:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: TELEVISIEREEKSEN IN OKTOBER
PERSBERICHT: TELEVISIEREEKSEN IN OKTOBER
Bron: Disney - Datum: 2010-09-09 - Geplaatst door: Werner
FLASH FORWARD S1
HET 4E EN LAATSTE SEIZOEN VAN UGLY BETTY
PRIVATE PRACTICE S3
Beschikbaar op DVD vanaf 6 oktober 2010 

FLASH FORWARD – HET COMPLETE EERSTE SEIZOEN
Uit het niets zorgt een mysterieuze flits ervoor dat bijna iedereen ter wereld het bewustzijn verliest en een glimp opvangt van zijn of haar leven binnen 6 maanden. Terwijl een elite-eenheid van de FBI het mysterie probeert op te lossen, komt de rest van de mensheid er al snel achter dat wat lotsbestemming betreft, er nog niets vastligt. Achterhaal de antwoorden en duik nog dieper in het bizarre verhaal met geweldig bonusmateriaal, waaronder een diepgaande kijk op de hele serie, van de pilot tot de laatste aflevering, en verhalen van de cast en crew. Beleef elke briljante wending van de complete, vernieuwende serie nog eens – onafgebroken – met deze 6-disc collectie. Geen FlashForward-fan kan dit weerstaan! 

Technische specificaties DVD
Speelduur: 15,5 uur
Genre: Serie
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Vanaf 12 jaar, angst, geweld
Talenkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans / Engels
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonus:
• Scheppers van het lot
• Flash Forward op de set
• Dit is Yuko
• Een ramp in scène: de effecten van een totale black-out
• Interviews uit het mozaiek-collectief
• Kangoeroe?
• Deleted scenes
• Bloopers
 

UGLY BETTY SEIZOEN 4
Zie hoe het hartverwarmende en hilarische verhaal eindigt voor Emmy en Golden Globe Award-winnares America Ferrera in het vierde en laatste seizoen van Ugly Betty. Na jaren van hard werken in de wereld van high fashion krijgt Betty eindelijk wat ze verdient. Beleef hoe het meest geliefde lelijke eendje van tv zowel op professioneel als privévlak opbloeit, maar nooit het unieke karakter kwijtraakt dat haar zo bijzonder maakt. Ontdek ook wat er met al je favoriete gezichten van MODE gebeurt. Maak je Ugly Betty Collectie compleet met het meest inspirerende en verrassende seizoen ooit. Beleef alle 20 afleveringen van het laatste seizoen nog eens – onafgebroken – en geniet van nooit eerder vertoond bonusmateriaal dat alleen op DVD verkrijgbaar is. Een echte musthave voor alle Ugly Betty-fans!

Technische specificaties DVD
Speelduur: 14 uur
Genre: Serie
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Vanaf 9 jaar, angst, hard taalgebruik
Talenkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden
 
Bonus
• Deleted scenes
• Mode after Hours
• Mannelijke modellen
• Audiocommentaar
• Betty's blunders
 

PRIVATE PRACTICE SEIZOEN 3
Geniet voor de derde keer van ieder moment van de succesvolle dramaserie Private Practice – van de Golden Globe - winnende maker van Grey's Anatomy. De uitdagingen waar Dr Addison Montgomery (Kate Walsh) en haar collega's bij de Oceanside Wellness Group iedere dag voor staan, heeft ze tot een hechte familie gevormd. Maar grote veranderingen kunnen op de loer liggen. Een echte sterrencast met Taye Diggs, Amy Brenneman, Audra Mc Donald, Tim Daly, Paul Audelstein, KaDee Strickland en Chris Lowell wordt continue op de proef gesteld door de morele en ethische dilemma's waarmee de unieke medische gevallen uit hun praktijk gepaard gaan. Addison komt achter een groot geheim over haar verleden, terwijl ze nieuwe gevoelens ontwikkelt voor een vriend. Pete probeert Violet te helpen bij de nasleep van haar aanval, terwijl de tienerdochter van Sam en Noami een levensveranderende boodschap heeft voor haar ouders. Wanneer Charlotte zich bij de praktijk voegt, heeft dit gevolgen voor Coopers privéleven, en Dell worstelt om zijn dochter in zijn eentje op te voeden. Haal alle 23 afleveringen van Seizoen 3 in huis met deze 6-disc dvd-collectie, samen met nooit eerder vertoond bonusmateriaal, waaronder bloopers, verwijderde scènes en de persoonlijke favoriete momenten van Kate Walsh. Als je een goede dosis romantiek, drama en hartverwarmende momenten nodig hebt, is Private Practice de juiste remedie. 

Technische specificaties DVD
Speelduur: 16,5 uur
Genre: Serie
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Vanaf 12 jaar, angst, hard taalgebruik
Talenkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

 Bonus:
• De top 8 van Kate
• Deleted scenes
• BloopersRecent nieuws van dezelfde bron