:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2012
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2012
Bron: A-Film - Datum: 2012-07-06 - Geplaatst door: Werner
HAYWIRE
 

Deze dynamische actie-thriller, geregisseerd door Oscar-winnaar Steven Soderbergh, beschikt over een enorme sterrencast waaronder Ewan McGregor, Channing Tatum, Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Fassbender en Gina Carano. De mooie Mallory Kane (martial-arts ster Gina Carano) wordt ingehuurd voor die klussen die overheden niet kunnen goedkeuren en waar staatshoofden liever niet van op de hoogte zijn. Na een missie om een gijzelaar in Barcelona te redden, wordt ze al snel naar Dublin doorgestuurd. Als die operatie verkeerd afloopt blijkt Mallory er in geluisd te zijn. Ze zal al haar vaardigheden en trucs moeten inzetten om terug naar Amerika te kunnen keren en wraak te nemen op degenen die haar verraden hebben.

 
Releasedatum: 16-08-2012

Cast: Ewan McGregor, Channing Tatum, Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Fassbender en Gina Carano

Regisseur: Stephen Soderbergh

Speelduur: 93 minuten

Verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

 

ANTON CORBIJN INSIDE OUT
 

Anton Corbijn Inside Out is een uiterst intiem portret van Anton Corbijn, een van de meest invloedrijke visueel kunstenaars van de afgelopen decennia. De film geeft een nog niet eerder vertoond inzicht in zijn complexe karakter en werkwijze. Klaartje Quirijns volgde Anton Corbijn gedurende meer dan drie jaar in zijn werk als fotograaf, filmmaker en ontwerper. Hij doolt over de wereld en is altijd met zijn werk bezig. De opoffering van zijn privéleven versus het bereiken van een groot publiek en erkenning versus eenzaamheid, vormen de rode draad van deze onthullende film.

 

Releasedatum: 16-08-2012

Regisseur: Klaartje Quirijns

Speelduur: 80 minuten

Verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

 

I WISH
 

De 12-jarige Koichi woont met zijn moeder en grootouders in Kagoshima, in het zuiden van Japan. Zijn broertje Ryunosuke woont bij zijn vader in Hakata, in het noorden. De broers wonen sinds de scheiding van hun ouders apart van elkaar. Koichi heeft maar één grote wens en dat is een hereniging van zijn familie. Als hij hoort dat er een treinverbinding komt tussen de steden waar de broers wonen, gelooft Koichi dat er een wonder zal gebeuren wanneer beide treinen elkaar passeren op topsnelheid. Met de hulp van de volwassenen organiseert Koichi een reis met een groepje vrienden, in de hoop dat elk van hen een wonder zal meemaken dat hun moeilijke levens beter zal maken.

 

Releasedatum: 16-08-2012

Cast: Koki Maeda, Ohshirô Maeda, Ryôga Hayashi

Regisseur: Hirokazu Koreeda

Speelduur: 128 minuten

Verkrijgbaar op DVD

 

RAMPART
 

Los Angeles 1999. Politieman Dave Brown (Woody Harrelson) doet het vuile werk en volgt zijn eigen notie van rechtvaardigheid. De grenzen tussen goed en kwaad vervagen. Als hij een verdachte in elkaar ramt wordt hij door zijn verleden ingehaald. Brown weigert zich aan te passen in een door-en-door corrupte omgeving. Hij verliest de grip op zijn leven. Wat overblijft is een menselijk wezen dat al zijn arrogantie, sexisme, racisme en agressie kwijt is. Kan hij zichzelf redden?

 
Releasedatum: 16-08-2012

Cast: Woody Harrelson, Robin Wright Penn, Anne Heche, Steve Buscemi

Regisseur: Oren Moverman

Speelduur: 108 minuten

Verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

 

A GANG STORY
 

Sinds zijn jeugd weet Edmond Vidal, alias Momon, wat échte familiewaarden zijn; loyaliteit zonder grenzen, en trots op je afkomst. Vooral de band met zijn jeugdvriend Serge Suttel, bleef sterk. Ze kwamen samen in de gevangenis terecht en waagden vervolgens de sprong naar de Grote Misdaad. De kameraden stonden aan de basis van de Bende van Lyon en behoren tot de meest notoire gangsters uit het begin van de jaren '70. Overvallen en liquidaties waren aan de orde van de dag...

 

Releasedatum: 16-08-2012

Cast: Daniel Duval, Tchéky Karyo, Gérard Lanvin

Regisseur: Olivier Marchal

Speelduur: 102 minuten

Verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

 

CORNELIS
 

Cornelis is een biografische muziekfilm over het leven van de van oorsprong Nederlandse Cornelis Vreeswijk die uitgroeide tot een van de grootste artiesten ooit in Zweden. Een uniek leven dat net zo vaak opnieuw begon als dat het instortte. Tijden van euforie en somberheid wisselden elkaar af. Een rusteloze man die constant op zoek is naar manieren om zichzelf te uiten. De anti-burgerlijke protestzanger die verandert in een rokkenjager. Een bruut die op de radio niet gedraaid werd en toch uitgroeide tot een nationaal boegbeeld. Cornelis is een persoonlijk portret van de rebel in een trui, die bij ons legendarisch werd met de hits 'Veronica' en 'De nozem en de non'.

 
Releasedatum: 09-08-2012
Cast: Hans-Erik Dyvik Husby, Malin Crepin

Regisseur: Amir Chamdin

Speelduur: 101 minuten

Verkrijgbaar op DVD