:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: TELEVISIESERIES DECEMBER 2012
PERSBERICHT: TELEVISIESERIES DECEMBER 2012
Bron: Disney - Datum: 2012-11-22 - Geplaatst door: Werner
Het wordt een ongelooflijk spannende winter met:
 
Het 8ste en allerlaatste seizoen van Desperate Housewives
Grey's Anatomy seizoen 8
Castle seizoen 4

Criminal Minds seizoen 7

 
Verkrijgbaar op DVD vanaf 5 december 2012
 

DESPERATE HOUSEWIVES SEIZOEN 8

 
De climax in het 8ste en allerlaatste seizoen van Desperate Housewives
 

De dames van Wisteria Lane verbazen hun fans nog een laatste keer met een meeslepend achtste seizoen, waarin ze alle losse eindjes aan mekaar knopen. In 2004 startte de serie met 21 miljoen kijkers en weerspiegelde een nieuw concept in de popcultuur: jonge veertigers, seksueel actieve huisvrouwen... een cultureel fenomeen dat garant stond voor instant succes! De veelvuldig bekroonde dramaserie kon de voorbije acht jaar op heel wat fans rekenen en bezorgde hen een bitterzoete finale.

 

We nemen de draad weer op bij de moord op Alejandro... Zullen de vrouwen en Carlos hun geheim kunnen bewaren? Er bloeit iets moois tussen Renee en de nieuwe buurman Ben, terwijl de relatie van Tom en Lynette er heel wat minder rooskleurig uitziet. Gaby wil kost wat kost haar luxueuze levensstijl behouden en Bree moet alles op het spel zetten om haar hachje te redden. De spanning stijgt naar ongekende hoogtes en zet de hechte band tussen de dames meer dan ooit op het spel. Ontdek zelf of de mysteries van de wereldbefaamde huisvrouwen zich eindelijk ontrafelen in deze laatste 23 afleveringen!

 

GREY'S ANATOMY SEIZOEN 8

 

Het nieuwe seizoen van deze populaire ziekenhuisserie kent onmiddellijk een heftige start en pikt de draad weer op bij Meredith, Alex, Derek, Christina en Owen. Opnieuw zien we hoe de sterke band tussen de chirurgen toch blijft leven, terwijl ze alles op alles zetten voor hun patiënten. Fans kunnen zich nog eens laten meeslepen met de drama, romantiek en komedie in het Seattle Grace ziekenhuis... De dokters hebben in deze 24 afleveringen nog heel wat verrassende wendingen in petto!

 

CASTLE SEIZOEN 4
 

Het schrijversblok van Richard Castle speelt nog steeds in het voordeel van Kate Beckett en haar collega's van de NYPD. Op het einde van het derde seizoen, zorgde de zoektocht naar de moordenaar van Beckett's moeder voor een dramatisch einde. Het charmante duo is in dit vierde seizoen hechter dan ooit wanneer Castle zoekt naar de dader van de schietpartij en Beckett haar bijna-doodervaring tracht te verwerken... De 23 onvergetelijke afleveringen hebben weer heel wat misdaden op het menu staan en zijn een echte must-have voor elke Castle fan!

 

CRIMINAL MINDS SEIZOEN 7

 

Dit seizoen zal de terugkomst van de "schijndode" agent Prentiss voor de nodige commotie zorgen! Het Behavioral Analysis Unit-team wordt stilaan terug herleid tot de harde kern met FBI-agenten Hotch, Rossi, JJ, Reid, Morgan en Garcia. Er wordt weer vollop aan "profiling" gedaan en deze keer mag ook de gepromoveerde JJ haar steentje bijdragen... Duik mee onder in de psyche van misdadigers en mis geen enkele aflevering van dit nieuwe, bloedstollende seizoen! De 24 afleveringen zijn verkrijgbaar op 5 discs en beloven weer heel wat misdaad, actie en drama!UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron