:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: PARANORMAL ACTIVITY
PERSBERICHT: PARANORMAL ACTIVITY
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2010-03-29 - Geplaatst door: Werner
PARANORMAL ACTIVITY
Revolutie in Filmland…
Videoband maakt comeback
Bioscoophit Paranormal Activity ook verkrijgbaar op VHS

De uiterst succesvolle en veel besproken horror-thriller Paranormal Activity zal Behalve op DVD en Blu-ray, ook op Videoband (VHS) uitgebracht worden in een Limited VHS Edition. Willem Olov Louridtz, Marketing Director van distributeur E1 Entertainment Benelux: “Met de opkomst van digitale technologieën en toepassingen als Blu-ray en 3D blijkt er, vergelijkbaar met de comeback van vinyl, juist een soort tegenbeweging te zijn ontstaan. Een met een gewone handcamera opgenomen film als Paranormal Activity, heeft hier kennelijk aan bijgedragen”

In de VS, waar deze film enorm gehyped en ook zeer succesvol is geweest in de bioscoop, is dit al een tijdje aan de gang. Een groeiende groep filmliefhebbers heeft daar te kennen gegeven deze film 1-op-1 op videoband te willen bekijken. Ze willen de karakteristieke beleving van de tapeopnames ervaren en de film ook letterlijk voor- en achteruit kunnen spoelen. In de film zelf gebeurt dit ook veelvuldig als de hoofdrolspelers erachter willen komen welk geheimzinnige en angstaanjagende dingen zich ’s nachts tijdens hun slaap hebben afgespeeld in hun slaapkamer.”

In de VS is door deze groep zelfs een actiewebsite www.wewantvhs.com opgezet. En met succes! De studio heeft immers inmiddels voor de Amerikaanse markt een VHS versie ontwikkeld. Reden voor E1 Entertainment Benelux om ook voor de Nederlandse en Vlaamse markt een VHS versie als Limited VHS Edition in een beperkte oplage te ontwikkelen en te produceren.

Over Paranomal Activity
Paranormal Activity gaat over een jong stel dat hun intrek neemt in hun nieuwe huis. Ze krijgen al snel het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis en steeds vaker worden ze wakker van onverklaarbare geluiden en gebeurtenissen. Elke nacht loopt de spanning verder op naar een ijzingwekkende climax.

Paranormal Activity is de meest lucratieve film aller tijden. Voor slechts 15.000 dollar gemaakt, heeft deze nu wereldwijd al meer dan 110 miljoen dollar opgebracht in de bioscoop. Een unicum in de filmwereld.

Paranormal Activity is vanaf vandaag verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en VHS.