:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BONES EN BOSTON LEGAL SEIZOEN 3
PERSBERICHT: BONES EN BOSTON LEGAL SEIZOEN 3
Bron: Fox - Datum: 2009-02-18 - Geplaatst door: Werner
BONES SEIZOEN 3

Geniet van de romance tussen Bones (Emily Deschanel) en Booth (David Boreanaz) in de gevaarlijke, duistere wereld van strikt geheime misdaaddossiers. Met het derde seizoen van Bones ben je verzekerd van talloze heerlijke tv-avonden. De prachtige combinatie van spanning, drama en romantiek zorgen ervoor dat je blijft kijken tot de laatste seconde!

Iedereen heeft geheimen!
Een moordonderzoek lijkt een routineklus te zijn, maar dan worden de gruwelijke sporen opgegraven van een kannibalistische seriemoordenaar. Forensisch antropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan (Emily Deschanel) en Speciaal Agent Seeley Booth van de FBI (David Boreanaz) staan op de drempel van de meest verbijsterende, en afschrikwekkende, zaak van hun loopbaan. Als de politiedossiers volstromen met verborgen extremisten, seksfetisjisten en verkoolde lijken moet het duo terugvallen op de sterk ontwikkelde wetenschappelijke kennis van Brennan, de onfeilbare intuïtie van agent Booth en een briljant onderzoeksteam. Nu, in het huiveringwekkende derde seizoen van Bones, moeten Brennan en Booth de schokkende waarheid ontdekken achter een eeuwenoud geheim genootschap en de geheimzinnige 'Gormogon' te pakken krijgen… voor het te laat is!

David Boreanaz laat nog steeds de harten smelten
De sexy hoofdacteur met Italiaanse roots is bekend geworden met zijn vertolking in Buffy The Vampire Slayer en de spin-off serie Angel, waarin hij Angel speelde. Voor zijn allereerste rolletje trad hij op in Married With Children, als een stoere biker die een oogje had op de aantrekkelijke Kelly. Door zijn vertolking aan de zijde van Emily Deschanel in Bones is hij tot een steracteur uitgegroeid die een breed publiek aanspreekt. De allure van zijn karakter (special agent Seeley) vormt een speels en spannend tegengewicht voor het koele personage van zijn tegenspeelster Emily Deschanel (dr. Temperance Brennan). De wisselwerking tussen beiden levert een amoureuze spanning op die de serie even sterk draagt als het misdaadmysterie dat moet worden opgelost.

Meer House dan CSI
Met zijn zwarte humor en zorgvuldig opgebouwde spanningsboog is Bones een serie waarin de nadruk even sterk ligt op de karakters als het oplossen van het misdaadmysterie. Net zoals in bijvoorbeeld in X-files met Mulder en Scully is de seksuele spanning tussen Booth en Bones ook hier niet uit de lucht. Daardoor heeft Bones meer verwantschap met een serie als House dan CSI. Ook bij House zijn de personages net zo belangrijk als het vaststellen van de juiste medische diagnose.

Kijkers die echter graag mee de 'crime' puzzel oplossen, komen zeker aan hun trekken. De mysteries in Bones zijn altijd origineel en boeiend. Dat is niet het minst te danken aan de inbreng van Kathy Reichs, de forensisch pathologe en auteur van een reeks bestsellers waarop de serie is geïnspireerd. Achter de schermen treedt ze op als consultant om over de wetenschappelijke correctheid te waken.

Kijkcijfers
Dat deze televisieserie gewaardeerd wordt blijkt wel uit de kijkcijfers en hoge waardering. Op 2Be zijn er elke week opnieuw honderdduizenden kijkers die zich laten verwennen door deze populaire serie. Het is één van de best bekeken televisiesereis op het 2Be kanaal.

Productinformatie
Koop-dvd
Titel: Bones Season 3
Releasedatum: 4 maart 2009
Genre: tv-serie / misdaad, drama
Leeftijd: 12, spinnetje, taal
Lengte: 760 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16X9 Widescreen 1.78
Menu: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels

Extra's dvd:
• Verlengde scènes
• Alternatieve (niet uitgezonden) versies van de afleveringen:
- “The Knight on the Grid”
- “Player Under Pressure”
- “The Baby In The Bough”
• De scènes gekozen door de regisseur
• Bloopers


BOSTON LEGAL SEIZOEN 3


Een unieke combinatie van humor en drama
Verkrijgbaar vanaf 4 maart op dvd

Boston Legal biedt een verfrissende nieuwe kijk op justitie en transformeert op die manier de drukke wereld van Ally McBeal in de glamoureuze omgeving van topadvocaten. Deze gedurfde en soms donkere serie pakt de morele en sociale problemen aan waarmee onze wereld wordt geconfronteerd... Boston Legal zorgt voor een uitzonderlijke combinatie van maatschappelijke satire, drama en compromisloze humor… oordeel zelf!

Het verhaal
Terwijl een moordproces de gemoederen in de stad verhit, gaat het leven op advocatenkantoor Crane, Poole & Schmidt zijn gewone gangetje, met de gebruikelijke criminele maniakken, gijzelingsdrama’s, travestieten, kannibalen en ongekende chaos. Nieuwkomer Jeffrey Coho neemt het niet al te nauw met de regels en vindt meteen zijn plekje, passionele pleiter Denny Crane krijgt een koekje van eigen deeg en advocaat Alan Shore zoekt onvermoeibaar naar de grenzen van de wet en van toptelevisie!

