:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2010
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2010
Bron: EIC - Datum: 2010-02-28 - Geplaatst door: Werner
DE RODENBURGS BOX 2 AFLEVERINGEN 9-16

De Rodenburgs is het epos van een miljonairsfamilie die rijker is dan de zee diep dankzij de Rodenburg Investment Company (RIC), gesticht door pater familias Karel Rodenburg. De familie woont in één van de meest luxueuze villawijken van het land. In deze wereld gelden andere wetten dan in de gewone wereld. Grenzen lijken niet te bestaan, zij bepalen zelf hun limieten. maar hoewel de Rodenburgs rijk, mooi en machtig zijn, brengt dit hen niet automatisch geluk. Volgens de premisse is het voor de superrijken immers nog moeilijker om de echte liefde en het ware geluk te vinden. Het verhaal begint op het ogenblik dat Karel Rodenburg vijfenzestig wordt en de leiding van zijn imperium niet wil overdragen aan zijn oudste zoon Fred, maar aan een meer capabele buitenstaander. Stijn De Ridder. Het is een bittere pil voor Fred die al zijn hele leven gebukt gaat onder het gebrek aan affectie en waardering van zijn vader. Het feit dat Stijn de broer is van Freds kersverse echtgenote Maaike en dus zijn eigen schoonbroer, maakt het alleen maar erger. ook Freds moeder Bénédicte kan de beslissing van haar echtgenoot niet aanvaarden en er begint een verbeten strijd tussen twee kampen. De conflicten draaien niet alleen om geld en macht, maar vooral om de drang naar respect en liefde van de anderen en - onvermijdelijk - ook om jaloezie en haat. En in dat soort conflicten zijn er altijd meer verliezers dan winnaars.

Technische gegevens
Configuratie: 4 DVD
Speelduur: ca 400 min
Taal: Nederlands
Ondertiteling: -
Beeldformaat: 16:9
Genre: TV serie / Drama
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 6 MG

Eveneens verkrijgbaar: Afleveringen 1-8


PRIME SUSPECT SEIZOEN 2

De hele serie nu compleet
Featuring Helen Mirren

DCI Jane Tennison, een ervaren topklasse detective, vertolkt door Helen Mirren, vecht voortdurend om zich te bewijzen in een harde mannenwereld. Eerder bracht EIC reeds de seizoenen 1, 3, 4, 5, 6 en 7 uit van deze fantastische BBC tv-serie.

Technische gegevens
Configuratie: 2 DVD
Speelduur: ca 200 min
Taal: Engels gesproken
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat:4:3 Genre: TV serie / Detective
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 12

De 7 seizoenen zijn ook verkrijgbaar in één box!


GEORGES GENTLEY SEIZOEN 2

George Gently is een ‘old school cop", die in het begin van de jaren ‘60 geconfronteerd wordt met ingrijpende veranderingen in de samenleving en bij de politie. Na de dood van zijn vrouw, heeft hij zijn werkterrein verlegd van Scotland yard in "The Met" naar het dorpje Northumberland in het noorden van Engeland. Daar probeert hij zijn jonge collega John Bacchus zijn eigen waarden en deontologie bij te brengen.

Seizoen 2: (tot op heden werden maar twee seizoenen gedraaid)
Afl. 1: ‘Gently With The Innocents"
Afl. 2: ‘Gently In The Night"
Afl. 3: ‘Gently In The Blood"
Afl. 4: ‘Gently Through The Mill"

Technische gegevens
Configuratie: 4 DVD
Speelduur: ca 260 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat:16:9 Genre: TV serie / Detective
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 12

Eveneens verkrijgbaar: Seizoen 1


HOLLYWOOD CLASSIC COLLECTION

Reeks 5
4 gloednieuwe titels

Hollywood Classic Collection heeft geen nood meer aan een introductie. We zitten nu al aan reeks 5 met een aantal schitterende titels uit de rijke MGM catalogus.

A CHILD IS WAITING

De meervoudig Oscargenomineerde regisseur John Cassavetes, bekend van o.a. The Dirty Dozen en Rosemary"s Baby wist met een topcast een film te creëren die als een echte Hollywood klassieker kan worden bestempeld.. Jean Hansen, een voormalige muzieklerares, gaat werken op een school voor geestelijk mindervalide kinderen. Ze is het niet helemaal eens met de strenge aanpak van Dr. Mattheuw Clark, de directeur van het instituut. Zij gelooft eerder in de geneeskundige kracht van liefde en genegenheid.

Technische gegevens
Met o.a. Burt Lancaster, Judy Garland, Gene Rowlands,...
Speelduur: ca 100 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands Beeldformaat: 4:3 Genre: Drama
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 6

THE ISLAND OF DR. MOREAU

Andrew Braddock lijdt schipbreuk midden op zee. Na dagen zwerven in een roeiboot, spoelt hij samen met een andere overlevende aan op een onbekend eiland. Dit eiland blijkt toe te behoren aan de wetenschapper Dr. Paul Moreau. Moreau verwelkomt Braddock als gast, maar heeft eigenlijk andere plannen met hem. Braddock ontdekt dat er vreemde dingen aan de hand zijn met de andere bewoners van het eiland. Op het eerste zicht blijken het mensen te zijn, maar de realiteit is helemaal anders en angstaanjagend. The Island Of Dr. Moreau is één van de meest beroemde boekverfilmingen van de schrijver H.G. Wells. Zijn verhalen War of the Worlds, The Time Machine en The Invisible Man werden allemaal verfilmd en waren stuk voor stuk Hollywood klassiekers.

Technische gegevens
Met o.a. Burt Lancaster, Michael York, Barbara Carrera, ...
Speelduur: ca 95 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat:16:9 Genre: Actie / Thriller
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 12
Kijkwijzer: Geweld - Eng

TRAPEZE

Mike Ribble was ooit een groot trapezeartiest, en de enige die ooit een driedubbele salto wist te maken, tot hij een ongeluk kreeg. Tino, de zoon van Ribble"s ex-partner, voegt zich bij het circus en weet Mike met veel moeite te overhalen hem de legendarische driedubbele salto te leren. Lola, een acrobate, hoort dit en wil dolgraag meedoen in de act. In de cast van deze spannende avonturenfilm schitteren enkele Hollywood sterren die zich ten tijde van de opnames op het hoogtepunt van hun carrière bevonden. De meeste acrobatische stunts werden door de acteurs zelf uitgevoerd. Geniet van drama, spanning en sensatie in deze MGM kaskraker uit 1956.

Technische gegevens
Met o.a. Gina Lollobrigida, Tony Curtis, Burt Lancaster,...
Speelduur: ca 100 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat:16:9 Genre: Actie / Avontuur
Geluid: Dolby 2.0
Leeftijd: 6
Kijkwijzer: Eng

TARRAS BULBA
Oscar & Golden Globe genomineerde film.

De Kozakken genieten de reputatie de beste strijders ter wereld te zijn. Het Poolse leger roept hun hulp in bij de strijd tegen de Turkse sultan. Na het behalen van de overwinning worden de Kozakken echter terug gedreven en uitgemoord door de Polen. De verbitterde kolonel Taras Bulba voedt zijn zonen, Andreï en Ostap, op als echte soldaten en pepert hen in de Polen te haten. Hij stuurt hen naar een Poolse universiteit om zo de Poolse gebruiken te doorgronden. Andreï leert de Poolse gouverneursdochter Natalia kennen en valt voor haar charmes.

Technische gegevens
Met o.a. Tony Curtis, Yul Brynner, Sam WanamakerRecent nieuws van dezelfde bron