:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: MODERN FAMILY SEIZOEN 2 - HOW I MET YOUR MOTHER SEIZOEN 4
PERSBERICHT: MODERN FAMILY SEIZOEN 2 - HOW I MET YOUR MOTHER SEIZOEN 4
Bron: Fox - Datum: 2012-01-27 - Geplaatst door: Werner
MODERN FAMILY SEIZOEN 2

De veelvoudig bekroonde comedyserie wordt nog beter!
Winnaar van 11 Emmy Awards en 2 Golden Globes
Verkrijgbaar op dvd vanaf 29 februari

Modern Family blijft geschiedenis schrijven! Ook dit tweede seizoen werd overladen met Emmy Awards en Golden Globes en is over de hele lijn vernieuwend, schitterend geacteerd en verslavend goed. De beste humor die je kan  vinden voor je thuisbioscoop: geniet ervan met de hele familie!

Het verhaal
Modern Family biedt een vernieuwende, hilarische blik op het familieleven in deze hectische en onvoorspelbare wereld. Terwijl Cameron en Mitchell proberen om het ouderschap onder de knie te krijgen, hopen Claire en Phil de spanning in hun huwelijk te houden … en ondertussen structuur te vinden in de chaos van het opvoeden van drie eigenzinnige kinderen. Ondertussen heeft het hoofd van de familie, Jay, zijn handen vol aan zijn sexy, temperamentvolle vrouw Gloria en haar bijdehante zoon. Maar toch komt de familie, ongeacht de grootte, vorm of situatie, altijd op de eerste plaats in deze hartveroverende hitserie.

Schitterende casting
Het acteerwerk in Modern Family is van een zelden geziene hoogte. Onmiddellijk in het oog springt uiteraard Ed O’Neill, de acteur die Al Bundy uit Married With Children tot een onvergetelijk icoon maakte. Ook Sofia Vergara (Dirty Sexy Money, Lords Of Dogtown), de adembenemende actrice en media-vedette met Colombiaanse roots, speelt ijzersterk en heeft met deze rol haar carrière definitief op de rails gezet. Andere topprestaties zien we van Julie Bowen (Boston Legal, Weeds, Lost) en Ty Burrell (Back To You, The Incredible Hulk, Out Of Practice), Jesse Tyler Ferguson (The Class), Eric Stonestreet (CSI) en Sarah Hyland (Lipstick Jungle). Een waanzinnige familie ... Modern Family draait rond drie families die verbonden zijn via Jay Pritchett, zijn zoon Mitchell Pritchett en zijn dochter Claire Dunphy. Een overzicht van de belangrijkste karakters ...

Gaststerren
Modern Family weet ook indrukwekkende gaststerren aan te trekken die met hun ‘star power’ die serie nog meer uitstraling geven: denk bijvoorbeeld aan Matt Dillon (There’s Something About Mary, Crash, Wild Things) en Mary Lynn Rajskub, de geweldige Chloe uit 24.
Claire Dunphy (Julie Bowen): Claire is de dochter van patriarch Jay, en de overbezorgde moeder van de Dunphy’s. Ze gaat gebukt onder stress en dat verbetert er niet op wanneer ze wordt geconfronteerd met haar vrijgevochten dochter Haley... Julie Bowen won een Emmy Award voor deze topvertolking.
Phil Dunphy (Ty Burrell): Phil is de man van Claire. Hij is heel competitief ingesteld, vindt zichzelf superhip en zeer betrokken bij de leefwereld van de kinderen. Ook Ty Burrell kreeg veel lof voor zijn vertolking en werd daarvoor beloond met een Emmy Award.
Haley Dunphy (Sarah Hyland): Haley, de dochter van Claire en Phil, is een typische tiener. Ze is erg begaan met haar sociale status op school en beschaamd omdat haar vader beste maatjes probeert te worden met haar vriendje Dylan.
Alex Dunphy (Ariel Winter): Alex, de jongere dochter van Claire en Phil, is zeker de slimste van de drie kinderen. Ze is een echte uitslover die misbruik maakt van anderen, haar broer en zus pest en cello speelt.
Luke Dunphy (Nolan Gould): Luke, de zoon van Claire en Phil, is de jongste van de drie en soms een beetje een lastpak. Toch beseft hij niet altijd wat de gevolgen zijn van zijn daden en hij haalt dan ook de streken uit die je van kinderen kan verwachten. Jay Pritchett (Ed O’Neill): Jay is het hoofd van de familie en de vader van Claire en Mitchell. Hij is getrouwd met Gloria die veel jonger is, zodat men wel eens denkt dat ze vader en dochter zijn. Financieel heeft hij zijn zaakjes voor elkaar en is hij het meest succesvolle familielid. Het zit hem wel dwars dat z’n zoon gay is.
Gloria Pritchett (Sofia Vergara): Gloria, de vrouw van Jay en moeder van Manny, wordt in de familie alom bewonderd voor haar verleidelijke sex-appeal. Ze praat met een fors Colombiaans accent en ze vindt moord redelijk normaal omdat Colombia “wereldwijd de moordhoofdstad is”. Sofia Vergara werd tweemaal genomineerd voor een Emmy Award voor deze vertolking.
Manny Delgado (Rico Rodriguez): Manuel is de zoon van Gloria uit haar eerste huwelijk. Hij is zeer volwassen voor zijn leeftijd, houdt van risico’s en avontuur en probeert te daten met oudere meisjes.
Cameron Tucker (Eric Stonestreet): Cameron is de vriend van Mitchell en zowat d extraverte tegenpool van zijn levensgezel. Hij is sportief, houdt er ongewone hobby’s op na en is een ervaren drummer. Voor zijn vertolking werd hij eveneens bekroond met een Emmy Award. Weetje: Eric Stonestreet duikt ook op in de Amerikaanse remake van Loft, de Vlaamse thrillerkaskraker van Erik Van Looy.
Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson): Mitchell is de zoon van Jay. Hij schaamt zich niet om zijn geaardheid en houdt van tijd tot tijd pleidooien tegen homofobie. Hij is netjes, zachtaardig en werkt als advocaat. Samen met z’n flamboyante vriend Cameron heeft hij Lily, een Vietnamees meisje, geadopteerd als dochter.
Lily Tucker (Aubrey Anderson-Emmons): Lily is de geadopteerde Vietnamese dochter van Mitchell en Cameron. Ze verkleedt zich graag als celebrities zoals Diana Ross, Madonna en Stevie Wonder en spreekt geen woord in de eerste twee seizoenen.

