:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2011
Bron: A-Film - Datum: 2011-10-20 - Geplaatst door: Werner
THE ART OF FLIGHT
 
Synopsis

The Art Of Flight volgt 's werelds beste snowboarders van dit moment: Travis Rice en zijn vrienden. Ze volgen hun droom en beleven avonturen op vier verschillende continenten waar ze een totaal nieuw niveau bereiken binnen de snowboardwereld. Deze film biedt een compleet nieuwe dimensie in sport entertainment en heeft al een enorme hype veroorzaakt. Van de makers van That's It, That's All, de meest succesvolle snowboardfilm ooit. Tot nu... Er is twee jaar gewerkt aan The Art Of Flight, met actie, avontuur en drama. Travis en co beleven hoogtepunten, met nieuwe tricks en spektakel, maar ook dieptepunten, met lawines en ongelukken. Indrukwekkende natuur, spectaculaire jumps en technische hoogstandjes... en dat allemaal gefilmd met hetzelfde materiaal als de makers van Earth gebruikten. Met een board on top of the world!

 

Regisseur: Curt Morgan

Cast: Travis Rice, John Jackson, Mark Landvik, Scotty Lago, Jake Blauvelt

Geluid / Taal: Engels Dolby Digital 5.1 / Dolby TrueHD 7.1: Engels

Dolby Stereo
Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: Anamorphic 16:9 (1.77:1) / 1080p HD Anamorphic 16:9 – 1.77:1

Discformaat DVD 9 / BD-25

Releasedatum dvd en Blu-ray: 24-11-2011

 
Extra's:

• Behind the scènes (+/- 20min.)

 

HOWL
 
Synopsis

Allen Ginsberg (James Franco) is een dichter met de sterke drang om zijn bewustzijn te verkennen. Dit vooral door het gebruiken van drugs, maar ook door het schrijven van gedichten. Nadat zijn eerste gedicht 'Howl' gepubliceerd wordt, roept dit nogal heftige reacties op wegens vermeende obsceniteit. Hierdoor volgt er al snel een rechtszaak...

 
Regisseur: Ron Epstein, Jeffrey Friedman

Cast: James Franco, Jeff Daniels, Jon Hamm, Mary-Louise Parker

Speelduur: 85 min.
Geluid / Taal: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: Anamorphic 16:9 (1.85.1)
Discformaat: DVD 5
Releasedatum dvd: 17-11-2011
 
Extra's:
• Trailer
 

SYMPATHY FOR DELICIOUS

 
Synopsis

Als DJ Dean 'Delicious D' O'Dwyer bij een ongeluk verlamd raakt, ruilt hij zijn platen in voor een rolstoel. Zijn veelbelovende carrière gaat in rook op en depressies slaan toe. Dankzij de enthousiaste jonge priester Joe maakt Dean kennis met de wereld van de Genezing Door Geloof. Hij ontdekt dat hij anderen kan genezen, en raakt in de ban van roem en rijkdom. Zijn eigen pijn kan hij echter niet verlichten.

 

Regisseur: Mark Ruffalo

Cast: Christopher Thornton, Mark Ruffalo, Juliette Lewis, Laura Linney, Orlando

Bloom
Speelduur: 96 min.
Geluid / Taal: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: Anamorphic 16:9 (2.35:1)
Discformaat: DVD 9
Releasedatum dvd: 10-11-2011
 
Extra's:
• Trailer
 

MAD MEN GIFTSET
 

Mad Men duikt in de levens, liefdes en ambities van een groep ongenadig competitieve mannen en vrouwen in een reclamebureau in de jaren '60. De serie speelt zich af in en rond Madison Avenue, de bakermat van de New Yorkse reclamebureaus. Deze veelvuldig bekroonde serie werd bedacht door The Sopranos-schrijver Matthew Weiner. Mad Men kreeg vier jaar op rij de Emmy Award voor Beste Dramaserie, en drie Golden Globes in dezelfde categorie.

 

We maken kennis met de onvoorspelbare wereld van Don Draper, de grootste reclameman en womanizer in de business, en zijn collega's van Sterling Cooper Advertising Agency. Hoewel Don de regie in de vergaderkamer en de slaapkamer in handen heeft, vindt hij het moeilijk om voor te blijven op de snel veranderende tijden en zijn jonge, ambitieuze collega's.

 

In het eerste seizoen staat het reclamebureau aan het begin van een nieuw tijdperk. De werknemers van het succesvolle Sterling Cooper Advertising Agency moeten toonaangevend zien te blijven – hoe kunnen ze anders de magische krachten sturen die consumenten ertoe bewegen het ene sigarettenmerk te verkiezen boven het andere? De jaren '50 maken plaats voor de jaren '60 maar sluimerend antisemitisme en seksuele intimidatie blijven gangbaar, net als lange, met alcohol doordrenkte lunches.

 

Het tweede seizoen zet de mondaine Mad Men-koers voort, waarin de grenzen tussen de werkelijkheid en de perceptie in de snelle reclamewereld van de jaren '60 stilaan vervagen. Kan Sterling Cooper zich staande houden binnen deze nieuwe ontwikkelingen? Ondertussen wordt het privé-leven van Don Draper nog gecompliceerder. Welke prijs moet hij betalen voor zijn geheime identiteit?

 

Nieuwe ontwikkelingen en intriges in de privé-en zakenlevens van Don en Betty Draper, Peggy Olson, Pete Campbell en Joan Holloway voeren de toon in het derde seizoen. We bevinden ons inmiddels in het Amerika van Kennedy. Huwelijken, affaires en zakelijke overwegingen zijn nog steeds de orde van de dag...

 

Het vierde seizoen van Mad Men laat weer een jaar vol mogelijkheden zien. Het vorige seizoen verblufte de fans met een cliffhanger, toen zowel het professionele als het persoonlijke leven van Don Draper instortte. In dit seizoen blijven Don en de rest van dit uitzonderlijke ensemble ons fascineren terwijl ze worstelen met een onzekere werkelijkheid.

 

De beste serie van dit moment, nu verkrijgbaar in een luxe cadeau-editie met alle vier de seizoenen. Don Draper zelf zou er trots op zijn.

 

Regisseur: Matthew Weiner

Cast: Jon Hamm, Elisabeth Moss, January Jones, Vincent Kartheiser, Christina Hendricks, John Slattery

Geluid / Taal: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: Anamorphic 16:9 (1.77:1)
Aantal discs: 16
Releasedatum dvd: 27-11-2011
 
Extra's:

• Scoring Mad Men

• Mad Men seizoen 2 preview

• Birth of an Independent Woman – part 1

• Time Capsule: Historical Events of the 1960's

• Medgar Evers: an Unsung Hero – part 1

• Marketing the Mustang: An American Classic

• 1964 Presidential Campaign

• Advertising the American Dream

• Pictures of Elegance

• Birth of an Independent Woman – part 2

• Medgar Evers: an Unsung Hero – part 2

• Mad Men Illustrated

• How to Succeed in Business Draper Style

• Establishing Mad Men

• An Era of Style

• Clearing the Air: the History of Sigarette Advertising

• We Shall Overcome: the March on Washington

• Divorce: circa 1960