:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2012
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2012
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2012-01-23 - Geplaatst door: Ann
FRIENDS WITH BENEFITS

Verliefd worden is geen optie... of toch wel?

Sony Pictures Home Entertainment is bringing sexy back met de dvd-en Blu-ray release van Friends With Benefits, met klasbakken Mila Kunis en Justin Timberlake in de hoofdrollen. Zij spelen twee twintigers die genoeg hebben van relaties. Ze worden vrienden met af en toe een stevige vrijpartij als 'extraatje'. Geen emoties, alleen seks. Maar of dat zal lukken?

Dylan (Justin Timberlake) heeft het gehad met relaties. Jamie (Mila Kunis) beslist om niet meer te geloven in Hollywoodclichés over de liefde. Wanneer ze vrienden worden en merken dat ze zich beiden tot elkaar aangetrokken voelen, besluiten ze om iets nieuws te proberen: ze worden seksmaatjes. Geen emoties, geen gedoe, alleen seks. Dat klinkt makkelijk voor twee logisch denkende volwassenen, niet? Al snel realiseren ze zich echter dat romantische stereotypes bestaan voor een reden.

Op de bonusselectie van de dvd en Blu-ray Disc bevindt zich onder andere audiocommentaar van regisseur Will Gluck, Justin Timberlake en Mila Kunis. Je kan ook bloopers bekijken, drie documentaires en verwijderde scènes.

Regisseur: Will Gluck (Easy A)
Acteurs: Mila Kunis (Black Swan, TV-Serie That 70s Show), Justin Timberlake (The Social Network), Woody Harrelson (Zombieland), Emma Stone (Easy A)
Genre: Komedie, romantiek
Release DVD koop en Blu-ray Disc koop op 1 februari 2012

Extra's op DVD en Blu-ray disc:
• Verwijderde scènes
• Bloopers
• Audiocommentaar van Will Gluck, Justin Timberlake en Mila Kunis

Exlusieve extra's op Blu-ray disc:
• Op de set
• In A Flash: Het choreograferen van een menigte
• De humor van een 'sexomedie': kortfilm.
• Bonus Benefits: Pop-Up weetjes


RESTLESS

Een cinefiele parel van Gus Van Sant

Mia Wasikowska en nieuwkomer Henry Hopper schitteren in deze humoristische en ontroerende film over een romance tussen een jonge man die zijn leven wil opgeven, en een meisje die het hare dreigt kwijt te geraken. Sony Pictures Home Entertainment brengt deze topfilm (hij fungeerde als openingsfilm op het afgelopen Filmfestival van Cannes) van Gust Van Sant uit op dvd en Blu-ray vanaf 8 februari.

Annabel Cotton (Mia Wasikowska) is een mooie en charmante terminale kankerpatiënt, maar met een ongelooflijke lust om te leven. Enoch Brae (Henry Hopper – zoon van Dennis) heeft genoeg van het leven na een ongeval dat zijn ouders het leven kostte. Wanneer deze twee outsiders elkaar ontmoeten op een begrafenis, is hun unieke kijk op de wereld iets wat hen bindt: Enoch heeft een denkbeeldige vriend, Hiroshi, de geest van een Japanse kamikazepiloot uit de Tweede Wereldoorlog, terwijl Annabel een diepe band voelt met Charles Darwin en interesse toont in de levenswijze van andere wezens. Wanneer Enoch meer te weten komt over de toestand waarin Annabel zich bevindt, biedt hij aan om haar bij te staan in haar laatste dagen. Wanneer hun unieke liefde voor elkaar groeit, komt ook de werkelijkheid dichterbij. Op een gedurfde, kinderlijke en bijzondere manier worden ze geconfronteerd met wat het leven voor hen in petto heeft. Ze verzetten zich beiden tegen de wetmatigheden en ze willen vol moed leven volgens hun eigen regels. Toch zal hun tocht onvermijdelijk en meedogenloos in aanraking komen met de tijd, wanneer het natuurlijke levensproces het leven van Annabel opeist.

Regisseur: Gus Van Sant (Milk, Good Will Hunting)
Acteurs: Mia Wasikowska (Jane Eyre, Alice In Wonderland), Henry Hopper, Jane Adams (TV-Serie Hung), Ryo Kase (Letter From Iwo Jima)
Genre: Drama
Release DVD koop en Blu-ray Disc koop op 8 februari 2012

Extra's op DVD en Blu-ray disc:
• Verwijderde scènes
• Gus Van Sants stomme versie van Restless
• 5 documentaires over het maken van de film, het selecteren van de regisseur en cast, en de complexe relatie tussen Enoch, Annabel en Hiroshi