:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES TOT MAART 2012
PERSBERICHT: RELEASES TOT MAART 2012
Bron: Fox - Datum: 2012-01-19 - Geplaatst door: Werner
DIARY OF A WIMPY KID 2

Greg Heffley is terug met nieuwe krankzinnige avonturen! Deze keer moet hij zijn grote broer Rodrick trotseren, die tot alles bereid is om van zijn leven een hel te maken. Ondanks de pogingen van hun ouders om hen te verzoenen, blijven de twee broers voortdurend ruziemaken.

Genre: Comedy
Regie: David Bowers
Cast: Zachary Gordon, Devon Bostick, Robert Capron
Releasedatum huur-dvd: 3 januari 2012
Releasedatum koop-dvd: 4 januari 2012


ANOTHER EARTH


Rhoda Williams, een jonge vrouw die pas is afgestudeerd in de astrofysica, droomt ervan de ruimte te verkennen. Aan de vooravond van de ontdekking van een planeet, krijgt Rhoda een ongeluk terwijl ze naar de lucht tuurt op zoek naar de planeet. Het ongeluk heeft een dodelijke afloop: de vrouw en zoon van John Burroughs komen om het leven. Wat later komt John Rhoda tegen zonder te weten wie ze is...

Genre: Drama
Regie: Mike Cahill
Cast: Brit Marling, William Mapother
Releasedatum huur-dvd: 24 januari 2012
Releasedatum koop-dvd: 25 januari 2012


THE ART OF GETTING BY


De intelligente George slaagt erin zijn laatste jaar te bereiken zonder ook maar één van zijn taken tot een goed einde te hebben gebracht. George, eenzaam en teruggetrokken, wordt verliefd op de mooie, populaire Sally... en Sally ziet in George haar soulmate. Kunnen de twee zo verschillende en toch verwante vrienden hun vriendschap in stand houden?

Genre: Drama
Regie: Gavin Wiesen
Cast: Highmore, Emma Roberts
Releasedatum huur-dvd: 24 januari 2012
Releasedatum koop-dvd: 25 januari 2012


WIN WIN


Mike is advocaat van beroep en deeltijds trainer van een worstelteam. Hij staat in voor een klant op leeftijd die onbekwaam is verklaard. Wanneer Mike diens kleinzoon aantreft, helemaal ontredderd en op zoek naar een plek om te slapen, staat zijn professioneel en gezinsleven helemaal op zijn kop...

Genre: Comedy/Drama
Regie: Thomas McCarthy
Cast: Paul Giamatti, Amy Ryan, Jeffrey Tambor
Releasedatum huur-dvd: 24 januari 2012
Releasedatum koop-dvd: 25 januari 2012


WRONG TURN 4

Drie afgrijselijke mutanten richten in een ziekenhuis diep in de wildernis van West Virginia een meedogenloos bloedbad aan. Tientallen jaren later besluipt de familie bloeddorstige kannibalen een nieuwe prooi: een groep skiërs die vast zitten vanwege een sneeuwstorm. De verlaten ziekenhuisafdelingen veranderen al gauw in een slagveld wanneer de slachtoffers moeten kiezen: terugvechten of sterven.

Genre: Horror, Thriller
Regie: Declan O'Brien
Cast: Sean Skene, Blane Cypurda, Dan Skene
Releasedatum huur-dvd: 7 februari 2012
Releasedatum koop-dvd: 8 februari 2012


WHAT'S YOUR NUMBER

Ally (Anna Faris) telt de mannen in haar eigen leven en begint te vrezen dat ze nooit zal trouwen. Ze zweert dat ze haar huidige aantal niet zal overschrijden en schakelt de hulp van haar knappe buurman in (Chris Evans). Ze raakt al snel geobsedeerd door het opsporen van vroegere vriendjes om te ontdekken of ze "de ware" misschien toch heeft gemist.

Genre: Comedy, Romance
Regie: Mark Mylod
Cast: Anna Faris, Chris Evans
Releasedatum huur-dvd: 7 februari 2012
Releasedatum koop-dvd: 8 februari 2012


TOOTH FAIRY 2


Larry haalt graag een grap uit, ook als het ten koste gaat van anderen... totdat hij een jongetje met een losse tand overstuur maakt. Als straf verandert hij in een ware tandenfee, compleet met tutu! Zijn taak: binnen 10 dagen het geloof van de jongen herstellen. Zal Larry slagen in zijn nieuwe opdracht?

