:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: HISTORY-RELEASES NOVEMBER 2010
PERSBERICHT: HISTORY-RELEASES NOVEMBER 2010
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2010-10-21 - Geplaatst door: Werner

LIFE AFTER PEOPLE

Unieke en spectaculaire beelden afgewisseld met de nieuwste CGI graphis. Inhakend op post-apocalyptische thematiek en films (The Legend, The Road, 2012)

Wat zou er gebeuren als de mensheid van de aarde verdween? Dit is niet het verhaal over hoe dat zou kunnen gebeuren – het is het verhaal wat er gebeurt met de wereld die we dan achterlaten. Door middel van computerbeelden wordt – met wetenschappelijk onderbouwde feiten - blootgelegd hoe onze wereld radicaal verandert als wij er niet meer zouden zijn. Deze serie laat zien wat er in de uren, dagen maanden en jaren gebeurt nadat de mensheid is verdwenen.
 
Releasedatum: 11 november 2010
 
Dvd-Info:
• Verkrijgbaar op dvd & Blu-ray
• DVD ruim 7,5 uur aan speelduur
• Blu-Ray ruim 1,5 uur speelduur (exclusief extra's)*
* Blu-ray bevat highlights van de DVD serie.
 

HOW THE EARTH WAS MADE 
In de trant van Earth en Planet Earth. Laat ons – met gebruik van geavanceerde computergraphics – het krachtige ontstaan van de aarde zien.

In deze verbluffende 13-delige tv-serie wordt ons een blik gegund op het ontstaan van de aarde. Op locatie geschoten beelden, aangevuld met door geologen gevonden bewijsmateriaal laten ons zien hoe immens, hoe krachtig en hoe

gewelddadig het ontstaan van de aarde moet zijn geweest. Met rotsen als aanwijzingen en vulkanen, ijskappen en botsende continenten als verdachten, starten onze wetenschappers een forensisch onderzoek dat de kijkers een beeld geeft hoe de aarde geëvolueerd en gevormd is

Releasedatum: 25 november 2010
 
Dvd-Info:
• Verkrijgbaar op dvd & Blu-ray
• Ruim 10 uur aan speelduur
• Blu-Ray ruim 3,5 uur speelduur (exclusief extra's)*
* Blu-ray bevat highlights van de DVD serie.
 

ROME: RISE AND FALL OF AN EMPIRE

In de trant van Spartacus, Centurion en Eagle Of The 9th.

Rome: Rise And Fall Of An Empire laat het verhaal zien van één van de grootse rijken uit de geschiedenis, van haar eerste grote veldslag, van gedenkwaardige militaire wapenfeiten tot aan de uiteindelijke val van het Romeinse rijk. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van de Romeinen zelf. We zijn erbij tijdens de gewelddadige aanvallen, door middel van dramatisch nagespeelde veldslagen. History neemt de kijker mee naar het oude Rome en laat een keizerrijk in vlammen zien, waar aan beide kanten van de veldslag wordt gestreden voor de overwinning. Straten krioelend met mensen, gevechten te paard, strijdende legers en wedstrijden tussen heldhaftige gladiatoren spelen zich af tegen een achtergrond van losbandigheid en overdaad.

Releasedatum: 11 november 2010
 

DINOSAUR SECRETS
Mix tussen educatie en entertainment. Bevat zeer vernieuwende 360º-computergraphics. Al meer dan honderd jaar proberen historici en wetenschappers de prehistorische wereld te reconstrueren die bevolkt werd door de ultieme vechters uit de geschiedenis: dinosaurussen. Sommige van deze giganten waren groter dan een zeven verdiepingen tellend flatgebouw. Zij jaagden op hun prooi met strategische sluwheid en veranderden hun wereld in een slagveld. De temperatuur, het terrein en het aangeboren gevoel om de zwakke en sterke plekken van de tegenstander te ontdekken; alles werd in de strijd geworpen bij de aanval.
 
Releasedatum: 25 november 2010