:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: ANIME-RELEASES NOVEMBER 2012
PERSBERICHT: ANIME-RELEASES NOVEMBER 2012
Bron: Filmfreaks - Datum: 2012-11-22 - Geplaatst door: Werner
HIGHSCHOOL OF THE DEAD (3DVD)
 

School is gedaan, tijd om zombiekoppen te laten rollen!!! Het nieuwe trimester op het lyceum begint al niet te best voor Takashi wanneer hij door Rei wordt afgewezen. Wanneer hij buiten wat wil bekomen van de tegenslag verandert zijn dag in een echte nachtmerrie. Vlak voor de schoolpoort is Takashi getuige van een gruwelijk feit: een zombie valt de leraren aan, die elk op hun beurt anderen aanvallen. Takashi ziet maar één uitweg uit deze razernij: tezamen met Rei en zijn beste vriend Hisashi al vechtend het dak van de school zien te bereiken. Zal Takashi samen met zijn vrienden deze apocalyps kunnen overleven? Zombies, bloed, romantiek en dramatiek, wat zou je nog meer willen. Het volledige eerste seizoen is dan ook verzameld in deze mooie box.

 
DVD details:

Label: Dybex

Kijkwijzer: 12 jaar.

Herkomst: Japan, 2011

Speelduur: 300 min

Geluid: Japans en Frans 2.0 & 5.1

Beeldformaat: 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld.

Releasedatum: 29 november 2012

 

5CM PER SECOND (BLU-RAY)

 

Regisseur Shinkai, die de nieuwe Miyazaki (Spirited Away) wordt genoemd, creëerde met "5 cm per second" een werkelijk meeslepend verhaal over verloren jeugd vol pure emotie gevat in een schitterende animatiefilm. Takaki en Akari zitten op de basisschool. Omdat ze beiden erg van lezen houden, worden ze beste vrienden. Maar dan verhuist Akari naar Tochigi, een stad ten noorden van Tokio. Toch verliezen beide vrienden elkaar niet uit het oog en sturen elkaar regelmatig brieven. Wanneer Takaki verhuist naar Kagoshima, in het zuiden van Japan, besluit hij nog een keer bij zijn vriendin langs te gaan. Ben je reeds fan van Origine, The Girl Who Leapt Through Time, The Place Promised In Our Early Days of The Voices Of A Distant Star dan mag je zeker deze film niet missen. Wondermooi!!!

 
Blu-ray details:  

Kijkwijzer: 12 jaar.

Label: Kaze

Herkomst: Japan, 2007

Speelduur: 62 min

Japans en Frans 2.0 & 5.1

Beeldformaat; 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld.

Releasedatum: 29 november 2012
 

MARDOCK SCRAMBLE FILM 2: THE SECOND COMBUSTION

 

Mardock Scramble, een project samengesteld uit een drietal films, wordt beschouwd als de nieuwe adem van het cyberpunk anime-genre, waarbij de duistere en complexe wereld van Mardock City de klapstukken van het genre (Ghost In The Shell, Blade Runner,...) eer aandoet. Nadat Rune en Oeufcoque op het nippertje door dokter Easter uit de klauwen van Boiled gered zijn, worden ze rechtstreeks naar het "Paradijs" gebracht. Achter die naam verstopt zich een hightech centrum met de verboden kennis van de Mardock Scramble 09, alleen hier kan Oeufcoque, die pijn lijdt, gered worden. Hoewel de staat van haar vriend Rune schokt, moet ze zich toch concentreren op haar volgende opdracht : het hyperbeschermde casino van Shell, de man die haar voor dood achterliet, vernietigen...

 
DVD / Blu-ray details:

Kijkwijzer: 16 jaar.

Label: DVD: Kaze

Herkomst: Japan, 2011

Speelduur: 64 min,

Japans en Frans 5.1,

Beeldformaat: 16:9,

Nederlands en Frans ondertiteld.

Releasedatum: 29 november 2012
 

ONE PIECE FILM 6: BARON OMATSURI AND THE ISLAND OF SECRETS

 

De bemanning van de strohoed besluit dat ze eindelijk recht heeft op een verdiende rust. Op naar het eiland Omatsuri, het feesteiland met weelderige vrouwen, heerlijke gerechten,... Een paradijs voor elke piraat. Maar ze rekenen niet op baron Omatusuri, de eigenaar van het eiland, die hen meedeelt dat ze alvorens van de attracties te kunnen profiteren, eerst een hele reeks testen moeten doorstaan.Welke duistere plannen beraamt baron Omatsuri achter de rug van de bemanning? Is Luffy zich wel bewust van de situatie waar hij zich uit zal moeten redden? Gerealiseerd door de meesterhand van Mamoru Hosoda (Summer Wars) mengt deze nieuwe opus van One Piece hilarische humor met adembenemende gevechten.

 
DVD / Blu-ray details:

Label: Kaze  

Kijkwijzer: 12 jaar.

Herkomst: Japan, 2005

Speelduur: 91 min

Geluid: Japans en Frans 5.1

Beeld: 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld.

Releasedatum: 29 november 2012