:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2011
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2011
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2011-04-21 - Geplaatst door: Werner
THE GREEN HORNET
 

Eindelijk gerechtigheid met de dvd, Blu-ray Disc én Blu-ray Disc 3D van The Green Hornet.

 

Gerechtigheid heeft een nieuwe naam, een fantastische sidekick en geen spannende maillot: The Green Hornet is vanaf 25 mei beschikbaar op dvd, Blu-ray Disc én Blu-ray Disc 3D. Hoofdrolspeler Seth Rogen speelt een self-made superheld die samen met zijn hulpje, de Aziatische superster Jay Chou, een waar avontuur beleeft. Tom Wilkinson, Christoph Waltz en Cameron Diaz vullen deze geweldige cast verder aan. Regisseur Michel Gondry zorgt met zijn unieke visuele stijl voor een stijlvolle update van het klassieke Green Hornet verhaal. The Green Hornet is een mix van waanzinnige actie en hilarische humor, waaraan je niet zal kunnen weerstaan.

 

Britt Reid (Seth Rogen) is de zoon van de bekendste en meest gerespecteerde mediamagnaat in LA. Zijn zorgeloze leventje bestaat voornamelijk uit feestvieren, tot zijn vader op mysterieuze wijze om het leven komt en zijn omvangrijke imperium aan hem nalaat. Britt sluit daarop vriendschap met één van zijn vaders werknemers, de toegewijde en inventieve Kato (Jay Chou). Ze besluiten om voor het eerst in hun leven iets zinvols te doen: de misdaad bestrijden. En de beste manier om dit te doen is... zelf crimineel worden. Britt transformeert in The Green Hornet en samen met Kato gaat hij de straat op, om de wet te beschermen door hem te overtreden. Kato bouwt zelfs het ultieme retrowapen, the Black Beauty, een snelle en onverwoestbare auto met de meest geavanceerde wapens aan boord. Met dit rijdende fort en de slimme gadgets van Kato worden ze al snel de schrik van iedere crimineel. Met de hulp van Britts nieuwe secretaresse Leonore (Cameron Diaz) openen ze de jacht op de man die de onderwereld van LA beheerst: Benjamin Chudnofsky (Christopher Waltz). Maar Chudnofsky heeft zo zijn eigen plan: The Green Hornet voor eens en altijd uitschakelen.

 

Nu kunnen actiefans de opwinding van sensationeel beeld en geluid alsook de laatste hightech bonus features optimaal beleven via Blu-ray, Blu-ray 3D en dvd. Daarnaast kunnen kijkers uren lang plezier beleven met de vele extra's zoals 'awesoom' bloopers, documentaires en audiocommentaren van de filmmakers. Bovendien voorziet de Blu-ray disc uitgave exclusieve extra's zoals verwijderde scènes, het spel "The Green Hornet Cutting Room" en interessante documentaires. Exclusief verkrijgbaar op Blu-ray Disc is de BD-Live gecreëerde movieIQ+sync, die kijkers toegang verleent tot live weetjes over de cast, crew, muziek en productie van de film.

 

Regisseur: Michel Gondry (Eternal Sunshine Of The Spotless Mind)

Acteurs: Seth Rogen (Pineapple Express), Jay Chou (The Curse Of The Golden Flower), Tom Wilkinson (Michael Clayton), Christophe Waltz (Inglorious Bastards), Cameron Diaz (Knight And Day, Charlie's Angels)

Genre: Actie

Release dvd, Blu-Ray Disc, Blu-Ray Disc 3D koop op 25 mei 2011

 

Extra's op dvd En Blu-Ray Disc

• Awesoom – Bloopers
• Audiocommentaar van de filmmakers
• Documentaires:

- The Black Beauty: Rebirth of Cool

- Writing the Green Hornet

Extra's exclusief op Blu-Ray Disc
• Verwijderde scènes

• Game: The Green Hornet Cutting Room

• Documentaires:

- Trust Me: Director Michel Gondry

- The Stunt Family Armstrong

- Finding Kato

- The Art of Destruction

• MovieIQ+sync

Extra's op Blu-Ray Disc 3D

• Animated Storyboard Comparisons (3D)

• Awesoom – Bloopers
• Audiocommentaar van de filmmakers
• Verwijderde scènes
• Documentaires:

- Trust Me: Director Michel Gondry

- Finding Kato

 

THE TOURIST
 

Angelina Jolie en Johnny Depp schitteren in The Tourist.

