:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FUTURAMA: BENDER'S GAME
PERSBERICHT: FUTURAMA: BENDER'S GAME
Bron: Fox - Datum: 2009-02-08 - Geplaatst door: Werner
FUTURAMA: BENDER'S GAME
Schandalig goede humor!
Te koop op dvd vanaf 4 februari

Met de release van Futurama's Bender's Game is het weer feest voor liefhebbers van tegendraadse humor! Deze derde Futuramafilm is al weer even hilarisch als zijn beide voorgangers. Schitterende, niet-politiek-correcte satire uit de waanzinnige hersenpan van Matt Groening: de geestelijke vader van de Simpsons laat zich hier helemaal gaan!

Het verhaal
Omdat de brandstofprijzen door het dak knallen, gaat de bemanning van de Planet Express op een gevaarlijke missie. Ze willen infiltreren in de enige donkere-materiemijn ter wereld, de bron van alle ruimteschipbrandstof! Maar diep onder de oppervlakte ligt een veel vreemdere plaats… een middeleeuws land vol met draken, magie en beschonken ridders die verdacht veel op Bender lijken. Dus parkeer je zweefmobiel en zadel je eenhoorn op voor Futurama’s grootste avontuur tot heden.

Genadeloze parodie op fantasy
Bender's Game steekt onder andere de draak met Dungeons & Dragons, het superpopulaire fantasy 'role playing game' (RPG) van Gary Gygax en Dave Arneson. Het spel dateert al van 1977 en is zowat de vader van alle RPG's. Kijkers kunnen verder volop genieten van satirische verwijzingen naar de iconen uit het fantasygenre zoals; The Lord Of The Rings en anderen. In de extra's zien we bijvoorbeeld Bender, zwaar onder invloed van een geestverruimend vocht, een antipiraterij-boodschap brengen.

Alweer een ‘topwerkje’ van Matt Groening
Matt Groening, de bedenker van de geniale Simpsons, is ook de geestelijke vader van Futurama. De humor van Futurama is best nog een tikje provocerender dan die van de Simpsons. Maar wie houdt van de anarchistische familie uit Springfield, zal genieten van Futurama. Meer dan 15000 bezoekers van de Internet Movie Database (www.imdb.com ) geven de serie meer dan negen op tien, een absolute topscore.

Vervolledig je collectie
Deze derde Futuramafilm volgt op Bender's Big Score en The Beast With A Billion Backs. Fans kunnen deze editie’s natuurlijk nog steeds opnemen in hun collecties, deze zijn namelijk nog volop verkrijgbaar.

Productinformatie
Releasedatum: 4 februari 2009
Genre: animatie
Leeftijd: 6, spinnetje, taal
Lengte: circa 83 min.
Audio: Engels 5.1, Frans 5.1
Aspect ratio: 16X9 1.78 FF
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Audiocommentaar door David Cohen
• Foto Gallerij
• Dungeons & Dragons & Futurama
• Het tekenen van Futurama in 83 korte stappen
• 3D-modellen
• Welgeteld één hele verwijderde scène
• Blooperama 2
• Benders antipiraterij-waarschuwing
• Trailer: 'Futurama Into The Wild Green Yonder'Recent nieuws van dezelfde bron