:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> RELEASEBERICHT: RELEASES SEPTEMBER-DECEMBER 2010
RELEASEBERICHT: RELEASES SEPTEMBER-DECEMBER 2010
Bron: Fox - Datum: 2010-10-11 - Geplaatst door: Werner
TOOTH FAIRY
Tooth Fairy is een echte feelgood movie vol hilarische momenten waar de hele familie van zal genieten! IJshockeyspeler Derek Thompson (Dwayne Johnson) krijgt een vreemde straf; hij moet een week lang het werk van de tandenfee overnemen. Gewapend met tutu, vleugels en een toverstaf gaat hij aan de slag!
 
Releasedatum: 24/8 DVD + Blu Ray 
 

DATE NIGHT 

Een hilarische comedy waarin de geplande romantische avond van The Fosters ineens heel anders verloopt wanneer zij worden aanzien voor iemand anders! Tegen hun zin komen ze terecht in allerlei verwarrende situaties, wat het begin zal zijn van een waanzinnige nacht...

Releasedatum: 22/9 DVD + Blu Ray 
 

GENTLEMEN BRONCOS
 
Als de jonge en door schrijven gepassioneerde Benjamin Parvis ontdekt dat de uitgerangeerde schrijver Ronald Chevalier zijn ideeën heeft gestolen, beginnen de problemen...

Releasedatum: 29/9 DVD   
 

MIRRORS 2
 
Als Max als nachtwaker in een warenhuis gaat werken, ziet hij ineens visioenen van een jonge vrouw in de spiegels van de winkel. Als verschillende medewerkers ineens dood blijken te zijn, wordt Max als verdachte aangemerkt. Hij moet alles op alles zetten om de geesten in de spiegels te stoppen, zijn onschuld te bewijzen en te zorgen dat hij niet het volgende slachtoffer wordt...
 
Releasedatum 13/10 DVD
 

OUR FAMILY WEDDING
 
Als Marcus en Lucia de verrassende aankondiging doen dat ze gaan trouwen, zijn hun ruziënde vaders daar alles behalve blij mee. De bijkomende cultuurverschillen tussen de families maken het er helaas niet makkelijker op. Kan iedereen het hoofd koel houden tijdens deze droombruiloft?
 
Releasedatum: 20/10 DVD
 

A-TEAM
 
Deze fantastische verfilming van de hitserie 'The A Team' uit de jaren tachtig moet je gezien hebben! Herontdek Hannibal (Liam Neeson), Face (Bradley Cooper) Murdock en B.A. in een verfrissend avontuur... zonder moeilijkheden!
 
Releasedatum: 10/11 op DVD + Blu Ray
 

KNIGHT AND DAY
 
Knight And Day is een verleidelijke actie-comedy waarin de kogels je om de oren vliegen en waar de vonken vanaf spatten! Een rebelse spion en een vrouwelijke automonteur lopen elkaar op een vliegveld tegen het aangename lijf. Voordat ze het weten vormen ze een gewaagd team en bevinden ze zich in een gevaarlijk machtsspel met onverwachte wendingen...
 
Releasedatum: 24/11 DVD + Blu Ray
 

PREDATORS
 
Robert Rodriguez presenteert Predators: een meedogenloos nieuw hoofdstuk in het Predator universum. Royce is een huursoldaat die met tegenzin een groep elite krijgers leidt, die zijn samengebracht op een vreemde planeet. Gaandeweg realiseren ze zich dat ze op deze planeet zijn verzameld met een duidelijke reden: ze dienen als prooi...
 
Releasedatum: 08/12 DVD + Blu Ray
 

MARMADUKE
 
Wanneer de familie Winslow besluit vanuit Kansas naar Californie te verhuisen, grijpt hun hond, Marmaduke, zijn kans en doet zich voor als de coolste en stoerste hond in het plaatselijk park
 
Releasedatum: 15/12 DVD + Blu Ray
 

HOW I MET YOUR MOTHER SEIZOEN 1
 
Een omgekeerd liefdesverhaal: How I Met Your Mother is een heerlijk komische serie over Ted (Josh Radnor) en hoe hij verliefd werd. Via een reeks terugblikken denkt Ted terug aan zijn dagen als vrijgezel, de hoogte- en dieptepunten van het daten en de zoektocht naar de ware liefde. Deze bejubelde must-see topserie is nu eindelijk op dvd!
 
Releasedatum: 1/9 DVD
 

MY NAME IS EARL SEIZOEN 4
 
De sympathieke mislukkeling Earl gaat nog steeds verder met zijn hilarische waslijst vol slechte daden die hij goed moet maken; van het stelen van een mobiele bibliotheek voor kinderen tot het zwanger maken van zijn babysitter. Hilarisch, respectloos en helemaal over de top... seizoen vier van My Name Is Earl.
 
Releasedatum: 1/9 DVD
 

FAMILY GUY SEIZOEN 4
 
Family Guy, de waanzinnig respectloze, scherpzinnige en grove animatiesensatie is terug met een nieuw seizoen! Pak dus een glas Martini en proost op deze 13 hilarische afleveringen waarin Peter blind wordt, Lois in de gevangenis belandt, Meg een make-over ondergaat, Chris zich ontfermt over een pratende puist, Stewie verliefd wordt op zijn babysitter en Brian het hart van "The Bachelorette" verovert.
 
Releasedatum: 22/9 DVD
 

THE SIMPSONS SEIZOEN 13

In dit seizoen van The Simpsons wordt Homer betoverd door een zigeuner, bezoekt Marge een oude liefde en begint Bart een nieuwe carrière als cartoontekenaar. Zien dus!
 