Crane, Poole & Schmidt
Crane, Poole & Schmidt is een fictief advocatenkantoor in Boston waarmee de kijkers al konden kennismaken in het laatste seizoen van de televisieserie The Practice. In die afsluitende afleveringen werden ook de karakters geïntroduceerd die we kennen in Boston Legal. Zo ontstaat Boston Legal eigenlijk in de laatste afleveringen van The Practice waarin Eugene Young en Jimmy Berlutti van Young, Frutt & Berlutti besluiten om Alan Shore (James Spader) te ontslaan zonder te overleggen met Ellenor Frutt. Dit is de aanleiding voor een verhaallijn die tot het einde van de serie doorloopt. Uiteindelijk krijgt Alan een ontslagvergoeding van slechts 15.000 dollar, terwijl hij meer dan 6 miljoen dollar heeft opgebracht voor het kantoor. Alan stapt naar het advocatenkantoor Crane, Poole & Schmidt omdat hij meent door deze gang van zaken een overname van Young, Frutt & Berlutti te kunnen claimen. Denny Crane (William Shatner), oprichter van Crane, Pool & Schmidt vindt de zaak interessant en durft het aan deze zaak ook te verdedigen in de rechtbank. Dit is het begin van een hilarische en soms absurde advocatenserie…

Wie zijn de meest uitgesproken personages?
• James Spader (Alan Shore) houdt van uitersten. Zijn carrière oogt als een ontdekkingsreis naar de duistere kant van de menselijke ziel. Voor zijn vertolking in The Practice werd hij beloond met een Emmy (2004). In diezelfde rol, maar dan in Boston Legal werd hij opnieuw gelauwerd met een Emmy (2005), iets wat nooit eerder was voorgekomen in de geschiedenis van de Emmy's. In 2007 oogstte hij opnieuw een Emmy, een absolute topprestatie. Maar bovenal is hij ook, en dat als 'democrat', de boezemvriend van de aartsconservatieve Denny Crane!
• William Shatner (Denny Crane) staat al vijftig jaar voor de camera's. Net als Spader werd ook hij in 2004 bekroond met een Emmy voor zijn rol in The Practice, een Golden Globe en een tweede Emmy zouden volgen in 2005. Maar Shatner is bovenal ook een cultfiguur door zijn rol als Captain James Kirk in de legendarische sciencefictionserie Star Trek. In Boston Legal laat Denny Crane zich kennen als de grootsprakerige, egoïstische en koppige 'republican' die naar eigen zeggen lijdt aan de dollekoeienziekte. Crane staat altijd klaar om zijn seksuele veroveringen, zijn successen en zijn naam rond te bazuinen. Ondanks zijn leeftijd, verslechterend geheugen en het feit dat zijn penis enkel werkt op medicatie, demonstreert Denny af en toe die flitsen van genialiteit die hem tot een levende juridische legende maakten. Meer dan ooit blijft hij trouw aan zijn hobbies: vissen, whisky drinken, sigaren roken, wapens afvuren, uit de gevangenis blijven, en uiteraard, achter de vrouwen aanzitten. Onder zijn oude vlammen vinden we ex-echtgenotes terug, een dwerg en haar moeder, een vrouw met een houten been, een imitatrice van Barbra Streisand en zijn enige echte liefde: Shirley Schmidt
• Candice Bergen ontving 5 Emmy's en 2 Golden Globes voor haar aandeel in Murphy Brown, een comedy die tien jaar lang op tv was te zien. Bergen is een ster zoals er maar weinig zijn: ze speelde nog aan de zijde van Steve McQueen, Richard Attenborough en Yves Montand. Ze is tevens een begenadigd journaliste en fotografe.
Als partner Shirley Schmidt in Boston Legal is ze de oude geliefde van Crane en houdt ze deze ongeleide kruisraket met argusogen in de gaten. Wie kan Shirley van haar stuk brengen? Ze verdedigde een kannibaal, gaf snijdende commentaar op actueel racisme, en ontsnapte uit de handen van een psychotische kidnapper ...
• René Auberjonois is vooral bekend geworden door zijn rol als Father Mulcahy in M*A*S*H en van Odo in de televisieserie Star Trek: Deep Space Nine. In zijn rol als Paul Lewiston in Boston Legal, is hij het werkpaard van het bedrijf. Paul wordt beschouwd als de ‘correcte’ man bij Crane, Pool & Schmidt. Hij is sinds jaren een goede vriend van Denny Crane maar is dikwijls gefrustreerd door het non-conforme en erratische gedrag van Denny Crane en Alan Shore.

Van de maker van Ally McBeal en The Practice
Boston Legal is van de hand van David Kelley (Ally McBeal, The Practice) en kan bogen op een cast met grote namen als James Spader, William Shatner, Candice Bergen en René Auberjonois.

Bekroningen en nominaties
In zijn vijf seizoenen is Boston Legal al veelvuldig in de prijzen gevallen. De serie won al meerdere Emmy awards voor de verschillende seizoenen en kreeg tal van Emmy-nominaties. Maar daar houdt het niet op, ook voor andere prijzen zoals de prestigieuze Golden Globe werd de serie meermaals bekroond en genomineerd.

Productinformatie
Koop-dvd
Titel: Boston Legal Season 3
Releasedatum: 4 maart 2009
Genre: tv-serie / komedie, misdaad
Leeftijd: AL, taal
Lengte: +/- 990 min.
Audio: Engels 2.0, Frans 2.0 Hybrid
Aspect ratio: 16X9 Widescreen 1.78
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Frans

Extra's dvd:
• Exclusieve documentaires “Out of Order?” en “Character Witness”Recent nieuws van dezelfde bron