:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: SLISSE EN CESAR SEIZOEN 2
PERSBERICHT: SLISSE EN CESAR SEIZOEN 2
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2010-05-20 - Geplaatst door: Werner
SLISSE EN CESAR SEIZOEN 2

Op 18 mei komt het tweede deel van de humoristische vtm-klassieker Slisse En Cesar uit op dvd!

Ook in dit tweede seizoen, komen we terecht in het oerconservatieve maar degelijke nest van de Antwerpse verzekeringsmakelaar Sander Slisse. Alles wat modern is en neigt naar snobisme jaagt hem op stang. Zijn vrouw Melanie is daarentegen erg materialistisch en is voortdurend in de weer om haar stand en status hoog te houden. Gelukkig is er de vriendschap met Cesar (Walter Smits), een simpele volkse jongen. Helaas is Melanie daar niet zot van. Cesar komt geregeld op bezoek bij zijn vriend Slisse. Ook de 'facteur' (Bruno Scheverneels) passeert voor zijn dagelijkse borrel en samen worden de grote verhalen des levens opgelost.

Slisse En Cesar is een van de klassiekers uit de Vlaamse televisie. Na het succes op de voormalige BRT in de jaren '70, werd de serie nieuw leven ingeblazen bij vtm. De remake kwam in 1989 op televisie en Walter Rits, Walter Smits, Liliane Dorekens, Nicole Lauwaert en Bruno Scheverneels maakten deel uit van de cast.

De dvd-box van Slisse En Cesar -seizoen 1 ligt sinds 16 maart in de winkel en verkocht bijzonder goed. De dvd met het tweede seizoen kon uiteraard niet uitblijven. Dank zij Bridge Entertainment kan u nu ook thuis eindeloos terugblikken op de tijdloze humor van Vlaanderens olijke duo. De dvd van Slisse En Cesar ligt op 18 mei in de reguliere handel!
Recent nieuws van dezelfde bron