:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2012
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2012
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2012-08-28 - Geplaatst door: Werner
MARLEY AFRICA ROAD TRIP
 

Na de documentaire Marley verschijnt Marley Africa Road Trip. Een serie waarin 3 zonen van Bob Marley op zoek gaan naar hun roots. Ze reizen door Afrika en organiseren het eerste Marley tribute concert. Marley Africa Road Trip is uitgezonden op discovery world. Beschikbaar op dvd

 

Dertig jaar na het grote vrijheidsconcert van Bob Marley keren zijn zoons Ziggy, Rohan and Robbie terug naar Afrika om zijn erfgoed voort te zetten en hun eigen reis te ondernemen.We volgen volgen de drie zonen van muzieklegende Bob Marley die naar Afrika reizen met de hoop om zich met hun vader te herenigen. Ze ontdekken de roots van het erfgoed van muziek, familie en Afrikaanse eenheid. Kijkers worden uitgenodigd om de broers te volgen op dit authentieke en temperamentvolle avontuur als ze kamperen in dorpen, jammen met de lokale bevolking en onder een scherpe deadline zich voorbereiden voor Ziggy's eerste tribute concert ooit in Zuid-Afrika.

 
Regie: David Alexanian

Cast: Ziggy Marley, Rohan Marley, Robbie Marley, David Alexanian

Speelduur: 360 minuten

Kijkwijzer: AL

Release: 5 september 2012

 

DARK TIDE
 

Spannende 'shark thriller' van de regisseur van Blue Crush en Into The Blue. Met Oscarwinnares Halle Berry (Monster's Ball) en Olivier Martinez. Beschikbaar op blu-ray en dvd.

 

Kate Mathieson (Halle Berry) is een duikinstructrice die negen jaar geleden een bijna-doodervaring heeft gehad met een witte haai. Ze slijt tegenwoordig haar dagen met rondleidingen te geven op het vaste land. Dan komt haar ex-partner en vriend langs die haar overtuigt terug in het water te gaan om over haar angst heen te komen.

 
Regie: John Stockwell

Cast: Halle Berry, Olivier Martinez, Ralph Brown

Speelduur: 94 minuten

Kijkwijzer: 16

Release: 19 september 2012

 

MACHINE GUN PREACHER
 

Aangrijpende speelfilm van Golden Globe nominee Marc Forster. Met ijzersterk acteerwerk van Gerard Butler en Michelle Monaghan. Met muziek van Chris Cornell, genomineerd voor een Golden Globe. Beschikbaar op blu-ray en dvd.

 

Machine Gun Preacher vertelt het waargebeurde verhaal van voormalig drugsdealer Sam Childers (Gerard Butler) die na een leven vol verslaving en criminaliteit het roer omgooit om zich in te zetten voor Soedanese oorlogskinderen. Sam besluit om zijn leven drastisch om te gooien nadat hij voor de zoveelste keer uit de gevangenis komt. Zijn vrouw Lynn (Michelle Monaghan) is tijdens zijn celstraf bekeert tot het Christendom en Sam volgt bij terugkomst. Beide komen tot inzicht en willen iets goeds doen met hun leven. Sam vertrekt naar Soedan en begint zich daar in te zetten voor de oorlogskinderen. Samen met Lynn probeert hij de kinderen te redden uit de wrede wereld van een vernietigende oorlog.

 
Regie: Marc Forster (Quantum Of Solace, The Kite Runner, Finding Neverland, Monster's Ball)

Cast: Gerard Butler, Michelle Monaghan

Speelduur: 131 minuten

Kijkwijzer: 16

Release: 19 september 2012

 

STREETDANCE 2 3D
 
Het energieke vervolg op de bioscoophit Streetdance 3D. Met een rol voor de beroemde Nederlandse danser Niek Traa. In spectaculair 3D. Beschikbaar op real 3d blu-ray en dvd.
 

In deze spectaculaire 3D dansfilm gaan Ash (Falk Hentschel) en zijn maatje Eddie (George Sampson) op zoek naar de beste dansers van Europa om een dance crew te vormen. Samen met hen gaat hij de strijd aan met zijn grote concurrenten uit Amerika. In Rome ontmoeten ze de, in eerste oogopslag onschuldige, straatartiest Legend (Niek Traa). Wanneer Eddie de bloedmooie Eva (Sofia Boutella) introduceert aan Ash, valt hij gelijk voor haar. Maar weet zij met haar sensationele dans ook de rest van de crew te overtuigen?

 
Regie: Max Giwa & Dania Pasquini

Cast: George Sampson, Sofia Boutella, Falk Hentschel, Niek Traa

Speelduur: 85 minuten

Kijkwijzer: 6

Release: 12 september 2012

 

SANCTUARY (SEIZOEN 2)
 

Het vervolg op het succesvolle eerste seizoen. Van de makers van Stargate SG-1 en Stargate Atlantis. Met sci-fi ster Amanda Tapping, bekend van de Stargate franchise. Bekend van Syfy Channel. Beschikbaar op dvd.

 

Sanctuary volgt de avonturen van de mooie en mysterieuze dr. Helen Magnus, haar kersverse leerling Will Zimmerman en haar onverschrokken dochter Ashley. Het drietal duikt in de duistere wereld van vreemde en angstaanjagende wezens, die zich - zonder dat wij het door hebben - onder ons bevinden...

 
Regie: Damian Kindler (Stargate Atlantis)

Cast: Amanda Tapping (Stargate Atlantis), Christopher Heyerdahl (New Moon), Robin Dunne (The Skulls)

Speelduur: 585 minuten

Kijkwijzer: 16, geweld

Release: 5 september 2012

 
 
 


UIT HET ARCHIEF