:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2012
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2012
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2012-09-20 - Geplaatst door: Werner

SINTERKLAAS EN HET RAADSEL VAN 5 DECEMBER

     

In dit nieuwe verhaal lopen de Pieten op tegen een modern probleem. De meeste schoorstenen zijn verdwenen en veel huizen zijn tegenwoordig beveiligd met een alarm. De arme Pieten worden steeds door de politie achterna gezeten als ze proberen de kadootjes te bezorgen bij de kinderen. Eén voor één belanden ze in de gevangenis. Wanneer Sinterklaas druk bezig is om het probleem van de Pieten op te lossen, wordt hij ontvoerd door de gemene Dr. Brein (Pamela Teves) en haar handlangers Joris en Boris. Ondertussen proberen Pieta en Mevrouw Dakjes (Inge Ipenburg) een stel Pietjes het Pietenvak bij te brengen. Daar worden ze ook nog lastig gevallen door Michiel (Ralf Mackenbach), die voor de schoolkrant een interview met Sinterklaas wil hebben. Pakjesavond nadert en voor de Pieten en Sinterklaas wordt het een race tegen de klok om op tijd een oplossing te vinden en Pakjesavond te redden. Gaat het ze lukken?

 

Regie: Martijn van Nellestijn

Cast: Pamela Teves, Wim Rijken, Martine van Os, Inge Ipenburg, Hetty Heyting, Martijn van Nellestijn, Richard de Ruijter, Gerard Joling, Coole Piet Diego, Ralf Mackenbach, Frits Sissing, Ellen Evers, Jack Spijkerman, Bert Kuizenga, Peter van der

Speelduur: 85 minuten
Kijkwijzer: AL

Releasedatum: 10 oktober 2012

 

Het vierde deel uit de meest succesvolle Sinterklaas-filmreeks aller tijden. Met gastrollen van o.a. Frans Duijts, Gerard Joling en Ralf Mackenbach. Verkrijgbaar op dvd

 

KIND VAN DE GRUFFALO
 

Het kind van de Gruffalo gaat op zoek naar de Grote Gevaarlijke Muis. Haar vader heeft verteld hoe dat monster eruitziet: hij heeft vurige ogen, een lange geschubde staart en een snor zo hard als ijzerdraad. Maar wie ze ook tegenkomt - geen Grote Gevaarlijke Muis. Zou hij eigenlijk wel bestaan?

 

Regie: Uwe Heidschotter, Johannes Weiland

Cast: Helena Bonham Carter, Shirley Henderson, Robbie Coltrane

Speelduur: 27 minuten
Kijkwijzer: AL
Release: 10 oktober 2012
 

Vervolg op de voor een oscar genomineerde animatiefilm de Gruffalo. Gebaseerd op de succesvolle gelijknamige boekenreeks. Bekend van VPRO Z@PP en BBC. Inclusief een Nederlands en een Engels gesproken versie. Verkrijgbaar op dvd.