:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FOREVER MARYLIN - THE BLU-RAY COLLECTION
PERSBERICHT: FOREVER MARYLIN - THE BLU-RAY COLLECTION
Bron: Fox - Datum: 2012-06-04 - Geplaatst door: Werner
FOREVER MARILYN

Word opnieuw verliefd op de legendarische schoonheid
Marilyn is perfect in deze zeven filmklassiekers, gebundeld in de unieke Blu-raycollectie Forever Marilyn. Beschikbaar vanaf 1 augustus!

Herdenk het leven, de legende en de schoonheid van Marilyn Monroe, naar aanleiding van haar verjaardag op 1 juni 1926. De iconische, blonde moordmeid schittert in highdefinition in Forever Marilyn: The Blu-ray Collection met klassiekers als The Misfits en Some Like It Hot en 5 films voor het eerst op Blu-ray: How To Marry A Millionaire, Gentlemen Prefer Blondes, Seven Year Itch, There’s No Business Like Show Business en River Of No Return. Deze unieke films die Marilyn tot ster maakten zijn de droom van elke verzamelaar. De collectie met zeven titels verschijnt samenvallend met de 50e verjaardag van Marilyns overlijden in één collectie.

GENTLEMEN PREFER BLONDES
Marilyn Monroe en Jane Russell spelen de hoofdrol als revuedanseressen die koers zetten naar liefde en plezier aan boord van een luxueus zeilschip.

HOW TO MARRY A MILLIONAIRE
Marilyn, Betty Grable en Lauren Bacall zijn drie modellen uit Manhattan die een wild plan beramen om de mannen van hun dromen te strikken.

RIVER OF NO RETURN
Marilyn en Robert Mitchum bundelen de krachten in dit spannende verhaal over avontuur en overleven in de Northwestern wildernis.

THERE’S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS
Van Irving Berlin. Marilyn vertolkt de rol van een ambitieuze revuedanseres die betrokken raakt in het leven en de liefde van de Five Donahues, een familie vaudeville artiesten.

THE SEVEN YEAR ITCH
Marilyn kruipt in de huid van een verleidster die de trouwbelofte van een man op de proef stelt wanneer ze in het appartement boven hem gaat wonen.

SOME LIKE IT HOT
Marilyn is de leadzangeres van een meidengroepje, waarbij Tony Curtis en Jack Lemmon zich aansluiten. Ze doen zich voor als vrouwen om zich te verbergen voor de maffia.

THE MISFITS
In haar laatste film speelt Marilyn een hoofdrol als gevoelige gescheiden vrouw die verliefd wordt op een moderne cowboy, vertolkt door Clark Gable.
Recent nieuws van dezelfde bron