:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: NEW GIRL SEIZOEN 1
PERSBERICHT: NEW GIRL SEIZOEN 1
Bron: Fox - Datum: 2012-11-22 - Geplaatst door: Werner
NEW GIRL SEIZOEN 1

New Girl is met afstand de charmantste comedy van het jaar! Deze alom geprezen serie heeft een schitterende cast met de onweerstaanbaar charmante Zooey Deschanel als leading lady.

New Girl is een heerlijke, onalledaagse komedie over vrienden, scharrels en relaties. Na een ellendige liefdesbreuk trekt de optimistische en ruimdenkende Jess (Zooey Deschanel) in bij drie mannelijke vrijgezellen die zelf genoeg problemen hebben. Winston (Lamorne Morris) is een voormalig atleet, Nick (Jake Johnson) is een besluiteloze barman die gestopt is met zijn studie Rechten en Schmidt (Max Greenfield) is een excentrieke vrouwenversierder die vooral verliefd is op zichzelf. Samen met haar knappe, beste vriendin Cece (Hannah Simone) ontdekt Jess dat het leven met deze jongens een uitdagend en hilarisch avontuur kan zijn.

Zooey Deschanel
Haar eerste grote rol speelde Zooey Deschanel in All The Real Girls (2003). Later zouden onder meer The Hitchhiker's Guide To The Galaxy, Winter Passing, Bridge To Terabithia, Surf's Up en The Happening volgen. In het bekroonde (500) Days Of Summer zette ze een indrukwekkende hoofdrol neer. In 2009 dook ze eenmalig op voor een cameorol aan de zijde van haar zus Emily Deschanel, die de hoofdrol speelt in de bekende serie Bones. Ze werd ook genomineerd voor een Grammy, want ze is eveneens een begenadigd singersongwriter en performer. Jake Johnson, de tegenspeler van Zooey Deschanel, was te zien in diverse tv-series (Curb Your Enthousiasm, Lie To Me, FlashForward).

Style-icoon
Zooey Deschanel haalde in november 2012 de cover van magazine Cosmopolitan. Haar kledingkeuze is een inspiratiebron voor talloze tieners en 'twentysomethings' - om niet te vergeten dat ze door 175.000 mannen tot meest begeerlijke vrouw is gekozen op Askmen. com. Maar wat typeert nou die typische Zooey Deschanel-stijl in New Girl? Allereerst felle, stralende kleuren die naadloos aansluiten bij het opgewekte karakter van Jess. Daarnaast speelse, gekke patronen en motieven die nooit domineren in de totale look. En niet te vergeten, rokjes boven de knie: die (mooie) benen mogen gezien worden! Last but not least, ballerina schoenen: stylish en het zit nog lekker ook. Tot slot zijn een krultang, hairspray, lipstick, oogschaduw, eyeliner en wimper-voor-wimper volume ook onmisbaar voor die onweerstaanbare Jess look.

Jess is van ons allemaal
De serie zal voor jonge vrouwen veel herkenning geven. Hoofdrolspeelster Jess en de thema's die in New Girl aan bod komen, zoals onmacht, verleiding, vreemdgaan, dating, single zijn, kleding, het verschil tussen man en vrouw en keuzes maken in alle hectiek, zijn voor menig vrouw een genot om zich mee te vereenzelvigen. Niet voor niks trok de serie gemiddeld 400.000 kijkers per aflevering!

Bekroningen en nominaties
New Girl is bijzonder in de smaak gevallen bij de televisiecritici. De serie werd genomineerd voor vijf Primetime Emmy Awards, waarvan één voor de vertolking van Zooey Deschanel. Deschanel werd eveneens genomineerd voor een Golden Globe en daarnaast won ze nog een Critic's Choice Television Award. Hannah Simone kreeg als debuterende actrice een Teen Choice Award en de serie kreeg er zes Teen Choice Award nominaties bovenop. Dit zijn alleen nog maar de meest opvallende bekroningen en nominaties uit de lijst.

Kijkcijfers in Nederland
In Nederland was Seizoen één van New Girl een echte hit op RTL 5. De serie haalde maar liefst zo'n gemiddeld 400.000 kijkers per aflevering.

Productinformatie
Titel: New Girl
Releasedatum: 28 november
Formaat: DVD
Lengte: Ongeveer 493 min. / 22 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16x9 widescreen 1:78
DVD-9
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Verwijderde & verlengde scènes
• Audiocommentaar
• Alternatieve grappen
• Dress Like JessUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron