:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FAMILY GUY SEIZOEN 5
PERSBERICHT: FAMILY GUY SEIZOEN 5
Bron: Fox - Datum: 2010-12-10 - Geplaatst door: Werner
FAMILY GUY SEIZOEN 5
Hilarische satire wederom op een nieuw hoogtepunt!
Nu verkrijgbaar op dvd

De genadeloze humor van Family Guy is in dit seizoen natuurlijk ook weer satire van de bovenste plank: absoluut niet politiek-correct, vlijmscherp en niets ontziend. Zware dag gehad? Tijd voor een potje schaterlachen met Family Guy. Doen!

Het verhaal
Zet je schrap voor een nieuwe waanzinnige en kansloze poging van Stewie om de wereld te overheersen… en voor veertien hilarische afleveringen die een schaterlach zo groot als Peters buik veroorzaken! De meest extravagante animatiefamilie van de televisie komt in dit nieuwe seizoen in allerlei bizarre situaties terecht. Chris moet klusjes opknappen voor een vieze, oude man; Lois wordt herenigd met haar moordzuchtige broer; Brian gaat naar de universiteit; Stewie wordt aangevallen door een klopgeest en Peter richt zijn eigen godsdienst op. ’Holy crap’!

Bekroond seizoen
Dit vijfde seizoen, bevat een aantal legendarische episodes ('Barely Legal', 'Airport 07' en 'No Chris Left Behind'). Het werd bekroond met een Annie Award, de hoogste award in de animatiewereld, voor zijn storyboarding en werd genomineerd voor drie andere Annie Awards. Kers op de taart was de Primetime Emmy Award voor uitzonderlijke individuele prestaties in animatie. Dit was een erkenning voor de hoge kwaliteit aan creatitviteit in Family Guy! De 'Barely Legal' aflevering kwam ook onder de aandacht van de Parents Television Council, een conservatieve fatsoengroep die de aflevering de slechtste show van de week noemde.

Gaststemmen
Onder de gaststemmen valt de naam van Golden Globe winnares Drew Barrymore op, bekend van E.T., Scream en Charlie's Angels. Zij geeft haar stem aan het nieuwe karakter Jillian Fisher, de vriendin van Brian en lang niet het scherpste potlood uit het doosje ...

Productinformatie Koop-dvd
Titel: Family Guy Seizoen 5
Releasedatum: 1 december 2010
Genre: animatie, comedy
Leeftijd: 12, grof taalgebruik, angst
Lengte: ca. 345 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Stereo 2.0
Aspect ratio: 4X3 fullframe 1.33: DVD-9
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Verwijderde scènes
• Audiocommentaar
Recent nieuws van dezelfde bron