:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: HISTORY RELEASES DECEMBER 2011 en JANUARI 2012
PERSBERICHT: HISTORY RELEASES DECEMBER 2011 en JANUARI 2012
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2012-01-10 - Geplaatst door: Werner
Persmailing History releases december & januari 2012

Hieronder vindt u de persmailing van History met daarin de releases van de maand december (we liepen enige vertraging op) en januari. Ook deze keer valt er weer heel wat bij te leren over onder andere het einde der tijden, Manchester United, natuurrampen en ufo’s.

DOOMSDAY 2012

Doomsday 2012 onderzoekt voorspellingen uit de hele wereld, die allemaal het jaar 2012 als einde der tijden aanwijzen. Dit jaar komt steeds weer terug; in de eeuwenoude kalender van de Maya's, in de voorspellingen van tovenaar Merlijn en in de oeroude Chinese Tjing. Bovendien worden met behulp van nieuwe technologie scans gemaakt van het internet om de toekomst te voorspellen en ook daar komt dezelfde gevreesde datum uit: 2012... Doomsday 2012 onderzoekt of er redenen zijn om deze 'doemdenkers' te geloven...

Speelduur: 47 minuten
Kijkwijzer: 9

• Ontdek de doemscenario's van Merlijn, Nostradamus en de Maya's over het jaar 2012.


IRT DEADLIEST ROADS - Seizoen 1

Wat zijn de gevaarlijkste wegen ter wereld? De makers van deze serie zochten het uit en stuurden de meest ervaren truckers erop af! In deze reeks begeven zij zich op de gevaarlijkste wegen van India, die dwars door het Himalayagebergte lopen. Van de drukke straten in New Delhi tot de verraderlijke, steile en smalle kronkelwegen in de bergen: het is een uitputtend en angstaanjagend avontuur voor truckers Rick Yemm, Lisa Kelly en Alex Debogorski. Het verschil tussen leven en dood zit soms in een paar centimeter… of in een scherpe bocht. De gevaren en uitdagingen zijn onuitputtelijk op deze eeuwenoude handelswegen: elke 4,5 minuut vindt iemand er de dood. Als Rick, Lisa en Alex niet uitkijken, eindigen zij ook in deze statistieken… Kapotte wegen, steile hellingen, rotsblokken, lawines, noodweer en uitval van communicatie: het is genoeg om deze moedige truckers tot het uiterste te drijven. Kunnen zij deze levensgevaarlijke obstakels overwinnen?

Speelduur: 440 minuten
Beeld: breedbeeld
Kijkwijzer: AL

• Spin-off van de succesvolle serie "Ice Road Truckers".
• Met Lisa Kelly.


ROONEY GOAL MACHINE

Wayne 'Goal Machine' Rooney is een van de beste spits-spelers die Manchester United ooit heeft gekend. In 'Rooney - Goal Machine' vertellen Rooney en de mensen waar hij dagelijks mee werkt uitgebreid over zijn voetbalcarrière. Daarnaast bevat de DVD beelden van de meer dan 150 doelpunten door hem gescoord.

Speelduur: 100 minuten
Kijkwijzer: AL

• 'Rooney - Goal Machine' biedt een kijkje in het leven van de profvoetbalwereld.
• Een must-have voor elke voetballiefhebber.
• Met commentaar van Rooney zelf!
• Interviews met o.a.: - Ryan Giggs - Rio Ferdinand - Sir Alex Ferguson.


MANCHESTER UNITED - Greatest Ever Collectors Box

Vele fantastische spelers hebben het rode shirt van de Red Devils gedragen maar wie waren nou echt de allerbeste? Middels een poll op de website van manutd.com konden fans wereldwijd hun "Dream Team" selecteren. Aan de hand van honderden beelden van magische momenten op Old Trafford wordt per linie op iedere disc bepaald wie de besten ooit waren met uiteindelijk op de laatste disc de onthulling van het beste Manchester United team ooit.

Releasedatum: 7 december 2011
Speelduur: 240 minuten
Beeld: Breedbeeld
Kijkwijzer: AL

• Middels een wereldwijde poll hebben de fans een Dream Team opgesteld.
• De beste 11 spelers ooit van 1 van de meest legendarische voetbalclubs ter wereld.
• Meer dan 130 spelers passeren de revue!


CITIES OF THE UNDERWORLD (Seizoen 1)

Onder de grond waarop wij leven ligt een hele wereld verborgen.... In het eerste seizoen van Cities Of The Underworld nemen Eric Geller en Don Wildman je mee in de wereld onder metropolen als New York, Londen, Berlijn en Parijs. Verrassende ondergrondse ontdekkingen brengen het verleden weer tot leven!

Releasedatum: december 2011
Speelduur: 581 minuten
Kijkwijzer: AL

• Verrassende ondergrondse ontdekkingen brengen het verleden tot leven.
• Ontdek de geheimen van New York, Parijs, Berlijn en Londen.


MEGA DISASTERS

Hoe ver kan de mens gaan, zonder het evenwicht in onze wereld te verstoren...? En is er een natuurramp mogelijk die hele landen, continenten of zelfs de hele planeet kan treffen...? Het antwoord is: ja. Megarampen geeft inzicht in harde feiten, schokkende theorieën, onweerlegbaar bewijs en meningen van experts. Megarampen laat niet alleen zien hoe kwetsbaar het leven op aarde is, maar leert ons ook hoe we een volgende ramp kunnen voorkomen!

Releasedatum: 11 januari 2012
Speelduur: 1525 minuten
Kijkwijzer: 12

• Enkele hoogtepunten
• Tornado Alley
• Als Yellowstone uitbarst
• Wraak van Krakatau
• De superaardbeving van Los Angeles
• Ondergang door olie
• De volgende Pompeii


UFO HUNTERS

Bill Barnes, Pat Uskert en Dr. Ted Acwordth zijn UFO jagers. Ze kijken naar de sterren, naar de aarde en het menselijk lichaam en blijven - ondanks spot en ongeloof - vastberaden! UFO-jagers Seizoen 1 onderzoekt de meest raadselachtige UFO-zaken, praat met getuigen, bezoekt plekken waar UFO's geland zouden zijn en gaat op zoek naar fysiek bewijs van buitenaards bezoek. De UFO-jagers proberen alle mysteries voor eens en voor altijd op te lossen.

Releasedatum: 11 januari 2012
Speelduur: 585 minuten
Kijkwijzer: 9

• Ga mee op UFO jacht met voormalig NASA medewerker Dr. Ted Acworth.


PARANORMAL STATE

Stap binnen in de wereld van het bovennatuurlijke met de paranormale onderzoekers van Penn State University. Ryan Buell en zijn team worden tot de meest vooraanstaande onderzoekers in dit werkveld gerekend. Van klopgeesten tot spookhuizen: de paranormaal detectives zoeken naar de waarheid achter deze fascinerende en ijzingwekkende zaken.

Releasedatum: 11 januari 2012
Speelduur: 429 minuten
Kijkwijzer: 12

• Van klopgeesten tot spookhuizen:
• De detectives achterhalen de waarheid achter ijzingwekkende zaken.