Genre: Comedy, Family
Regie: Alex Zamm
Cast: Larry The Cable Guy
Releasedatum huur-dvd: 13 maart 2012
Releasedatum koop-dvd: 14 maart 2012


IN TIME


In een wereld waar geld niet bestaat en tijd het betaalmiddel is zijn er twee mogelijkheden: eeuwig leven of sterven terwijl je dat probeert. Will (Justin Timberlake) wordt valselijk beschuldigd van moord als hij een corrupt systeem ten val probeert te brengen. Ondertussen moet hij, samen met Sylvia (Amanda Seyfried), vechten voor zijn leven in een race tegen de klok... waarbij elke seconde telt

Genre: Action, Sci-fi
Regie: Andrew Niccol
Cast: Justin Timberlake, Amanda Seyfried
Releasedatum huur-dvd: 27 maart 2012
Releasedatum koop-dvd: 28 maart 2012


FAMILY GUY – SEIZOEN 8


Het voortreffelijke achtste seizoen van Family Guy is nu verkrijgbaar op DVD en dit seizoen mag niet in je collectie ontbreken! De 13 hilarische afleveringen brengen nog meer extravagante avonturen van de bizarre familie: Brian wordt verliefd op Lois, Peter ontdekt dat Jezus in een platenwinkel werkt en baby Stewie besluit dat het tijd is om een baan te vinden.

Genre: TV, Comedy
Regie: Seth McFarlane, David Zuckerman
Cast: Alex Borstein, Seth McFarlane, Mila Kunis
Releasedatum koop-dvd: 25 januari 2012


BONES – SEIZOEN 6


Forensisch antropologe Dr. Temperance Brenna en FBI-agent Seeley Booth keren samen met hun team terug naar het Jeffersonian Institute voor een nieuw seizoen vol zwarte humor, moord, mysterie en chemie! Bovenop een scala aan persoonlijke crisissen - van Angela's geheime zwangerschap tot Booths nieuwe relatie met een oorlogsreporter - pakt het team een reeks complexe & gruwelijke misdaden aan.

Genre: TV, Crime, Drama
Regie: Hart Hanson, Kathy Reichs
Cast: Emily Deschanel, David Boreanaz
Releasedatum koop-dvd: 1 februari 2012


LIE TO ME – SEIZOEN 3


Maak je collectie compleet met dit spannende en meeslepende laatste seizoen van Lie To Me! Dr. Cal Lightman, een wetenschapper die gespecialiseerd is in misleiding, maakt zijn terugkeer wanneer hij en zijn briljante onderzoeksteam aan allerlei intrigerende zaken beginnen - van museumovervallen en ontvoeringen tot mysterieuze sektes en moord.

Genre: TV, Drama
Regie: Samual Baum
Cast: Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund
Releasedatum koop-dvd: 1 februari 2012


BURN NOTICE – SEIZOEN 3


Meesterspion Michael Westin treedt uit de schaduw van het sinistere bedrijf dat hem op straat heeft gezet. Hij komt in contact met rechercheur Paxson die op zoek is naar een reden om hem te arresteren. Ondertussen moet Fiona afrekenen met een crimineel uit haar verleden en wil Michaels nieuwe contactpersoon dat Michael een vliegtuig kaapt om de mysterieuze internationale vluchteling aan boord te bevrijden...

Genre: TV, Drama
Regie: Matt Nix
Cast: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar
Releasedatum koop-dvd: 1 februari 2012


HOW I MET YOUR MOTHER – SEIZOEN 4


Ted en zijn vrienden gaan een nieuwe levensfase in. Terwijl de pasgetrouwde Marshall en Lily nadenken over het ouderschap, onderzoekt single Robin de voordelen van "speciale" vriendschappen. Intussen zet de onstuitbare Barney zijn hardnekkige jacht op het schone geslacht voort. De Ware van Ted loopt ook ergens rond, maar hoe kan hij haar ooit vinden tussen de stormen en vechtpartijen in de kroegen door?

