:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: MISS MARCH
PERSBERICHT: MISS MARCH
Bron: Fox - Datum: 2010-02-25 - Geplaatst door: Werner
MISS MARCH
Bulderlachen met de babes in Playboy Mansion
Verkrijgbaar vanaf 31 maart

Miss March is een hilarische komedie die ons meevoert naar de echte Playboy Mansion: de tempel van Hugh Hefner en het verblijf van een aantal Playboy-bunnies die elke rechtgeaarde man aan het dromen brengen. Een film die de testosteronspiegel op peil houdt: lekker drankje erbij, beker popcorn en schaterlachen maar!

Het verhaal
Als Eugene na vier jaar wakker wordt uit een coma, hoort hij dat zijn ex-vriendin playmate van de maand is geworden voor het blad Playboy. Eugene en zijn aan seks verslaafde vriend Tucker komen erachter dat er een groot feest wordt gegeven op de legendarische Playboy Mansion. Ze besluiten hun kans op avontuur te grijpen en maken een road trip naar de Mansion om daar Miss March op te zoeken. Miss March is een hilarische komedie vol met knappe vrouwen, humor en de magische wereld van Playboy.

Leuke cast ...
De cast heeft duidelijk lol in Miss March. Trevor Moore en Eugene Belle zetten sterke acteerprestaties neer; de scènes met Moore (als DJ met de alleszeggende naam Horsedick.MPEG) behoren tot de beste van de film. Ook Craig Robinson (Zack And Miri Make A Porno, The Office) en Molly Stanton (Passions) doen je regelmatig tranen met tuiten lachen.

... met Hugh Hefner
Maar wellicht is de meest opvallende naam in de cast niet die van een acteur maar van Hugh Hefner, oprichter van het Playboyimperium. Hefner, een tachtiger die blaakt van vitaliteit, lanceerde het mannenblad Playboy in 1953. In het allereerste decembernummer pronkte Marylin Monroe op de centerfold, een naam die nog zou vallen in de entertainmentbusiness ... In Miss March krijgt Hefner een cameorol waarin hij een hilarische speech over de ware liefde afsteekt in de authentieke Playboy Mansion.

Playboy, een icoon
Playboy is sinds zijn ontstaan in de jaren vijftig uitgegroeid tot een van de bekendste merken ter wereld. Het beroemde bunny-logo - het konijntje met strik - bestaat al sinds de tweede editie en oogt nog altijd even leuk.
Overigens pakt de Nederlandse editie van het mannenblad in februari 2010 uit met de Vlaamse presentatrice Jess Donkers (Gunk-tv) als playmate: de Nederlands-Vlaamse samenwerking boekt soms prachtige resultaten!

Ongecensureerde versie met waanzinnige extra's
De unrated version van Miss March bevat de volgende totaal losgeslagen extra's:
• Viral Videos
- Sound Design
- Timmy’s Audition
- Darren’s Audition
- Sam's Audition
- Lesbians Audition
• “Down & Dirty” muzikale featurette.

Productinformatie huur-dvd
Titel: Miss March
Releasedatum: 16 maart 2010
Genre: Comedy
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 93 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16x9 1.85 widescreen
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Productinformatie koop-dvd
Titel: Miss March
Releasedatum: 31 maart 2010
Genre: Comedy
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 93 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16x9 1.85 widescreen
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• De muziek
• De audities
• Videoclip Down & DirtyRecent nieuws van dezelfde bron