:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2012
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2012
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2012-07-19 - Geplaatst door: Werner

THE PIRATES: BAND OF MISFITS

 

Een unieke animatiefilm met kleifiguurtjes gecreÙerd door Aardman, makers van Chicken Run, in samenwerking met Sony Pictures Animation.

Hijs de zeilen en maak een hilarische reis vol grappen en grollen met de buitenbeentjes van de wereldzeeÙn in The Pirates: Band Of Misfits, de nieuwste animatiefilm van Sony Pictures Home Entertainment. Deze animatiefilm van Aardman (Chicken Run) en Sony Pictures Animation entertaint de hele familie van begin tot einde. In The Pirates: Band Of Misfits "horen" we Hugh Grant voor het eerst schitteren in een animatierol. Hij spreekt de stem in van de flamboyante Piratenkapitein, die er maar niet in slaagt de échte schrik van de zee te zijn. Samen met zijn rauwe, ietwat klunzige crew en zijn trouwe dodo Polly aan zijn zijde, heeft de kapitein één grote droom. Hij wil zijn rivalen Black Bellamy (Jeremy Piven) en Langzwaard Liz (Salma Hayek) verslaan, en zet alles op alles om Piraat van het Jaar te worden. Het wordt een opdracht waarbij onze helden een jonge wetenschapper redden en het opnemen tegen een duivels koningin, zonder uit het zicht te verliezen waar een piraat het meest van houdt: Avontuur!

 

Regisseur: Peter Lord

Cast: Hugh Grant - Pirate Captain; Salma Hayek - Cutlass Liz; Jeremy Piven -  Black Bellamy; Imelda Staunton - Queen Victoria; David Tennant - Darwin

Genre: Animatie

Release DVD koop, Blu-ray Disc koop en Blu-ray Disc 3D op 16 augustus 2012

 

Extra's op DVD disc:

• Mr. Bobo's Flash Card Game

• From Stop to Motion

• Featurettes: Creating the Bath Chase Sequence

Exclusieve extra's op Blu-Ray Disc

• Pirate Disguise Dress-Up Game

 

MEETING EVIL
 

Samuel L. Jackson, Luke Wilson en Leslie Bibb zijn de sterren in deze intense, psychologische thriller

 
Sony Pictures Home Entertainment brengt op 22 augustus Meeting Evil uit, een beklemmende en angstaanjagende psychologische thriller met Samuel L. Jackson en Luke Wilson, gebaseerd op het gelijknamige boek van Robert Berger. De mysterieuze vreemdeling Richie (Jackson) heeft pech met zijn auto en vraagt John (Wilson) om hulp. Al snel ontdekt de zachtaardige John dat hij onvrijwillig passagier wordt van een moorddadige rit door de stad tot diep in het platteland. Als Richie besluit een bezoekje te brengen aan Johns vrouw en zijn kinderen, heeft John geen andere keus dan het gevecht met de sadistische moordenaar aan te gaan. Maar daarvoor betaalt hij een hoge prijs... De spanning is constant te snijden.
 

Regisseur: Chris Fisher (I Now Pronounce You Chuck And Larry, Just Go With It)

Acteurs: Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Luke Wilson (Charlie's Angels, Legally Blonde), Leslie Bibb (Iron Man 2, Zookeeper), Peyton List (TV-serie Mad Men)

Genre: Thriller, drama

Release DVD koop op 22 augustus 2012
 

DETENTION
 
Een bloederige 'killer-thriller' comedy
 

Josh Hutcherson, Dane Cook en Spencer Locke spelen de hoofdrollen in Detention, een horror-comedy, waarin de leerlingen van Grizzly Lake High School hun laatste schooljaar moeten zien te overleven. De boosdoener is Cinderhella, een echte horrormoordenaar die tot leven is gekomen en zijn zinnen heeft gezet op de scholieren. Terwijl de klok steeds verder tikt, en de stapels lijken steeds hoger wordt, beseffen de leerlingen dat ze snel moeten ingrijpen om de wereld van Cinderhella te verlossen. Als ze maar niet moeten nablijven... Ontdek de ster uit Hunger Games (Josh Hutcherson) in deze meest gekke slasher-film sinds Scream! Detention is meer dan een gewone horrorfilm, hij is grappig, onderhoudend en compleet krankzinnig! Een waanzinnige cult-film die je niet onberoerd zal laten!

 

Regisseur: Joseph Kahn

Acteurs: Josh Hutcherson (Hunger Games), Dane Cook (Good Luck Chuck), Spencer Locke (TV-serie Cougar Town)

Genre: Horror
Release DVD koop op 8 augustus 2012
 
Extra's op DVD disc:
• Cheat mode: de making-of