:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2011
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2011
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2011-07-22 - Geplaatst door: Werner
THE EAGLE
 
• Grote epische productie met superster Channing Tatum.
• Van de Oscarwinnende regisseur Kevin MacDonald.
 
Synopsis:

Het epische avontuur The Eagle, geregisseerd door Oscarwinnaar Kevin Macdonald, speelt zich af in het deels door Rome bezette Groot-Brittannië in de 2e eeuw. Legerofficier Marcus Aquila (Channing Tatum) arriveert vanuit Rome om de mysterieuze verdwijning van zijn vader op te lossen. Die verdween als commandant van het Negende Legioen samen met al zijn mannen en hun Romeinse adelaarsmascotte in de woeste Schotse heuvels. Samen met zijn Britse slaaf (Jamie Bell), trekt Marcus vijandelijk gebied in. Hij is vastbesloten om The Eagle terug te vinden en zo zijn familienaam in ere te herstellen.

 

Regie: Kevin Macdonald (The Last King Of Scotland, State Of Play)

Cast: Channing Tatum (Dear John, G.I. Joe (2009), 21 Jump Street (Movie)), Jamie Bell (Defiance, Billy Elliott, The Adventures Of Tintin), Donald Sutherland (The Pillars Of The Earth, The Italian Job, Ordinary People)

Te koop: 24 augustus 2011
 

ROOKIE BLUE (seizoen 1)

 

• Het eerste seizoen van de populaire Net 5 serie verschijnt twee dagen na de season finale op Blu-Ray en DVD.

 
Synopsis:

In de nieuwe politieserie Rookie Blue worden vijf jonge agenten gevolgd die vers van de politieacademie komen. Vanaf hun eerste werkdag krijgen ze te maken met heftige achtervolgingen en komen ze in levensgevaarlijke schietpartijen terecht. Op de politieschool ontstonden er al hechte vriendschappen en de nodige romances, maar hoe houden deze zich staande in de keiharde realiteit?

 

Cast: Missy Peregrym (Dark Angel, Heroes), Gregory Smith (The Patriot, Everwood)

Te koop: 10 augustus 2011
 

AFRICA UNITED
 
• De Afrikaanse 'In Oranje' voor de hele familie.
• Genomineerd voor een British Independent Film Award.
 
Synopsis:

Het jonge voetbaltalent Fabrice wordt ontdekt op een trapveldje in Rwanda. Nog maar één test staat hem in de weg naar de grootse opening van het WK. Maar onderweg naar die cruciale test slaat het noodlot toe als hij en z'n vrienden, de goedlachse 'manager' Dudu en diens zusje Beatrice, in de verkeerde bus stappen. Zonder papieren, geld of een geloofwaardig verhaal belanden ze in een opvangkamp in Congo, waar ze zo snel mogelijk uit willen ontsnappen. Met behulp van hun niet te onderschatten slimheid (en een WK landkaart) vinden de kleine helden hun weg naar het zuiden, op jacht naar hun droom achter de eindeloze Afrikaanse horizon. Onderweg vormen ze een 'dream team' met ontspoorde kinderen, die ze door een reeks geweldige, gevaarlijke en hilarische avonturen loodsen.


Te koop: 10 augustus 2011