:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: GLEE SEIZOEN 3
PERSBERICHT: GLEE SEIZOEN 3
Bron: Fox - Datum: 2012-09-20 - Geplaatst door: Werner
GLEE SEIZOEN 3
 
Winnaar vier Golden Globes en vier Emmy's
Verkrijgbaar vanaf 5 september op dvd
 

Glee, het internationale fenomeen, blijft in dit derde seizoen de grenzen verleggen! Beleef al het drama, de sterren en de muziek die leiden tot de diplomauitreiking! Deze Glee Third Season Graduation DVD-box is een unieke release met nooit vertoonde exclusieve extra's die je gezien moet hebben, een must-have voor elke Glee-liefhebber!

 
Het derde seizoen

Ontdek nu het complete derde seizoen van jouw favoriete tv-serie op DVD. De New Directions zijn gemotiveerder dan ooit en zingen de sterren van de hemel met de legendarische muzieknummers van Michael Jackson en Whitney Houston. Met uiteraard ook in dit seizoen speciale gastoptredens van sterren als Ricky Martin, Lindsay Lohan en Matt Bomer. Glee blijft een geweldig fenomeen en ook dit derde seizoen haalt alle juiste noten.

 

Beroemde gaststerren

Ook in het derde seizoen krijgen we weer speciale gastoptredens van supersterren als actrice Whoopi Goldberg (The Color Purple, Ghost), popzanger Ricky Martin, actrice, zangeres en tabloidfenomeen Lindsay Lohan en acteur Matt Bomer (White Collar, Flightplan, The Texas Chainsaw Massacre).

 

Fantastische tributes

Onvergetelijk zijn de covers met Olivia Newton-John en John Travolta waarin de discokoorts van Saturday Night Fever opnieuw opleeft. Michael Jackson, de 'ing of Pop', krijgt een volledige aflevering aan hem gewijd onder de simpele titel Michael. Nog een absolute voltreffer is de tribute aan Whitney Houston, de onvergetelijke zangeres die op 11 februari 2012 dood werd aangetroffen in haar hotelkamer in Beverly Hills. Het verdriet van miljoenen fans werd verwerkt in de aflevering Dance With Somebody met een meeslepende versie van 'How Will I Know' en de adembenemende choreografie van 'Dance With Somebody'.

 
Somebody That I Used To Know

Ook wereldster Gotye, geboren in Brugge als Wouter De Backer, is in dit derde seizoen te horen met zijn indie popsong 'Somebody That I Used To Know'. De schitterende cover in Glee (april 2012) droeg in aanzienlijke mate bij aan het succes van dit nummer. Al snel klom het liedje naar de eerste plaats in de charts in Nederland, België, Engeland, Duitsland en de VS, en werd de nummer één in 46 landen op iTunes.

 

Awards en nominaties

Het wereldwijde succes van Glee zien we ook weerspiegeld in de bekroningen en nominaties van de entertainmentindustrie. Zo werd de serie gelauwerd met vier Emmy Awards en evenveel Golden Globes. Daarnaast werd Glee nog zestien keer bekroond en 77 keer genomineerd.

 

Recordhouder in de Amerikaanse Top 100

Ook in de muziekwereld rijgen de koorjongens en -meisjes van Glee de berg records aan elkaar. Met hun aanstekelijke songs kwamen ze in 3 jaar tijd al 200 keer binnen in de Billboard Hot 100, de belangrijkste hitlijst van de VS. Een historisch record waarmee ze zelfs Elvis Presley het nakijken geven, want de legendarische zanger uit Memphis haalde in heel z'n carrière 'maar' 108 keer de charts. De 'Glee club' scoorde z'n allereerste knaller in de week van 6 juni 2009 met 'Don't Stop Believin', een cover van het Journey-nummer uit 1981. Met die song belandden ze meteen op de vierde plaats in de hitparade.

 

Sue Sylvester beantwoordt Facebookvragen

Tussen de vele extra's op deze dvd staat een uniek stukje content. In de video Vraag het aan Sue beantwoordt Sue Sylvester (de 'tougher than life' gymlerares vertolkt door Jane Lynch) de vragen van Vlaamse Glee-fans. Afgelopen februari mocht iedereen vragen insturen via www.facebook.com/gleebelgie. Uit de reacties van lokale 'Gleeks' maakte Sue vervolgens een selectie van de origineelste en boeiendste vragen. Op Facebook telt Glee wereldwijd afgerond 20,5 miljoen fans, en in Nederland en Vlaanderen is de serie op weg naar de 55 duizendste fan. Ook op Twitter vind je een grote schare Glee-followers, bijvoorbeeld op @gleeks. Wie echt álles wil weten over Glee, kan het beste geregeld een kijkje nemen op www.fox.be/glee. Je vindt er tal van leuke weetjes en achtergrondinformatie over de serie plus een button die doorlinkt naar iTunes. Zo kun je direct na elke Gleeaflevering de laatste songs downloaden!

 
Productinformatie
Koop-cvd
Titel: Glee Seizoen 3

Releasedatum: 5 september 2012

Genre: Tv-serie, musical

Leeftijd: Al
Lengte: ca. 990 min.

Audio: Engels Dolby Digital 5.1

Aspect Ratio: 16x9 Widescreen 1.78:1

DVD-9
Menu: Nederlands, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels
 
Extra's:
• Glee Music Jukebox
• Verwijderde En Verlengde Scènes

• Featurettes:

- Glee Under The Stars

- Glee Give A Note

- Glee Swap: Behind The Scenes Of ‘Props'

- Meet The Newbies

- Saying Goodbye

- Ask Sue: World Domination Blog

- Return Of Sue's Quips
 Recent nieuws van dezelfde bron