:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2011
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2011
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2011-07-08 - Geplaatst door: Werner
JUST GO WITH IT
 

De must-have romantische komedie van het jaar met Adam Sandler en Jennifer Aniston

 

Raspaarden Adam Sandler en Jennifer Aniston staan aan het hoofd van een topcast voor de release op dvd en Blu-ray Disc van Just Go With It, één van de grappigste romantische komedies van het jaar. Adam Sandler speelt een ladies man, die zijn veroveringen vertelt dat hij getrouwd is, om zo een vaste verbintenis uit de weg te gaan. Maar om de vrouw van zijn leven te veroveren, moet hij nu op zoek naar een valse familie.

 

Plastisch chirurg Danny (Adam Sandler) heeft een makkelijke manier gevonden om vrouwen te versieren. Hij vertelt hen dat hij ongelukkig getrouwd is. Hij wordt echter verliefd op een veel jongere schooljuf (Brooklyn Decker) en wanneer zij in zijn broekzak een trouwring vindt, moet hij haar dezelfde leugen vertellen die hij eerder gebruikte. Hij schakelt zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston) en zelfs haar kinderen in, om zijn nieuwe geliefde van zijn leugen te overtuigen. Nadien trekken ze met zijn allen naar Hawaii en dit weekend zal het leven van iedereen veranderen.

 

Verwijderde scènes, bloopers, documentaires die een blik achter de schermen werpen... dat en nog veel meer staat allemaal verzameld op de bonussectie van de dvd en Blu-ray Disc. Exclusieve extra's op de Blu-ray Disc bevatten 11 extra minuten aan verwijderde scènes, MovieIQ+sync en 9 documentaires zoals "Look Who Else is in the Movie". Deze featurette geeft een overzicht van de talloze cameo's in de film.

 

Regisseur: Dennis Dugan (Grown Ups, Big Daddy, Happy Gilmore)

Acteurs: Adam Sandler (Click, Grown Ups), Jennifer Aniston (The Switch, The Bounty Hunter), Brooklyn Decker (Battleship), Dave Matthews (You Don't Mess With The Zohan)

Genre: Romantische komedie
Release DVD en Blu-ray Disc koop op 3 augustus 2011
 

Extra's op dvd en Blu-ray disc:

• Verwijderde scènes

• Bloopers
• Documentaires:

- The Perfect Couple: Jennifer and Adam

- Shooting Hawaii

- Dolph – Not The One from Rocky IV

• Audiocommentaar van de makers en de cast
 
Extra's exclusief op Blu-ray disc
• 11 minuten extra verwijderde scènes
• Documentaires:

- Adon: Living Plastic

- Along Came a Prop Guy

- Decker's Got Gas

- Kevin Nealone: The Plastic Man

- What's A Dugan?

- Look Who Else Is In The Movie

- Sneaky Kiki & Bart The Water Fart

- The Not So Perfect Couple

- Decker's First Role

• MovieIQ
 

WORLD INVASION: BATTLE LOS ANGELES
 
Het gevecht om het voortbestaan van de aarde begint!
De science-fiction thriller van het jaar
 

Sony Pictures Home Entertainment geeft je met de dvd en Blu-ray release van World Invasion: Battle Los Angeles een zitje op de eerste rij voor het spektakel  van het jaar: zal de aarde blijven bestaan? In dit bloedstollende verhaal volgen we een eenheid van de U.S. Marines die ten strijde trekken tegen aliens die onze planeet willen koloniseren. World Invasion: Battle Los Angeles verraste het publiek met zijn visueel verbluffende special effects, zijn spannende gevechten en zijn indrukwekkende cast waaronder Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Ramon Rodriguez , Ne-Yo en Michael Peña.

 

Al jarenlang worden er over de hele wereld ufo's waargenomen, van Buenos Aires tot Seoul maar ook in Frankrijk, Duitsland en China. In 2011 worden die vage waarnemingen echter keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl er over de hele wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die niemand verwachtte en nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de marine (Aaron Eckhart) en zijn peloton moeten een vijand tegenhouden die alles overtreft waar ze ooit al tegen hebben gestreden.

