:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: BOXSET MET KANNIBALENFILMS
PERSBERICHT: BOXSET MET KANNIBALENFILMS
Bron: Filmfreaks - Datum: 2009-08-02 - Geplaatst door: Werner
We kunnen nog een laatste koopdvd voor augustus aankondigen, namelijk de boxset Kannibalenfilms. Deze titel zal op 24 augustus op het Shock-label verschijnen.

KANNIBALENFILMS BOXSET:
- CANNIBAL HOLOCAUST
- CANNIBAL FEROX
- EATEN ALIVE


Label: Shock
Releasedatum: 24 augustus 2009

Cannibal Holocaust

Een New Yorkse antropoloog, professor Harold Moore, reist af naar het onherbergzame oerwoud van Zuid Amerika dat ook wel het Groene Inferno wordt genoemd. Met behulp van twee plaatselijke gidsen wil hij uitzoeken wat er gebeurd is met een filmploeg die bijna een jaar geleden verdween, tijdens het maken van een documentaire over vermeende kannibalenstammen. Na een lange zoektocht en ontmoetingen met een paar primitieve stammen, ontdekt de professor de stoffelijke resten van de filmploeg en wat banden met onbewerkt filmmateriaal. Na terugkomst in New York bekijkt Professor Moore de filmrollen. Hij ziet hoe regisseur Alan Yates, zijn assistente Faye Daniels en de cameramannen Jack Anders en Mark Tomaso diep de jungle in gaan, waar ze de inheemse stammen ophitsen voor hun eigen kicks met alle dramatische gevolgen van dien.

DVD details:
Regie: Ruggero Deodato
Cast: Robert Kerman, Francesca Ciardi, Perry Pirkanen
Herkomst: Italië / Colombia, 1980
Speelduur: 92 minuten
Geluid: Engels DD2.0
Beeld: 16:9
Nederlands ondertiteld

Cannibal Ferox

Een antropologische studente reist met haar broer en beste vriendin naar de Amazone om te bewijzen dat kannibalisme een mythe is. Tijdens hun tocht komen ze twee blanken tegen waarvan er een gewond is. Het blijken echter drugskoeriers te zijn die bovendien ontzettende wreedheden tegen de lokale bevolking hebben begaan. De hel breekt los wanneer een groep krijgers wraak komt nemen op de blanke indringers.

DVD details:
Regie: Umberto Lenzi
Cast: Giovanni Lombardo Radice, Lorraine De Selle, Zora Kerova
Herkomst: Italië, 1981
Speelduur: 93 minuten
Geluid: Engels DD2.0
Beeld: 16:9
Nederlands ondertiteld

Eaten Alive

Er worden mensen vermoord met in gif gedoopte pijltjes. Voordat de moordenaar gepakt kan worden, komt hij echter om bij een auto-ongeluk. De moordenaar draagt een 8mm-film bij zich met daarop de naam en het adres van een vermiste vrouw. Sheila Morris, de zus van de vermiste vrouw, gaat op onderzoek uit. Het spoor leidt naar Nieuw Guinea, waar ze haar zus terugvindt bij een gestoorde sekte. Alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt het gebied ook nog eens door een uiterst gevaarlijke en agressieve kannibalenstam bevolkt te worden.

DVD details:
Regie: Umberto Lenzi
Cast: Robert Kerman, Janet Agren, Paola Senatore
Herkomst: Italië, 1980
Speelduur: 92 minuten
Geluid: Engels DD2.0
Beeld: 16:9
Nederlands ondertiteld