:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: WOLVERINE
PERSBERICHT: WOLVERINE
Bron: Fox - Datum: 2010-01-07 - Geplaatst door: Werner
X-MEN ORIGINS: WOLVERINE
Grandioos topspektakel: een adrenalinerush van de eerste tot de laatste seconde!
Verkrijgbaar op Blu-ray en dvd vanaf 28 oktober

X-Men is terecht een van de meest succesvolle filmfranchises ooit die werd afgeleid van de Marvel Comics. Met X-Men Origins: Wolverine komen we te weten wat voorafging aan de beroemde trilogie. Deze prequel zal iedereen tot de allerlaatste seconde aan het scherm gekluisterd houden. Fasten seatbelts voor Wolverine

Het verhaal
Hugh Jackman kruipt weer in de huid van het personage dat hem wereldberoemd maakte. X-Men Origins: Wolverine speelt zich af voorafgaand aan de X-Men-saga en vertelt het verhaal van Wolverine’s epische en gewelddadige geschiedenis, zijn complexe relatie met Victor Creed en het onheilspellende Weapon X-programma.
De adembenemende actiefilm X-Men Origins: Wolverine blijft trouw aan de spectaculaire sfeer van de X-Men-films en zorgt ervoor dat je tot het einde op het puntje van je stoel zit!

Topcast
Hugh Jackman is onweerstaanbaar cool als Wolverine: deze rol is hem op het lijf geschreven. Met de flair van een jonge Clint Eastwood creëert hij een aantrekkelijk personage waarmee kijkers van alle leeftijden zich kunnen identificeren: grote klasse. Zijn tegenstrever en broer is Victor Creed, perfect en zonder overacting in beeld gebracht door Liev Schreiber. Van je familie moet je het hebben: beide broers vechten een strijd uit op leven en dood, een strijd tussen goed en kwaad. Als kwade genius schittert Danny Huston in de rol van Willam Stryker, die zijn tegengewicht vindt in professor Charles Xavier, bekend uit de vorige afleveringen en knap vertolkt door Patrick Stewart.

Knappe extra's op Blu-ray
De Blu-rayversie van Wolverine zit barstensvol leuke extra's waarmee fans de Wolverine-legende meer diepgaand kunnen verkennen. Naast de commentaar van regisseur Hood en de producers, is er ook een gesprek met de bedenkers van het personage: Stan Lee en Len Wein. Onder de tal van andere extra's is dit de eerste Fox-release met de 'Live Lookup'-functie: deze Blu-ray kan gegevens van de Internet Movie Database online binnenhalen. En dankzij de Ultimate X-mode kunnen ze kiezen voor vier kijkervaringen: waaronder beeld-in-beeld met commentaar van de regisseur, storyboards en nog veel meer.

Onvergetelijke Marvel Comics herleven
X-Men is afgeleid van de beroemde Marvel Comics uit de jaren zestig. De X-Men-saga vormt een kroniek van de onophoudelijke strijd tussen mensen en mutanten en hun pogingen om samen te leven. Hun geestelijke vader is Stan Lee, de oprichter van Marvel Comics. In de afgelopen 17 jaar zijn de stripverhalen van de X-Men de meest verkochte strips ter wereld geweest.

Nieuw! Nu Blu-ray en DVD in 1 Combo verpakking!
Twentieth Century Fox brengt Wolverine ook uit in een zogenaamde combo-verpakking, waarin de Blu-ray en de DVD te vinden zijn. Meer en meer huishoudens zijn laaiend enthousiast over Blu-ray. Dit nieuwe format is dan ook de ideale manier om gezellig samen op de bank van de avonturen van Wolverine te genieten in de allerhoogste kwaliteit. De DVD kan aan de kinderen gegeven worden zodat ze van de film kunnen genieten op hun kamer, op hun computer, of gezellig op de achterbank in de auto of op vakantie.

De verkoop van Blu-rayspelers groeit exponentieel. Met deze toestellen kan men tevens dvd's, cd's en andere formaten afspelen. De kijkervaring van een Blu-ray is evenwel onvergelijkbaar en ook de klank is briljant.

Productinformatie koop-combo Blu-ray + dvd
Titel: X-Men: Wolverine
Releasedatum: 28 oktober
Genre: Action, sci-fi
Leeftijd: 12, icoontje geweld
Lengte: 107 min.
Audio: Engels 5.1 DTS HD Master Audio, Frans 5.1 DTS
Aspect ratio: 16x9 2.35 LB
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
Met meer dan 3 uur aan extra’s, o.a.:
• Audiocommentaar
• 4 Verwijderde scènes
• 3 Documentaires
• 10 Profielschetsen

Huur-dvd
Titel: X-Men: Wolverine
Releasedatum: 28 oktober
Genre: Action, sci-fi
Leeftijd: 12, icoontje geweld
Lengte: 107 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16x9 2.35 LB
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Koop-dvd

Titel: X-Men: Wolverine
Releasedatum: 28 oktober
Genre: Action, sci-fi
Leeftijd: 12, icoontje geweld
Lengte: 107 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16x9 2.35 LB
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• 4 verwijderde scènes
• Wolverine gaat los: de complete geschiedenis


Recent nieuws van dezelfde bron