:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: JAMES AND THE GIANT PEACH EN ARMAGEDDON
PERSBERICHT: JAMES AND THE GIANT PEACH EN ARMAGEDDON
Bron: Disney - Datum: 2010-08-08 - Geplaatst door: Werner
JAMES AND THE GIANT PEACH
Verkrijgbaar exclusief op Blu!ray vanaf 25 augustus 2010.
 
Van Tim Burton, de vermaarde regisseur van Alice In Wonderland, komt de fenomenale film die de harten van fans van over de hele wereld heeft gestolen exclusief uit op Blu-ray! De film is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Roald Dahl.
 
James is wees en toevertrouwd aan zijn twee verschrikkelijke tantes, Sponge en Spiker, en moet van hen allerlei nare huishoudelijke klusjes doen. Om te ontvluchten aan dit vreselijke lot droomt James ervan om naar New York te gaan. Alles verandert echter als James een eigenaardig oud mannetje ontmoet die hem een zakje met magische fluorescerende dingetjes geeft. Als James deze zogenaamde "krokodillentongen" eet, zullen er fantastische dingen met hem gebeuren! Maar in zijn vreugde over dit magische cadeau struikelt James onderweg naar het huis van zijn tantes. Het zakje krokodillentongen valt uit zijn handen en de groene glimmende balletjes komen terecht op de wortels van een oude perzikenboom, waarop hier een enorme perzik begint te groeien. Benieuwd gaat James naar binnen en belandt in de perzik die een vijftal levensgrote insecten blijkt te herbergen. Dankzij de stemmen van onder andere de legendarische acteurs Richard Dreyfuss, Susan Sarandon, Simon Callow en Jane Leeves en met de befaamde muziek van Randy Newman, is dit heerlijk vermaak voor het hele gezin!
 
Technische specificaties
Speelduur: 79 minuten
Genre: Film
Beeldformaat: 1080p High Definition / 1.85:1 / 16x9
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Talenkeuze: DTS HD Master Audio 5.1: Engels; DTS 5.1: Frans
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden
 
Bonus:
• Spel: Spies de tantes!
• Productie-featurette
• Muziek video "Good News" van Randy Newman
• Fotogalerij
• Originele bioscooptrailer
 
 

ARMAGEDDON
 
Armagaddon is een actieklassieker van de makers van Pirates Of The Carribbean en Prince Of Persia. Explosieve acteurs als Bruce Willis (Surrogates, Sin City), Ben Affleck (Pearl Harbor), Liv Tyler (The Lords Of The Rings trilogy), Steve Buscemi (Con Air) en Will Patton (Gone In 60 Seconds) spelen de sterren van de hemel in deze verpletterende film vol actie en spanning. Een meteoriet zo groot als de staat Texas nadert de aarde en de directeur van het Amerikaanse ruimteagentschap NASA wil een team van specialisten de ruimte in sturen om de meteoriet te stoppen. Harry S. Stamper (Willis) staat als de beste olieboorder bekend, en hij en zijn team staan voor de heldhaftige taak om op de meteoriet te landen, een gat te boren in het oppervlak en een nucleaire bom in de kern te laten zakken. Voor je het weet zit je buiten adem op het puntje van je stoel en met de zakdoek in de hand opnieuw te genieten van deze klassieker.
 
Technische specificaties
Speelduur: 151 minuten
Genre: Film
Beeldformaat: 1080p High Definition / 2.35:1 / 16x9
Leeftijd: Vanaf 12 jaar, Angst, Hard taalgebruik
Talenkeuze: DTS HD Master Audio 5.1: Engels; DTS 5.1: Frans
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden
 
Bonus:
- Aerosmith's MTV Award-Winning Music Video "I Don't Want To Miss A Thing"
- Bioscooptrailer
- TeasertrailerRecent nieuws van dezelfde bron