Releasedatum: 13/10 DVD
 

GLEE SEIZOEN 1
 
Laat je horen voor Glee - de coolste, grappigste, meest besproken nieuwe televisieserie! Een idealistische leraar Spaans (Matthew Morrison) ontfermt zich over het amateuristische groepje zangers en dansers en is vastbesloten om winnaars van hen te maken. Geniet nu van deze serie op DVD en word ook een Gleek!
 
Releasedatum: 27/10 DVD (komt enkel uit in NL)
 

STARGATE UNIVERSE SEIZOEN 1
 
Een groep mensen verdwaalt in het universum als hun verborgen basis op een andere planeet wordt aangevallen en ze terug naar aarde proberen te vluchten. De bemanning raakt verstrikt in een onbekende koers en ze moeten alles in de strijd gooien om te overleven, maar ook om hun eigen demonen te overwinnen.
 
Releasedatum: 27/10 DVD
 

SONS OF ANARCHY SEIZOEN 1
 
Deze nieuwe, intrigerende dramaserie neemt je mee naar de meedogenloze onderwereld van de buitenwettelijke motorrijders. De Sons Of Anarchy leven, rijden en sterven voor het broederschap. Beleef nu het eerste seizoen van deze ruige serie van de makers van The Shield en The Sopranos, met een fantastische cast (Katey Sagal, Ron Perlman en Charlie Hunnam).
 
Releasedatum: 1/12 (in NL op 24/11) DVD
 

24 SEIZOEN 8
 
Wanneer Bauer de moord op een leider uit het Midden-Oosten probeert te voorkomen, bereikt een terroristische dreiging in New York City een explosief hoogtepunt. Beleef het zenuwslopende seizoen 8 van de meest baanbrekende televisieserie ooit met een verrassende ontknoping die je gewoon niet mag missen.
 
Releasedatum: 1.12 (in NL op 24/11) DVD + Blu-ray
 

THE SIMPSONS SEIZOEN 20
 
Met dit nieuwe seizoen van de knettergekke, gele familie bestaat The Simpsons 20 jaar en is het de langst lopende Amerikaanse televisieserie! In dit seizoen vindt Bart zijn dubbelganger, ontwikkelt Lisa een obsessie voor kruiswoordpuzzels en ontdekt Marge een sauna onder het huis en komt Homer in de gevangenis terecht..
 
Releasedatum: 1/12 DVD
 

FAMILY GUY SEIZOEN 5
 
De meest extravagante animatiefamilie van de televisie komt in dit nieuwe seizoen in allerlei bizarre situaties terecht, zoals wanneer Chris klusjes opknapt voor een vieze, oude man, als Lois herenigd wordt met haar moordzuchtige broer, Brian naar de universiteit gaat, Stewie wordt aangevallen door een klopgeest en Peter zijn eigen godsdienst opricht.'Holy crap'
 
Releasedatum: 1/12 DVD
 

WALL STREET
 
In deze meeslepende blik achter de schermen van het grote geld in de jaren ‘80 wordt een jonge effectenmakelaar verlokt tot de lucratieve wereld van bedrijfsspionage door Wall Street legende Gordon Gekko. Deze indrukwekkende klassieker uit de jaren '80 met Michael Douglas en Charlie Sheen móét je gezien hebben!
 
Releasedatum: 14/9 DVD
 

ROMEO & JULIET
 
In deze moderne klassieker van Baz Luhrmann voeren hartstocht en actie de boventoon. Het tragische liefdesdrama, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het Amerikaanse stadje Verona Beach, is een pakkende en hartverscheurende filmervaring die je niet zult vergeten!
 
Releasedatum: 27/10 Blu Ray
 

CHITTY CHITTY BANG BANG

Uitvinder Caractacus Potts creëert een auto die niet alleen rijdt, maar ook kan vliegen en varen! Hij neemt zijn kinderen mee voor een ritje en samen belanden zij in de magische wereld van piraten, kastelen en eindeloze avonturen. Chitty Chitty Bang Bang is een magische familiefilm met heerlijk pakkende liedjes!
 
Releasedatum: 27/10 Blu Ray
 

THE SOUND OF MUSIC Box set
 
De heuvels zijn levendiger dan ooit! Beleef 's werelds meest beminde familiefilm zoals nooit tevoren dankzij deze 45th Anniversary Collector's Gift Set van The Sound Of Music van Rodgers & Hammerstein... voor het eerst in oogverblindende hoge definitie!
 
Releasedatum: 27/10 DVD + Blu Ray
 

MOULIN ROUGE
 
Moulin Rouge, de prachtige film die zich afspeelt in het romantische Parijs van het jaar 1900, waarin de dichter Christian halsoverkop verliefd wordt op een prachtige Courtisane is nu op BluRay verkrijgbaar. Spectacular, Spectacular!
 
Releasedatum: 27/10 Blu Ray
 

ROCKY HORROR PICTURE SHOW

 Beleef nu ook op Blu Ray dé absolute cultfilm uit 1975! Richard O'Brien maakte een geniale mix van horror, sci-fi, rock en heel veel transseksuelen. Doe de "Time Warp" en zing "Hot Patootie" nog een keer... en nog eens... en nog eens...
 
Releasedatum: 27/10 Blu Ray
 

ALIEN ANTHOLOGY BOX (6 discs)

Eindelijk zijn alle Alien-films samengebracht met alle bestaande én nieuw bonusmateriaal in één release. En dat in de allerbeste Blu-ray highdefinitionkwaliteit. De grensverleggende MU-TH-UR modus om interactief dit bonusmateriaal te gebruiken maakt de Blu-ray Alien Anthology zowel technologisch als inhoudelijk tot een nooit geëvenaard hoogstandje!
 
Releasedatum: 27/10 Blu RayRecent nieuws van dezelfde bron