Bekroningen en nominaties
Modern Family was dé grote winnaar tijdens de Emmy Awards van 2011. Het tweede seizoen werd bekroond met vijf Emmy’s wat het totaal aan gewonnen Emmy’s op elf brengt. Daarnaast kan de serie ook nog eens trots zijn op twintig Emmynominaties, 6 Golden Globe nominaties en 2 Golden Globes.

Unieke mockumentary
Modern Family is een comedy met de insteek van een documentaire, of kortweg mockumentary (to mock + documentary). Deze parodiërende stijl is ideaal om trends in lifestyle en samenleving op de korrel te nemen. Bekendste voorbeeld van een mockumentary is ongetwijfeld The Office. De makers van de serie, Christopher Lloyd en Steven Levitan, baseerden zich op hun eigen families voor de serie. Modern Family wordt ook wel vergeleken met Arrested Development.

Leuke extra’s
Op de dvd vind je alles wat je nodig hebt om de families beter te leren kennen: verwijderde en langere scènes, hilarische familie-interviews, vier featurettes, een ‘imagine me naked’-muziekvideo en nog veel meer!

Productinformatie DVD:
Titel: Modern Family seizoen 2
Releasedatum: 29 februari 2012
Genre: TV-serie, Comedy
Leeftijd: AL
Lengte: circa 10 uur
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16x9 widescreen 1.78
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Verlengde en verwijderde scènes
• Tafellezing: strangers on a treadmill
• Verwijderde familie-interviews
• Muziekvideo: Image me naked
• Bloopers
• Featurette
- Mitch's Flash Mob
- Modern Family Holidays
- Waiting for Oprah
- Chatting With Steve Levitan
- At home with Modern Family


HOW I MET YOUR MOTHER SEIZOEN 4

Er gaat niets boven fijne comedy om de batterijen op te laden: samen met Modern Family seizoen 2 verschijnt op 29 februari ook How I Met Your Mother seizoen 4: eveneens topklasse. In dit nieuwe seizoen gaat de vriendengroep een nieuwe levensfase in. Terwijl de pasgetrouwde Marshall en Lily nadenken over het ouderschap, onderzoekt  single Robin de voordelen van “speciale” vriendschappen. Intussen zet de koppige Barney zijn jacht $op het schone geslacht voort en is Ted nog steeds op zoek naar De Ware. How I Met Your Mother seizoen 4 staat weer garant voor 24 hilarische afleveringen waarin Neil Patrick Harris ongeëvenaard brutaal, verleidelijk en vooral erg grappig is.

Productinformatie DVD:
Titel: How I Met Your Mother seizoen 4
Releasedatum: 29 februari 2012
Genre: TV-serie, Comedy
Leeftijd: AL
Lengte: circa 10 uur
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Surround 2.0
Aspect ratio: 16x9 fullframe 1:78
Menu: Engels, Frans
Ondertiteing: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Audiocommentaar
• Terugblik op seizoen 3
• Bloopers
• Barney Stinson: That guy's awesome music video
• Featurette: A night with your motherUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron