangestipt worden. Disney op zijn best: magie, fantasie, avontuur en humor. Neem een kijkje op: http://www.disneyfairies.be

Vanaf 12 december beschikbaar op Blu-ray en dvd.


DE SPECIAL EDITION VAN PETER PAN

De magie van Walt Disney's succes komt opnieuw tot leven in deze speciale editie van Peter Pan. We kennen allemaal het verhaal over vriendschap, jaloezie en volwassen worden... Deze geweldige klassieker van de Walt Disney Studios zal nu een nieuwe generatie fans kunnen betoveren met ongelooflijk spannende scènes, prachtige muziek en wonderlijke personages: Peter Pan neemt Wendy en haar broertjes mee naar het magische Nooitgedachtland, waar ze kennis maken met het nieuwsgierige elfje Tinkerbell, de Slimme Jongens, de beruchte Kapitein Haak & zijn piratencrew, prachtige zeemeerminnen en een heuse Indianenstam!

Peter Pan's Special Edition is een belevenis voor de hele familie, compleet met de making-of, nooit eerder vertoonde scènes en nog veel meer...

Vanaf 12 december beschikbaar op Blu-ray en dvd.
Recent nieuws van dezelfde bron