Genre: TV, Comedy
Regie: Pamela Fryman
Cast: Josh Radnor, Jason Segal, Cobie Smulders
Releasedatum koop-dvd: 29 februari 2012


MODERN FAMILY – SEIZOEN 2


Terwijl Cameron en Mitchell proberen om het ouderschap onder de knie te krijgen, hopen Claire en Phil de spanning in hun huwelijk te houden en structuur te vinden in de chaos van het opvoeden van drie kinderen. Ondertussen heeft het hoofd van de familie, Jay, zijn handen vol aan zijn temperamentvolle vrouw Gloria en haar bijdehante zoon. Toch komt de familie altijd op de eerste plaats in deze met 11 Emmy Awards bekroonde hitserie.

Genre: TV, Comedy
Regie: Jason Winer, Michael Spiller
Cast: Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen
Releasedatum koop-dvd: 29 februari 2012


WEST SIDE STORY

Deze wereldberoemde musical sleepte in 1961 10 Oscars in de wacht, waaronder die van Beste Film, en zette zo de standaard voor het maken van filmmusicals. Het vertelt het tijdloze verhaal van Romeo & Juliet, geplaatst in de achterbuurt van New York in de jaren '50. Prachtige choreografieën, schitterende muziek en de wereldberoemde songs maken van deze film een feest voor het oog, het oor en het hart.

Genre: Musical, Drama, Crime
Regie: Jerome Robbins, Robert Wise
Cast: Natalie Wood, George Chakiris
Releasedatum koop-bluray: 1 februari 2012

Extra's:
• Commentaar bij de songs van Stephen Sondheim
• Pow! De dansscènes van West Side Story


CLEOPATRA

Elizabeth Taylor zet de koningin van Egypte treffend neer – van haar troonsbestijging op zeventienjarige leeftijd tot haar bittere ondergang en zelfmoord – als een gevoelige, gepassioneerde vrouw die wordt verteerd door haar ambitie om de hele beschaafde wereld te overheersen. Cleopatra's explosieve verhouding met Marcus Antonius is een van de grootste liefdesgeschiedenissen aller tijden, een verhouding die uiteindelijk tragisch eindigt.

Genre: Drama, History, Biography
Regie: Joseph L. Mankiewicz
Cast: Elizabeth Taylor, Richard Burton
Releasedatum koop-bluray: 1 februari 2012

Extra's:
• Cleopatra door de jaren heen: Een Culturele Historie
• Cleopatra's ontbrekende beelden
• Fox Movie Channel presents Fox Legacy with Tom Rothman
• Audiocommentaar van Chris Mankiewicz, Tom Mankiewicz, Martin Landau en Jack Brodsky
• The Cleopatra Papers: A Private Correspondence


UNFAITHFUL

Edward en Connie Sumner leiden het perfecte leven: ze hebben een gelukkig huwelijk, een leuk zoontje van acht en een prachtig huis in een buitenwijk van New York... Maar als Connie's toevallige ontmoeting met een verleidelijke onbekende, Paul Martel, omslaat in een heftige affaire, wordt passie een obsessie en begint het bedrog zijn loodzware tol te eisen.

Genre: Drama, Romance, Thriller
Regie: Adrian Lyne
Cast: Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez
Releasedatum koop-bluray: 1 februari 2012


ALL THE RIGHT MOVES

Voor American football speler Stefan Djorjevic, is er maar één manier om te ontsnappen uit zijn saaie leven in Pennsylvania, het winnen van een studiebeurs. Zelfs zijn coach droomt er van om een winnend team voort te brengen waar zij een betere toekomst zullen hebben. Ze moeten er alleen nog samen uit zien te komen want de deuren naar de Amerikaanse droom sluiten snel...

Genre: Drama, Romance, Sport
Regie: Ridley Scott
Cast: Tom Cruise, Lea Thompson, Craig T. Nelson
Releasedatum koop-bluray: 1 februari 2012


LEGEND

Het fantasieverhaal speelt zich af in een tijdloos mythisch woud dat wordt bevolkt door feeën, kobolds, eenhoorns en stervelingen. Tom Cruise, een mystieke bewoner van het woud, is door het lot voorbestemd oom een heldhaftige speurtocht te ondernemen. Hij moet een mooie prinses redden, en de demonische Lord of Darkness verslaan, want anders zal de wereld door een eeuwige duisternis worden overmand.

Genre: Fantasy, Adventure, Romance
Regie: Ridley Scott
Cast: Tom Tom Cruise, Mia Sara, Tim Curry
Releasedatum koop-bluray: 1 februari 2012
Recent nieuws van dezelfde bron