 

Sony Pictures Home Entertainment brengt op 25 mei 2011 twee van Hollywoods meest sexy acteurs samen met de dvd-en Blu-ray release van The Tourist. De personages van Angelina Jolie en Johnny Depp raken tijdens een flirt verstrikt in een internationaal web van intriges, romantiek en gevaar. Met in de bijrol het wondermooie en idyllische Venetië als achtergrond.

 

Frank, een zachtaardige Amerikaanse toerist, maakt een ongeplande reis naar Europa. Onderweg maakt hij onverwacht kennis met Elise (Angelina Jolie), een adembenemend mooie vrouw met een mysterieus geheim, die niet zomaar per toeval zijn pad kruist. Hun geflirt neemt al snel een hoge vlucht en voor ze het goed en wel beseffen verandert hun romance in een ingewikkeld netwerk van gevaarlijk bedrog. Ze worden achterna gezeten door Interpol, de Italiaanse politie en enkele Russische huurmoordenaars en ze moeten rennen voor hun leven.

 

Zowel de dvd als de Blu-ray Disc bevatten verleidelijke extra's, waaronder audiocommentaar van de Oscarwinnende regisseur, en twee interessante documentaires. Exclusief bonusmateriaal op de Blu-ray Disc bevat nog drie  bijkomende documentaires en MovieIQ+sync.

 
Regisseur: Florian Henckel Von Donnersmarck (Das Leben Der Anderen)

Acteurs: Angelina Jolie (Girl Interrupted, Mr & Mrs Smith), Johnny Depp (Pirates Of The Caribbean Trilogie, Alice In Wonderland), Paul Bettany (The Da Vinci Code, The Young Victoria), Timothy Dalton (The Living Daylights, License To Kill), Steven Berkoff (A Clockwork Orange), Rufus Sewel (The Holiday)

Genre: Actie

Release dvd en Blu-Ray Disc koop op 25 mei 2011
 
Extra's op dvd en Blu-Ray Disc:
• Bloopers

• Audiocommentaar van de regisseur

• Documentaires:

- A Gala Affair

- Bringing Glamour Back

Extra's exclusief op Blu-Ray Disc:

• Documentaires:

- Action in Venice

- Tourist Destination

- Canal Chats
• MovieIQ+sync
 

INSIDE JOB
 

Deze Oscar-winnende documentaire legt de oorzaak van de globale financiële crisis bloot.

 

Sony Pictures Home Entertainment komt op 4 mei met een opzienbarende documentaire, over de ergste financiële crisis sinds de Depressie in de jaren '20 en '30: Inside Job. De film kreeg de Oscar voor Beste Documentaire en volgt de gebeurtenissen die uiteindelijk hebben geleid tot een wereldwijde financiële crisis. Door verscheidene interviews met onder andere leden van het Congres, een New Yorkse gouverneur en de hoofdredacteur van de Financial Times onthult Inside Job dat de economische baisse van 2008 het gevolg was van een rampzalige combinatie van foute investeringen, wijdverspreide deregularisatie en corrupte economen.

 

Inside Job is de eerste film die de schokkende waarheid achter de economische crisis van 2008 aan het licht brengt. Een financiële meltdown die meer dan 20 biljoen dollar kostte en waarbij miljoenen mensen hun baan en hun huis verloren. Door intensief onderzoek en gesprekken met grote financiële spelers, politici en journalisten, toont de film de opkomst van een gewetenloze industrie en legt de relaties bloot die corrupte politici, wetgevers en academici met elkaar onderhouden.

 
Regisseur: Charles Ferguson (No End In Sight)
Genre: Documentaire
Release DVD koop op 4 mei 2011
 
Extra's op dvd
• Verwijderde scènes
• Inside Job: De Making-of

• Audiocommentaar van regisseur Charles Ferguson en producent Audrey Marrs

 

TAXI DRIVER
 

Het meesterwerk van Martin Scorsese viert zijn 35ste verjaardag met een Blu-ray Disc uitgave.

 

Deze klassieker wordt door Sony Pictures Home Entertainment voor zijn 35ste verjaardag bedacht met een Blu-ray Disc uitgave. In dit sterke en soms beangstigende dramaspeelt Robert De Niro een psychotische New Yorkse taxichauffeur, die door eenzaamheid en wanhoop gedreven zijn toevlucht zoekt tot geweld. De Taxi Driver 35th Anniversary Edition is volledig digitaal gerestaureerd en geremasterd, onder leiding van cinematograaf Michael Chapman en goedgekeurd door Martin Scorsese himself.

 

Travis Bickle (Robert De Niro) is een getraumatiseerde Vietnamveteraan met slaapproblemen. Hij neemt een job aan als taxichauffeur maar het kille en gewelddadige leven dat hij om hem heen ziet, dompelt hem onder in eenzaamheid. Hij maakt kennis met een 12-jarig hoertje Iris (gespeeld door de toen 13-jarige Jodie Foster) en zijn wanhopige relatie met haar zet hem aan om haar te redden uit de klauwen van haar pooier (Harvey Keitel). De climax van dit verhaal wordt als één van de meest krachtige en aangrijpende scènes uit de filmgeschiedenis aanzien.

 

Op deze verjaardageditie staan enkele exclusieve extra's, waaronder een volledig

nieuwe Script to Screen documentaire, MovieIQ+Sync en Martin Scorseses originele audiocommentaar uit 1986. Verder bevat het bonusmateriaal nog enkele andere documentaires en geanimeerde fotogalerijen.

 

Regisseur: Martin Scorsese (The Departed)

Acteurs: Robert De Niro (Raging Bull, Goodfellas), Jodie Foster (The Silence Of The Lambs, The Accused), Harvey Keitel (Bugsy), Cybill Shepherd (The Last Picture Show, Moonlighting)

Genre: Drama
Release Blu-Ray Disc koop op 4 mei 2011
 

Extra's Op Blu-Ray Disc

• Van Script to Screen

• Audiocommentaar uit 1986 van regisseur Martin Scorsese en schrijver Paul

Schrader, opgenomen door The Criterion Collection

• Audiocommentaar van schrijver Paul Schrader en professor Robert Kolker

• Documentaires:

- Martin Scorsese over Taxi Driver

- Producing Taxi Driver

- God's Lonely Man

- Influence and Appreciation: Een eerbetoon aan Martin Scorsese

- Taxi Driver Stories

- De Making-of

- Travis' New York – Het New York van 175 tot nu

- Travis' New York Locations – Beroemde locaties in het New York van 2006

vergeleken met diezelfde locaties in 1975

• Storyboard en Filmvergelijking, ingeleid door Martin Scorsese

• Fotogalerij
 
 

SNIPER: RELOADED
 
Schieten met scherp.
 

Sony Pictures Home Entertainment nodigt actiefans van het eerste uur uit in de vuurliniemet de dvd-release van Sniper: Reloaded. Billy Zane herneemt zijn rol als Richard Millerin dit nieuwe en explosieve hoofdstuk. Vroeger was hij de onervaren protégé van Thomas Beckett, nu is hij een getrainde sluipschutter en instructeur van Becketts zoon, Brandon Beckett. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie om een mysterieuze sluipschutter, die onschuldige burgers vermoordt, een halt toe te roepen. Een must-see voor alle actiefans.

 

Sergeant Brandon Beckett, zoon van de befaamde sluipschutter Thomas Beckett, werkt voor de Verenigde Naties in de Democratische Republiek Congo. Hij krijgt de opdracht een Europese boer te bevrijden, die gevangen zit in het gebied van vijandige rebellen. Eenmaal daar worden Brandon en zijn team opgewacht door een sluipschutter. Beckett raakt gewond en de rest van zijn team wordt gedood. Met de hulp van zijn vaders protégé Richard Miller, probeert Beckett de  sluipschutter op te sporen, voordat die terugkomt om zijn werk af te maken.

 

Regisseur: Claudio Faeh (Hollow Man II)

Acteurs: Chad Michael Collins (Lake Placid 2), Billy Zane (Sniper, Titanic), Rchard Sammel (Casino Royale, Inglourious Basterds)

Genre: Actie

Release DVD koop op 4 mei 2011
 

BEN HUR (MINISERIE)

 

De mini-serie Ben Hur is de remake van de legendarische filmklassieker, met meer actie, passie en wraak. Een tijdloos verhaal over twee vrienden die elkaars vijanden worden, in een tijd van grote historische gebeurtenissen, gezien door de ogen van Judah Ben-Hur. Deze zoon van een rijke Joodse koopman, moet vele levens leiden: die van een machtig zakenman, een plichtsgetrouwe slaaf, een dappere gladiator, een Romeinse edelman en een zegevierende held.

 
Release DVD koop op 4 mei 2011
 

Extra's op dvd:

• The Making of Ben Hur