:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE UNIT SEIZOEN 3
PERSBERICHT: THE UNIT SEIZOEN 3
Bron: Fox - Datum: 2009-01-11 - Geplaatst door: Werner
THE UNIT SEIZOEN 3
Dennis Haysbert & Robert Patrick strijden voor hun overleving!
Verkrijgbaar vanaf 25 februari op dvd!

Eindelijk is het langverwachte derde seizoen van The Unit verkrijgbaar op dvd! Deze alom geprezen TV-serie met een zeer sterke cast neemt je me in de realiteit van vandaag de dag, waarin terreur zijn gruwelijke tol eist van de bevolkingen over de gehele wereld ... Zet je schrap voor adembenemende actie, maar ook voor aangrijpend, menselijk drama!

Het verhaal
Ze vormen ‘The Unit’, een geheim team van commando’s dat opereert buiten de normale militaire hiërarchie. Ze wagen hun leven tijdens gevaarlijke missies en hun identiteit is daarom topgeheim. Het leven van de mannen wordt meer dan ooit bedreigd als ze ontdekken dat ‘The Unit’ op non-actief is gesteld in afwachting van een onderzoek naar vermeende criminele activiteiten. De verdenkingen worden steeds zwaarder en monden zelfs uit in geweld. Dit dwingt de mannen de vaardigheden die ze tijdens hun missies hebben geperfectioneerd, te gebruiken om zichzelf en hun gezinnen te beschermen tegen aanvallen die steeds dodelijker worden.

Sterke cast
De twee topacteurs Dennis Haysbert en Robert Patrick zorgen ervoor dat je adrenalineniveau tijdens het kijken van The Unit tot hoge niveaus stijgt. Dennis Haysbert, een indrukwekkende verschijning door zijn rollen in Heat en Standoff, liep dezer dagen des te meer in de kijker door zijn vertolking in 24. Daarin speelde hij de allurevolle president Palmer, de eerste zwarte president van de VS. Zo was hij, in fictie, eigenlijk de voorloper van Barack Obama. Net als in 24 zet Haysbert een ijzersterke persoonlijkheid neer in The Unit. Robert Patrick is niet alleen kolonel Tom Ryan uit The Unit, hij liet zijn talent ook schitteren in topfilms als Terminator II en Walk The Line. Veel kijkers zullen de acteur ook herkennen als John Doggett uit The X-Files, waar hij een FBI-agent speelde met een militaire achtergrond.

Awards en nominaties
The Unit werd al gelauwerd met een Emmy Award voor het schitterende stuntwerk. Daarnaast werd de serie vele malen genomineerd en bekroond met tal van andere Awards, Ook op de de diverse filmwebsites (oa. IMDB) scoort deze serie benijdenswaardige en uitzonderlijke hoge waarderingen.

Actie op gelijke voet met drama
Hoewel The Unit de wereldwijde terrorismedreiging als hoofdthema heeft, laat deze bijzondere serie zich niet met de standaardformats vergelijken. Naast de ruwe actie en spanning is er meer dan genoeg aandacht voor de mensen achter de uniformen. Dat maakt The Unit tot een realistisch sterke dramaserie, waarin ook de echtgenoten en de families van de elitesoldaten een grote rol spelen. Met andere woorden: zowel actie-liefhebbers als fans van 'human drama' worden kunnen nu genieten van het sterke 3de seizoen op DVD! Of nu instappen in het voordelig geprijsde eerste seizoen. In Nederland kijken ongeveer 400.000 kijkers naar de meeslepende afleveringen, meer dan Lost (300.000), en zelfs een tikje meer dan Border (250.000).

Productinformatie
Releasedatum: 25 februari 2009
Genre: tv-serie
Leeftijd: 12, vuistje, spinnetje, taal
Lengte: ca. 9 uur
Audio: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16X9 1.78: DVD-9 wide screen
Menu: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels

Extra's dvd:
• Audiocommentaar op diverse afleveringen
• Een rondetafelgesprek met de schrijvers
• Verschillende verwijderde scènesRecent nieuws van dezelfde bron