:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: MOEDERDAG-DVD'S
PERSBERICHT: MOEDERDAG-DVD'S
Bron: Just Entertainment - Datum: 2010-04-29 - Geplaatst door: Werner
Tips om moeder extra blij te maken
Uitslapen, ontbijt op bed en natuurlijk een cadeau. Zondag 9 mei is het Moederdag en worden alle moeders in het zonnetje gezet. Maar het vinden van het juiste cadeau kan nog wel eens een probleem zijn. Waar doe je moeder het meeste plezier mee? Misschien wel met een heerlijke tv-serie op DVD. Daarom heeft Just Entertainment speciaal voor Moederdag een selectie gemaakt van series waarvan moeder urenlang kan genieten.

MARRIED SINGLE OTHER
Deze eigentijdse Britse dramaserie gaat over drie bevriende stellen. Lillie en Eddie zijn al zestien jaar gelukkig samen en hebben twee tienerzoons. Toch kibbelen ze regelmatig. Ladykiller Clint en vriendelijke Abbey zijn niet echt een koppel, en draaien steeds om elkaar heen. Dickie is geweldig in bed, maar zijn vrouw Babs kan haar ervaring als kinderpsychologe goed gebruiken binnen hun turbulente relatie. Kortom: Married Single Other laat zien dat liefde zowel een lust als een last kan zijn...


FOUR SEASONS: SUMMER & AUTUMN
Summer en Autumn zijn de eerste twee delen van een vierdelige romantisch epos van de beroemde Britse schrijfster Rosamunde Pilcher. In vier seizoenen volgen we het leven van de aristocratische familie Combe. In de zomer keert Julia terug naar Endellion, het landgoed van haar ex-schoonfamilie in Cornwall. Daar moet ze in het reine zien te komen met haar gevaarlijke ex-man, zijn zachtaardige broer, haar zelfstandige kleindochter Abby en vooral met de dood van haar dochter Charlotte. Goed nieuws voor moeder: de vervolgdelen ‘Winter’ en ‘Spring’ zijn al vanaf juni verkrijgbaar.


CUTTING IT
Allie en Gavin hebben net het tienjarig bestaan van hun kapsalon gevierd, als Allie aankondigt dat ze de zaak wil uitbreiden met het leegstaande pand aan de overkant van de straat. Gavin ziet het niet zitten, want hij was juist van plan het rustiger aan te gaan doen en een gezinnetje te stichten. Allie’s plannen worden gedwarsboomd door haar nieuwe 'beste vriendin' Mia, die een kapsalon begint in het pand dat Allie zelf op het oog had. En dan blijkt ook nog dat Mia getrouwd is met Finn, met wie Allie een duister geheim uit het verleden deelt…


EDWARD & MRS. SIMPSON
Deze zevendelige historische tv-serie is gebaseerd op de gezaghebbende biografie van Frances Donaldson. In 1930 maakte Edward Albert, Prince of Wales, kennis met Wallis Simpson. In 1936 werd hij koning en op dat moment was hij al helemaal in de ban van de twee keer gescheiden Amerikaanse. Hij wilde met haar trouwen, maar dat werd hem door de Anglicaanse kerk en de Britse regering niet toegestaan. Edward VIII kreeg de keus: het koningschap of Mrs Simpson. Edward koos voor de liefde en deed afstand van de troon.