 

Zowel op de dvd als op de Blu-ray Disc vind je indrukwekkend bonusmateriaal terug, zoals enkele documentaires die het hoe en waarom van deze film uit de doeken doen. Een exclusieve extra op de Blu-ray Disc is de Command Control interactieve modus, die de kijkers toelaat om de film te beleven met Picture-in-Picture technologie, documentaires en zo veel meer.

 

Regisseur: Jonathan Liebesman (Clash Of The Titans 2)

Acteurs: Aaron Eckhart (The Dark Knight, Thank You For Smoking), Michelle Rodriguez (Machete, Avatar), Ramon Rodriguez (Transformers 2: Revenge Of The Fallen), Bridget Moynahan (Lord Of War, I, Robot), Ne-Yo (Stomp The Yard, Save The Last Dance 2), Michael Peña (Crash, Million Dollar Baby)

Genre:Science-fiction, oorlog, drama

Release DVD / Blu-ray Disc koop op 23 augustus 2011

 
Extra's op dvd en Blu-ray disc
• Documentaires:

- Behind The Battle

- Aliens in LA

- Preparing for Battle

- Creating LA in LA

 

Extra's exclusief op Blu-ray disc

• Documentaires:

- Boot Camp

- Directing The Battle

- The Freeway Battle

- Command Control: bepaal je eigen kijkervaring met Picture-in-Pictures, Battle Points en meer, tijdens de film

 

CROSS
 

Brian Austin Green, Vinnie Jones en Sony Pictures Home Entertainment verrassen je met een explosief avontuur in comic bookstijl met de dvd-release van Cross. Het verhaal neemt je mee naar een wereld vol huurlingen die een gevecht aangaan met het geweld in de stad.  Wanneer mooie jonge vrouwen in Los Angeles beginnen te verdwijnen, lijkt het Callen (Brian Austin Green) de aangewezen tijd om samen met zijn team van wapenexperten een versnelling hoger te schakelen om dit mysterie te ontrafelen. Callen heeft nog een extra geheim wapen dat hij in de strijd kan gooien: een oud Keltisch kruis dat hem bovennatuurlijke krachten schenkt. Samen met zijn team en met de hulp van zijn kruis moet Callen vechten tegen een onsterfelijke Viking die de mensheid wil vernietigen.

 

Regisseur: Patrick Durham

Acteurs: Brian Austin Green (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Desperate Housewives), Vinnie Jones (Year One, X-Men: The Last Stand), Tom Sizemore (Black Hawk Dawn), Michael Clarke Duncan (The Green Mile), Lori Heuring (8 Mm2, Prom Night), Jake Busey (Identity, Starship Troopers)

Genre: Actie, science-fiction
Release DVD koop op 3 augustus 2011
 
Extra's op dvd:
• Audiocommentaar van regisseur Patrick Durham
• Alternatief einde
• Verwijderde scènes
• Animatic (alternatief begin)
 

QUARANTINE 2: TERMINAL

 

Een dodelijke en bizarre ziekte slaat toe in een pand in Los Angeles. Niemand overleeft het en toch is er iets ontsnapt... Aan boord van vlucht 318 worden de eerste symptomen zichtbaar. Onschuldige passagiers veranderen in zngstaanjagende, bloeddorstige killers. Het vliegtuig wordt gedwongen te landen bij een geïsoleerde terminal en omsingeld door gewapende overheidsagenten. Onder de passagiers neemt de wanhoop toe. Hoe ver zullen ze gaan om dit te overleven?

 

Regisseur: John Pogue

Acteurs: Mercedes Masohn, Josh Cooke, Ignacio Serricchio, Bre Blair

Genre: Horror
Release DVD koop en Video On Demand op 17 augustus 2011