:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: TITANIC
PERSBERICHT: TITANIC
Bron: Fox - Datum: 2012-05-31 - Geplaatst door: Werner
TITANIC
Beleef het epische meesterwerk van James Cameron als nooit tevoren met de Titanic-release voor het eerst op 2D en 3D Blu-ray

Spectaculair liefdesverhaal voor het eerst op Blu-ray, wereldwijd beschikbaar vanaf 14 september 2012. met meer dan 2 ½ uur aan volledig nieuw bonus materiaal

Titanic, goed voor een fenomenale 2 miljard dollar aan de kassa en winnaar van maar liefst 11 Academy Awards, maakt zijn langverwachte debuut op 2D en 3D Blu-ray op 14 september 2012. Deze release van Twentieth Century Fox Home Entertainment en Paramount Home Media Distribution is voor het eerst beschikbaar in high definition voor een ongeëvenaarde thuisbioscoopbeleving. 101 jaar na de tewaterlating van de RMS Titanic in het Belfast Lough kunnen filmfans van over de hele wereld het epische liefdesverhaal alvast online reserveren op 2D en 3D Blu-ray.

James Cameron: “Blu-ray brengt de indringende 3D-kijkervaring van Titanic naar de huiskamer, die het decor wordt voor grote spectaculaire scènes en intense actie, naast aangrijpende, intieme momenten. Generaties van fans, nieuwe en oude, kunnen echt opgaan in de film als nooit tevoren.”

Deze ultieme HD-versie van Titanic is een musthave die elke filmliefhebber in zijn collectie moet hebben. De Blu-ray bevat meer dan 2,5 uur aan extra’s, waaronder een fascinerende, diepgaande verkenning van de film door James Cameron en een documentaire van National Geographic met James Cameron waarin internationaal toonaangevende RMS Titanic-experts ontraadselen hoe het “onzinkbare” schip kon zinken. De Blu-ray bevat ook eerder verschenen extra’s zoals 29 weggelaten scènes, een alternatief einde, meer dan 60 achter-de-schermen featurettes, een item over de fenomenale special effects, meer dan 2000 foto’s, audicommentaar en nog veel meer.

Titanic, met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in rollen die hen tot wereldsterren gemaakt hebben, vertelt het verhaal van een epische romance tussen twee geliefden van wie de paden kruisen, tegen een achtergrond van de legendarische en gedoemde eerste reis van dit ‘droomschip’.
Recent nieuws van dezelfde bron