:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: HET VARKEN VAN MADONNA
PERSBERICHT: HET VARKEN VAN MADONNA
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2012-03-07 - Geplaatst door: Werner
HET VARKEN VAN MADONNA

Vanaf 6 maart ligt de Blu-Ray en DVD van de komedie Het Varken Van Madonna in de winkel!

Handelsvertegenwoordiger Tony (Kevin Janssens) belandt met zijn nieuwste snufje Porki (een gerobotiseerd varkentje) in het piepkleine door interne conflicten verscheurde gehucht ‘Madonna’. Hij wil er zo snel mogeilijk terug weg. Maar de jonge dorpslerares Maria Glorie (Wine Dierickx) heeft zijn hulp nodig. Of kan het varkentje misschien hulp bieden ?

Regisseur Frank Van Passel (bekend van De Smaak Van De Keyser, Manneken Pis, Terug Naar Oosterdonk, Villa Des Roses,...) schreef samen met Marc Didden het scenario. De hoofdrollen worden vertolkt door Kevin Janssens, Wine Dierickx en Nico Sturm. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Wim Opbrouck, Mark Van Eeghem, Peter Van den Eede, Peter Bulckaen, Charlotte Vandermeersch, Marijke Pinoy, Bruno Vanden Broecke en Frank Focketyn.

Het varken van Madonna werd geproduceerd door Caviar (De Smaak Van De Keyser, Smoorverliefd, Bo, SM-Rechter, Dirty Mind) in coproductie met Climax Films en in samenwerking met o.a. VRT, het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Bruxellimage/Wallimage, het Ministerie van de Franstalige gemeenschap en het MEDIA programma van de Europese Unie.

Technische gegevens DVD & Blu-Ray
Speelduur: 110 minuten
Taal: Vlaams
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Kijkwijzer: 9 jaar

Extra’s:
• Bloopers,
• Deleted Scenes,
• Interviews.