:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> RELEASEBERICHT: MEI 2002 RELEASES
RELEASEBERICHT: MEI 2002 RELEASES
Bron: RCV - Datum: 2002-03-22 - Geplaatst door: Serge
THE BIG DAY
De bruidsmeisjes hebben er zin in, de getuigen staan paraat, de ringen blinken, en alle gasten zijn aanwezig. Sara en John gaan "ja" tegen elkaar zeggen en ze gaan er helemaal voor. Maar dan neemt de bruidegom de benen! John hoort namelijk iets vervelends van zijn broer, slaat helemaal door, en wil misschien zelfs niet meer trouwen! Wat is er toch aan de hand? Al snel is iedereen op jacht naar de bruidegom: de hele niet-harmonieuze familie, de flirtende gasten, en de bruidsband met gevoel voor humor. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan. Het wordt een enorme, vreselijk grappige puinhoop! Met Julianna Margulies en lvan Sergei. Geregisseerd door lan McCrudden.

Technische specificaties DVD: Dolby Surround, 4:3

Te koop vanaf 8 mei 2002LIVING IN FEAR
Rebecca en haar man Chuck gaan terug naar zijn geboortedorp voor het voorlezen van zijn vaders testament. Daar blijkt Chuck enorm gehaat te worden door de dorpsbewoners. Zij denken dat hij zijn eerste vrouw heeft vermoord. Ook ontdekt Rebecca onverwachts dat Chuck uit het leger is ontslagen omdat hij krankzinnig zou zijn. Plotseling sterft er iemand terwijl Chuck haar achterna zat, en dan verdwijnt ook nog eens een ex-vriendin van Chuck. Heeft Rebecca's man de doden op zijn geweten? Of is er iets anders aan de hand? Met Marcia Cross en William R. Moses, geregisseerd door Martin Kitrosser.

Technische specificaties DVD: Dolby Surround, 4:3

Te koop vanaf 8 mei 2002FACE VALUE
Stel, je jeugdvriend blijkt tegenwoordig steenrijk te zijn. En crimineel. En terwijl jij in zijn riante huis zit, komt hij om bij een explosie op zijn jacht. Dat overkomt Barry. Moeiteloos neemt hij het leven van zijn vriend over. Zijn huis, zijn auto, zelfs zijn zeer aantrekkelijke vriendin. In maffiakringen doet hij net alsof hij zijn vriend is, om zo een paar miljoen illegale dollars te verdienen. Maar er klopt iets niet. Er beginnen doden te vallen en Barry wordt ineens achtervolgd door een huurmoordenaar. Het leven van iemand anders stelen, was de grootste fout die hij kon maken. Met James Wilden, Scott Baio en Krista Allen. Geregisseerd door Michael Miller.

Technische specificaties: Dolby Surround, 4:3

Te koop vanaf 29 mei 2002BOUND
Violet is de sexy maîtresse van Ceasar, een zakenman die zwart geld witwast voor de maffia. Samen met hem woont ze in een exclusief appartementencomplex, waar een nieuwe onderhoudswerkster wordt aangenomen, Corky. Zij is een veroordeelde dievegge, die na vijf jaar gevangenschap op borgtocht vrij is. Als Violet en Corky elkaar ontmoeten, ontstaat niet alleen een hechte liefdesrelatie. Violet ziet in Corky de uitweg uit het maffiabestaan. Als ze Corky bereid kan vinden om twee twee millioen dollar te stelen die Ceasar heeft opgeslagen in zijn appartement, kunnen ze beiden een nieuw leven beginnen. Maar niemand kon voorspellen hoe Ceasar op het vermiste geld zou reageren... Met Jennifer Tilly, Joe Pantoliano en Gina Gershon. Geregisseerd door Andy en Larry Wachowski.

Technische specificaties DVD: Dolby Surround, 4:3

Te koop vanaf 8 mei 2002HELLRAISER: THE ORIGINAL BOX
Hellraiser deel 1, II, III, IV en V in een DVD verzamelbox. Met Doug Bradley als Pinhead.

Te koop vanaf 29 mei 2002.