:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: THE AVENGERS
PERSBERICHT: THE AVENGERS
Bron: Disney - Datum: 2012-08-04 - Geplaatst door: Werner
THE AVENGERS

Beschikbaar op DVD en Blu-ray vanaf 29 augustus 2012

Marvel’s “The Avengers”. Het Ultieme superhelden team bundelt alle krachten in deze film met supersterren als Scarlett Johansson, Robert Downey JR. en Samuel L. Jackson!

De nieuwe film van Joss Whedon (bekend van Buffy The Vampire Slayer; Cabin In The Woods) ”The Avengers” is de must see film van het jaar. The Avengers brak alle box office records, waaronder de film die het snelst $500 miljoen haalt (23 dagen), en is de 3e meest succesvolle film ooit wereldwijd. Van de 12 films ooit die meer dan 1 miljard hebben opgebracht is The Avengers de vijfde Disney film die deze mijlpaal bereikt (na Pirates Of The Caribbean: Dead Man’s Chest, Alice in Wonderland, Toy Story 3 en Pirates Of The Caibbean: On Strangers Tides). Deze ongeziene Disney actiefim combineert superhelden, waanzinnige actie, humor en special effects. Met een echte sterrencast wordt elke Marvel- en superheldenfan ongelooflijk verwend.

Wanneer er uit onverwachte hoek gevaar dreigt voor de aarde, beseft Nick Fury (Samuel L. Jackson), hoofd van de geheime spionageorganisatie SHIELD dat deze aanval niet gemakkelijk te stoppen zal zijn. Daarom besluit hij om een ijzersterk team samen te stellen om de aarde te redden. Het ultieme team: Iron Man (Robert Downey Jr), The Incredible Hulk (Marc Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Hawkeye (Jeremy Renner) en Black Widow (Scarlett Johansson) komen samen om de wereld te redden van Loki (Tom Hiddleston), die een gemeen plan heeft bedacht om de aarde over te nemen. Dit spectaculair avontuur, gebaseerd op de populaire Marvel Comic Serie The Avengers die in 1963 ontstond, zit vol actie, humor en spanning waardoor echte legenden tot leven komen om de aarde te redden.

De Marvel fans zullen na deze film niet lang op hun honger moeten wachten. Op 24 april 2013 komt Iron Man 3 immers uit in de bioscoop met Robert Downey Jr. die opnieuw zijn glansrol opneemt.

Technische specificaties DVD:
Film: Actie
Duur: 143 minuten
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans
Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Engels voor slechthorenden

Bonus
• Commentary by Joss Whedon
• A Visual Journey
• Assembling the Ulimate Team

Technische specificaties Blu-ray:
Film: Actie
Duur: 143 minuten
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Formaat: 1080p high definition / 16x9, 1.78:1
Talen: DTS-HD Master 7.1: Engels - DTS-HD HR 7.1: Frans
Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Engels voor slechthorenden

Bonus:
• J- Commentary by Joss Whedon
• Deleted scenes
• Gag Reel
• Marvel one-shot: item 47
• A Visual Journey
• Assembling the Ultimate Team
• Soundgarden Music Video- "Live to rise"UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron