:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> RELEASEBERICHT: RELEASES JANUARI-MAART 2011
RELEASEBERICHT: RELEASES JANUARI-MAART 2011
Bron: Fox - Datum: 2011-01-07 - Geplaatst door: Werner
DAIRY OF A WIMPY KID

Korte inhoud:
Diary Of A Wimpy Kid is een vrolijke film gebaseerd op een reeks kinderboeken over de schooljongen Greg Heffley, die er alles voor over heeft om populair te worden.. Maar zijn verlangen naar populariteit komt Greg al snel duur te staan waardoor hij zich eenzaam gaat voelen…

Genre: Komedie
Regie: Thor Freudenthal
Cast: Zachary Gordon, Steve Zahn, Rachael Harris
Huur: 11-01-2011
Verkoop: 12-01-2011


JUST WRIGHT

Korte inhoud:

Leslie Wright is een fysiotherapeute die opdracht krijgt om te werken met superster Scott. Enthousiast probeert ze hem weer in vorm te krijgen voor het nieuwe basketball seizoen. Scott valt als een blok voor haar verleidelijke vriendin Morgan, terwijl Leslie hem langzamerhand ook wel erg leuk begint te vinden…

Genre: Komedie, Romantiek
Regie: Sanaa Hamri
Cast: Queen Latifah, Common, Paula Patton, Pam Grier, John Legend
Huur: 11-01-2011
Verkoop: 12-01-2011


WALL STREET 2 (DVD & Blu-ray Disc)

Korte inhoud:
Nadat hij zijn gevangenisstraf heeft uitgezeten, is Gordon Gekko een buitenstaander in de financiële wereld. Hij gaat een verbond aan met de verloofde van zijn dochter. Maar kunnen zij Gekko werkelijk vertrouwen?

Genre: Drama, Thriller
Regie: Oliver Stone
Cast: Michael Douglas, Shia LaBeouf, Carey Mulligan, Susan Sarandon, Josh Brolin
Huur: 25-01-2011
Verkoop: 26-01-2011


VAMPIRES SUCK

Korte inhoud:
Becca weet niet wie ze moet kiezen: de geheimzinnige maar knappe vampier Edward of de tedere Jacob, een kruising tussen een weerwolf en een chihuahua. Naast dat dilemma wordt ze ook nog geconfronteerd met allerlei bizarre figuren: van Alice In wonderland tot Lady GaGa met daartussen nog een groep vampiers in de stijl van de Black Eyed Peas!

Genre: Comedy
Regie: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Cast: Jenn Proske, Matt Lanter, Ken Jeong
Huur: 08-02-2011
Verkoop: 09-02-2011


HOT TUB TIME MACHINE

Korte inhoud:
Vier vrienden gaan naar het ski-oord waar ze in hun jeugd gingen feesten. Tijdens een van de avonden waarop de drank rijkelijk vloeit, merken ze dat de jacuzzi een machine is om terug te gaan in de tijd. In een oogwenk springen ze naar het jaar 1987…

Genre: Comedy, Sci-fi
Regie: Steve Pink
Cast: John Cusack, Clark Duke, Rob Corddry, Chevy Chase
Huur: 08-02-2011
Verkoop: 09-02-2011


RAMONA AND BEEZUS

Korte inhoud:
De avonturen van Ramona komen tot leven in deze hartverwarmende verfilming van de populaire boekenreeks.. Ramona's levendige fantasie, grenzeloze energie en talloze streken worden op de proef gesteld wanneer ze met haar familie voor een grote uitdaging komt te staan…

Genre: Adventure, Comedy, Family
Regie: Elizabeth Allen
Cast: Selena Gomez, Bridget Moynahan, Josh Duhamel
Huur: 22-02-2011
Verkoop: 23-02-2011


CYRUS

Korte inhoud:
John is net gescheiden van zijn vrouw en gaat door een lastige periode. Als hij Molly ontmoet weet John het echter zeker; zij is de vrouw van zijn dromen. Hij is in de wolken, totdat hij Cyrus, de zoon van Molly ontmoet. Cyrus is namelijk namelijk niet van plan zijn moeder te delen..

Genre: Comedie, drama
Regie: Jay Duplass, Mark Duplass
Cast: John C. Reilly, Jonah Hill, Marisa Tomei
Huur: 22-03-2011
Verkoop: 23-03-2011


41 YEAR OLD VIRGIN


Korte inhoud:
Andy heeft een date nodig met een lekker ding, en snel ook, want hij heeft in geen eeuwen sex gehad. Ook zijn even zo verhitte huisgenoten hebben het hard nodig. Met de hulp van hun klungelige vriend McAnalovin en zijn nep legitimatiebewijs maken ze het ene avontuur na het andere mee. Zet je schrap voor ordinair vermaak met deze krankzinnig hilarische film!

Genre: Comedy
Regie: Craig Moss
Cast: Bryan Callen, Noureen DeWulf, Austin Michael Scott
Huur: 22-03-2011
Verkoop: 23-03-2011


DOLLHOUSE SEIZOEN 1

Korte inhoud:
Echo is door de illegale organisatie Dollhouse geprogrammeerd tot een "Active": een programmeerbaar menselijk wezen dat opdrachten moet uitvoeren voor de klanten van Dollhouse. De "Actives‟ krijgen persoonlijkheden ingeprent waardoor ze tijdelijk kunnen zijn wie ze maar willen: de perfecte dief,minnaar, spion of moordenaar.

Genre: TV, Drama
Regie: Joss Whedon
Cast: Eliza Dushku, Harry Lennix, Fran Kranz
Verkrijgbaar vanaf 26-01-2011


TRU CALLING THE COMPLETE MINISERIE

Korte inhoud:
Tru neemt voor haar medische opleiding een nachtdienst aan in het lijkenhuis. Als ze op haar eerste nacht alleen achterblijft, opent een dode vrouw haar ogen en vraagt om hulp. Vervolgens wordt Tru wakker en herbeleeft ze dezelfde dag, alleen beschikt ze nu over de kracht om het lot te veranderen van de mensen die de vorige avond het lijkenhuis werden binnengebracht… als ze hen kan vinden voordat het te laat is.

Genre: TV, Drama
Regie: Michael Katleman, Paul Shapiro
Cast: Eliza Dushku , Shawn Reaves, A.J. Cook
Verkrijgbaar vanaf 26-01-2011


GLEE SEIZOEN 1 DEEL 1

Korte inhoud:
Laat je horen voor Glee —de nieuwe televisieserie! ] De Leraar Spaans ontfermt zich over het amateuristische groepje zangers en dansers en is vastbesloten om winnaars van hen te maken. Glee: Road To Sectionals zit boordevol hartverwarmende personages en fantastische muziek… geniet nu van deze serie op DVD en word ook een Gleek!

Genre: TV, Comedie
Regie: Ian Brennan, Brad Falchuk,
Cast: Lea Michele, Cory Monteith, Matthew Morrison
Verkoop: 02-02-2011


BONES SEIZOEN 5

Korte inhoud:
Booth & Bones zijn terug in dit nieuwe seizoen vol mysteries, moorden en misdaden! Dit spectaculaire vijfde seizoen bevat de 100ste aflevering van de serie en stelt Bones & Booth voor een keuze die misschien wel voorgoed hun leven zal veranderen...

Genre: TV, Misdaad
Regie: Hart Hanson, Kathy Reichs
Cast: Emily Deschanel, David Boreanaz
Verkrijgbaar vanaf 23-02-2011


BOSTON LEGAL SEIZOEN 5

Korte inhoud:
Terwijl Crane, Poole & Schmidt bedreigd worden door een financiële ondergang, krijgen de briljante advocaten te maken met de meest chaotische zaken vol moord, liefde & lust. Wat volgt is een onverwachte verloving en natuurlijk de bitterzoete ontknoping van deze opmerkelijke serie. “Case closed!”

Genre: TV, Misdaad, Komedie
RegieL David E. Kelley
Cast: James Spader, Candice Bergen, Julie Bowen
Verkrijgbaar vanaf 23-02-2011


LIE TO ME SEIZOEN 2

Korte inhoud:
Ontdek de waarheid achter de leugen! Dr. Cal Lightman kan aan de hand van gezichtsuitdrukkingen & lichaamstaal achterhalen of iemand liegt. Iets wat in zijn privéleven, waar familie & vrienden elkaar net zo vaak bedriegen als criminelen, niet altijd even handig is..

Genre: TV, Drama
Regie: Samual Baum
Cast: Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines
Verkrijgbaar vanaf 23-02-2011


BURN NOTICE SEIZOEN 2

Korte inhoud:
Wanneer voormalig CIA-agent Michael Westen om onbekende redenen wordt verbannen uit zijn inlichtingendienst moet hij vertrouwen op zijn buitengewone & dodelijke vaardigheden.. Met de hulp van zijn ex-vriendin Fiona en zijn beste vriend Sam moet Michael achterhalen wie zijn ongrijpbare tegenstander is… voordat het te laat is.

Genre: TV, Drama
Regie: Matt Nix
Cast: Jeffrey Donovan,Gabrielle Anwar,Sharon Gless
Verkrijgbaar vanaf 23-02-2011


FAMILY GUY IT’S A TRAP

Korte Inhoud:
Family Guy komt alweer met zijn derde Star Wars parodie: It’s A Trap! Na parodieën op "A New Hope‟ (Blue Harvest) en "The Empire Strikes Back‟ (Something Something Something Dark Side) is het nu de beurt aan "Return Of The Jedi‟.

Genre: TV, Comedy
Regie: Peter Shin
Cast: Seth McFarlane, Kila Kunis, Seth Green
Verkoop: 27-03-2011Recent nieuws van dezelfde bron