:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: VERBORGEN GEBREKEN
PERSBERICHT: VERBORGEN GEBREKEN
Bron: Just Entertainment - Datum: 2009-06-17 - Geplaatst door: Ann
VERBORGEN GEBREKEN
Nederlandse dramaserie Verborgen Gebreken op DVD

Verborgen Gebreken is een Nederlandse dramaserie van de makers van onder andere Voetbalvrouwen, Keyzer & De Boer Advocaten en De Hoofdprijs. In twaalf delen wordt het opwindende leven van vijf jonge collega's op een Amsterdams makelaarskantoor gevolgd. De serie is in Nederland sinds 2 maart jongstleden wekelijks te zien op NET 5 en wordt sinds 14 april ook uitgezonden op de Belgische zender Eén. Verborgen Gebreken wordt in mei uitgegeven op DVD door Just Entertainment in samenwerking met SBS Publishing & Licensing.

Centraal in Verborgen Gebreken staat het hippe makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De dagelijkse leiding is in handen van de beide dochters van de baas: de warme, vriendelijke Noor (Ricky Koole) en haar overambitieuze jongere zus Puck (Jennifer Hoffman). Noor heeft een relatie met een van haar kantoorgenoten, de egocentrische Joep (Frederik Brom). De tweede mannelijke collega is de bescheiden en behulpzame Bram (Egbert-Jan Weeber). Hij laat zich regelmatig de kaas van het brood eten door de bijdehante Mouna (Maryam Hassouni). Zij blijkt ook nog eens een verborgen agenda te hebben. In de eerste aflevering wordt de dagelijkse gang van zaken op kantoor al snel flink verstoord als Bob Rademaker (Jeroen Krabbé), de vader van Noor en Puck, dood wordt gevonden...

Verborgen Gebreken scoort al sinds de eerste aflevering uitstekende kijkcijfers bij NET 5 en ook in België valt de serie zeer goed in de smaak. Naast de hoofdrolspelers zijn er regelmatig gastoptredens te zien van bekende acteurs, zoals Vincent Croiset, Marian Mudde en Rick Engelkes. De vrouwelijke personages in Verborgen Gebreken dragen speciaal ontworpen kleding uit de 'TV-à-Porter Collection by Steps'. Producent NL Film & TV tekende naast de hierboven genoemde tv-series voor bekende speelfilms als Liever Verliefd, Ellis In Glamourland en De Storm.