:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2012
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2012
Bron: Paradiso - Datum: 2012-10-17 - Geplaatst door: Werner
THE HUNTER
 
Synopsis:

Martin David (Willem Dafoe), een professionele huurmoordenaar, wordt door een mysterieus biotechbedrijf naar de Tasmaanse wildernis gestuurd om de laatste Tasmaanse tijger te vinden. De eenzame expeditie in het onherbergzame landschap dwingen hem de realiteit van zijn werk onder ogen te zien, met dramatische gebeurtenissen tot gevolg.

 

Cast: Willem Dafoe (Spider-Man, John Carter), Frances O'Connor (Bedazzled, Timeline), Sam Neill (Jurassic Park, The Vow), Morgana Davies (Terra Nova)

Regie: Daniel Nettheim (K9, Dance Academy)

Genre: Avontuur, Drama
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 6 december 2012

 


2 DAYS IN NEW YORK

 
Synopsis:

Marion leeft samen met haar zoon en haar nieuwe vriend Mingus in New York. Als haar Franse vader, zus en diens vriend op bezoek komen blijkt dat de culturele verschillen tussen haar familie en haar Amerikaanse vriend Mingus voor explosieve situaties zorgen.

 

Cast: Julie Delpy (2 Days In Paris, Before Sunrise), Chris Rock (Madagascar, The Longest Yard), Kate Burton (187 Hours, Grey's Anatomy)

Dylan Baker (Secretariat, House MD)

Regie: Julie Delpy (2 Days In Paris, Le Skylab)

Genre: Drama, Komedie, Avontuur

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 6 december 2012

 


DAMAGE
 
Synopsis:

Na zeven jaar cel voor onvrijwillige doodslag heeft John Brickner (Steve Austin) alle geweld afgezworen. Maar zijn voornemen om op het rechte pad te blijven, krijgt een ferme knauw: het dochtertje van de man die hij doodde, heeft dringend een nieuw hart nodig. Om haar leven te redden en met zichzelf in het reine te komen moet hij weer onderduiken in het clandestiene vechtcircuit, een broeihaard van misdaad en verderf. kan Brickner lang genoeg overleven om de hoofdprijs in de wacht te slepen? Damage staat bol van de adrenaline en bestookt al je zintuige met spetterende geweldballetten en verpletterende actiescènes. Een hondsbrutale vechtfilm, met het hart op de juiste plaats.

 
Cast: Steve Austin (Tactical Force, Knockout), Walton Goggins (Predators, The Bourne Identity), Laura Vandervoort (Ted, This Means War), Boyd (Hot Tub Time Machine, The Client List)
Regie: Jeff King (White Collar, Stargate SG-1)
Genre: Actie

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 6 december 2012

 


BATTLEGROUND
 
Synopsis:

Na een brutale, deels mislukte bankoverval duiken zes gevaarlijke criminelen noodgedwongen onder in een schijnbaar verlaten huis aan de rand van een uitgestrekt bos. Hun ontsnappingsplan krijgt een onverwachte wending wanneer hun getaway-busje plots verdwenen blijkt. Hoe komen ze nu bij het vliegtuig dan hen in veiligheid moet brengen? Al snel blijkt echter dat het missen van hun buitenlandse vlucht de minste van hun kopzorgen is. De boshut die ze hebben ingepalmd, behoort immers toe aan de “jager” (Hugh Lambe), een psychopatische Vietnamveteraan. In zijn beschadigde brein is de oorlog nooit gestopt en moet iedereen die zijn bos betreedt, met de gevolgen leren leven... en sterven. Als het van hem afhangt, zo gruwelijk en langzaam mogelijk.

Cast: Bryan Larkin (The Red Machine, Miles Away), Hugh Lambe (CX2: The Movie, End Of The Line), Robert Nolan (Familiar, Lucky 7), Lee Sandford (Ruiner, The Cutting Room)
Regie: Neil Mackay

Genre: Actie, Horror, Thriller

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 6 december 2012

 


PANIC BUTTON

 
Synopsis:

Een groep jonge mensen wint via hun favoriete Social Network, www.all2gethr.com de trip van hun leven. In een luxe privéjet met volledige IP-behandeling, worden ze naar New York gevlogen. Eenmaal aan boord worden ze door hun mysterieuze gastheer uitgenodigd om mee te doen aan een nieuw on-line spel. Al snel blijkt dat dit geen gewoon spel is. Ze worden geconfronteerd met de meest intieme en lugubere geheimen over zichzelf, die verborgen op vergeten plekken van allerlei sociale media te vinden zijn. Stuk voor stuk worden ze hiermee gechanteerd en gedwongen om sadistische opdrachten te volbrengen. In hun luxueuze gevangenis, 10 kilometer boven de grond, worden ze gedwongen mee te spelen, met als inzet hun eigen leven en dat van hun geliefden op de grond. Ze leren de keiharde les dat het dodelijke gevolgen kan hebben om je hele leven on-line te zetten...

Cast: Scarlett Alice Johnson (Aldulthood, The Reeds), Jack Gordon (Captain America, Wrong Turn 3), Michael Jibson (Flyboys, The Bank Job), Elen Rhys (Season Of The Witch)

Regie: Chris Crow (Devil's Bridge)

Genre: Horror, Thriller

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 6 december 2012

 


31 NORTH 62 EAST

 
Synopsis:

Corruptie, verraad en wraak staan centraal in deze actiethriller. De Britse premier ligt zwaar onder vuur in verkiezingstijd. Hij kan met de steun van een machtig handelscartel de verkiezingen vrijwel zeker naar zich toetrekken. Maar hiervoor moet hij een illegale wapendeal sluiten met een groep terroristen. Zij willen de deal alleen afronden als ze de positie doorkrijgen van een commando eenheid in Afghanistan. Met de hulp van hun eigen premier worden ze opgespoord en uitgeschakeld. Maar Jill Mandelson, kapitein van de eenheid, overleeft de aanslag en keert met behulp van de Franse geheime dienst terug naar huis. Daar start ze een onderzoek. Ze wordt tegengewerkt door haar eigen regering, maar komt stap voor stap dichterbij de schokkende waarheid. Wanneer er een eenheid van haar eigen collega's de opdracht krijgt een eind te maken aan Jills onderzoek -en haar leven- is de maat vol en wendt ze al haar gevechtservaring aan om met één wanhopige en gewelddadige actie de waarheid aan het licht te krijgen. Ze trekt tot de tanden gewapend naar het buitenverblijf van de premier...  - je niet zomaar...

 
Cast: Heather Peace (The Chase, Screwed), John Rhys-Davies (LOTR-Trilogie, The Princess Diaries 2), Marina Sirtis (Crash, The Grudge 3)
Regie: Tristan Loraine (Shady Lady, Pilot Fatigue)
Genre: Thriller

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 6 december 2012