:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FUTURAMA INTO THE WILD GREEN YONDER
PERSBERICHT: FUTURAMA INTO THE WILD GREEN YONDER
Bron: Fox - Datum: 2009-05-14 - Geplaatst door: Werner
FUTURAMA: INTO THE WILD GREEN YONDER
Briljant en hilarisch
Verkrijgbaar op DVD vanaf 13 mei

De knotsgekke, politiek incorrecte, satirische en hilarische wereld van Futurama komt weer volledig tot leven in de vierde film uit de serie over de avonturen van de interplanetaire koeriersdienst Planet Express. Net als de drie delen die voorafgingen aan Into The Wild Green Yonder wordt deze film niet alleen een voltreffer bij de fans van het eerste uur, maar ook bij het jonge en minder jonge publiek dat de provocerende humor van deze saga nog niet eerder ontdekte.

Plot
Het verhaal is, net als de andere Futurama-films, te gek om los te lopen. Waanzinnige verhaallijnen voeren de kijker mee door milieubewuste melkwegstelsel die op de drempel van een Groen Tijdperk staan en duistere oude krachten met slechts één obsessie: de integrale vernietiging van het heelal. Alles begint met de beslissing van de vader van Amy Wong om de grootste midgetgolfbaan van de Melkweg te bouwen. De toon is meteen gezet…

‘Parodisiacum’
De kijker hoeft de eerdere films niet gezien te hebben om dolle pret te beleven aan Into The Wild Green Yonder. Niemand is bestand tegen de lawine van hilarische gags die elkaar in hoog tempo opvolgen tijdens het bewogen avontuur van Fry, een anachronistische pizzabezorger en de held van de serie, en zijn vrienden van Planet Express. Parodie en satire zijn alom aanwezig en zowat alles passeert de revue: ecologie en milieuactivisme, oude politieke cultuur, seksisme, reclame, macht, corruptie, liefde en dood, … Het geheel is doorspekt met ironische verwijzingen naar film noir, Star Trek, Batman en nog veel meer werk van het kleine en grote scherm.

DVD
De Futurama-films worden uitsluitend op dvd uitgebracht. Into The Wild Green Yonder ligt vanaf 13 mei in de schappen. Bij de extra’s zitten onder meer een kijkje achter de schermen, geschrapte scènes, audiocommentaar door Matt Groening, de geestelijke vader van de Simpsons en Futurama, enz. Ben je een fan of durf je het te worden? Haast je naar de winkel! De voorgaande films (Bender’s Big Score, The Beast With A Billion Backs en Bender’s Game) zijn nog verkrijgbaar.

Productinformatie
DVD-verkoop
Titel: Futurama: Into The Wild Green Yonder
Release: 13 mei 2009
Genre: Animatiefilm
Leeftijd: 6, spin, taal
Speelduur: +/- 85 min
Geluid: Frans Dolby Digital 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: 16 x 9 - 1.78 groot scherm
Menu: Frans, Engels
Ondertiteling dvd: Frans, Nederlands, Engels

Extra’s dvd:
• Audiocommentaar door Matt Groening, David X. Cohen, John Dimaggio
• Storyboard Animatie
• Een kijkje achter de schermen
• Penn Jillette Manie!
• Verwijderde Scènes
• Matt & David in de ruimte
• Hoe teken ik Futurama, in 10 ingewikkelde stappen
• 3D modellen
• Bender in de Bios
• Zapp’s LiefdeshandboekRecent nieuws van dezelfde bron