:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: PRISON BREAK SEIZOEN 3
PERSBERICHT: PRISON BREAK SEIZOEN 3
Bron: Fox - Datum: 2008-08-12 - Geplaatst door: Werner
PRISON BREAK SEIZOEN 3
Maak je borst nat voor een nieuwe ‘break out’!
Verkrijgbaar op DVD vanaf 3 september

Adrenaline, actie en razendsnelle plotwendingen: Prison Break Seizoen 3 is het meest explosieve seizoen tot nu toe! Deze keer is er geen ontsnappen aan... Grijp deze kans om je favoriete karakters op jouw scherm te zien!

Het verhaal
Ontsnappen uit de zwaar beveiligde Fox River gevangenis was het makkelijkste gedeelte! Maar nu zal Michael Scofield moeten vechten voor zijn leven binnen de muren van Sona, een levengevaarlijke gevangenis in Panama. De enige aanwezige vorm van rechtspraak in deze gevangenis is grof geweld en een lijkzak lijkt de enige manier om uit deze hel te ontsnappen. De tijd begint te dringen en deze keer is het Lincoln Burrows die zich moet haasten om zijn broer te helpen ontsnappen. Een extra uitdaging hierbij is dat hij ook de enig overgebleven persoon, die hem kan helpen om zijn zoon te redden uit de handen van de sinistere “Company”, zal moeten bevrijden. Vol met actie en onverwachte twists is Prison Break seizoen 3 het meest explosieve seizoen tot nu toe. Deze keer lijkt er echt geen ontsnappen aan!

Verslavend goed
In dit derde seizoen van Prison Break lijkt er geen einde te komen aan de spanningsopbouw. En dat is goed nieuws voor de fans, die massaal trouw blijven aan deze unieke TV-serie. Het nieuwe derde seizoen zit vol aangrijpende actiemomenten en heerlijke tergende spanning ... Van de eerste seizoenen gingen honderdduizenden boxsets over de toonbank. Uitzonderlijke cijfers die aantonen dat een groot publiek kwalitatieve en intelligente televisieseries nog steeds waarderen..

Grote populariteit
Sinds Prison Break in de zomer van 2005 zijn debuut maakte op het scherm in Amerika, heeft het in heel korte tijd de wereld veroverd. De serie heeft diverse publieksawards gewonnen en tevens een aantal nominaties voor Golden Globes ontvangen. De prestaties van de acteurs kregen daarbij opvallend veel lof, met als meest opvallende namen Wentworth Miller en Dominic Purcell. Ook de sterke muzikale score van componist Ramin Djawadi werd beloond met een Emmy-nominatie.

Wentworth en Dominic: sexy kerels
De post ers van Wentworth Miller en Dominic Purcell zullen ongetwijfeld ontelbare meisjeskamers sieren. De in Engeland geboren en aan Princeton afgestudeerde Miller zette zijn eerste stappen als acteur met gastoptredens in Buffy The Vampire Slayer, ER en Popular. Nadien kwamen er ook filmrollen in The Human Stain, Underworld en Joan Of Arcadia. Zijn goede looks haalt hij van z'n ouders. Zijn vader heeft Afrikaans, Jamaïcaans, Duits-Joods en Cherokee bloed en zijn moeder maakt de reeks volledig met Russisch, Frans, Nederlands, Syrisch en Libanees bloed. Dominic Purcell, eveneens geboren in Engeland maar opgevoed in Australië, werd een tv-ster in Australië vóór hij debuteerde in Amerika met een hoofdrol in John Doe (2002). In 2000 won hij de Green Card Lottery en nu leeft hij met z'n familie in Los Angeles.

Nu ook in high definition
Tegelijk met de release van het derde seizoen op dvd komen ook seizoen 1 en 3 ook uit op Blu-ray disc. Zo kunnen liefhebbers nog meer genieten van hun favoriete serie in de allerhoogste beeldresolutie voor een onovertroffen kijkervaring, die nog wordt versterkt door de glasheldere, adembenemende geluidskwaliteit.

Productinformatie:
Titel: Prison Break seizoen 3 dvd en blu-ray
Releasedatum: 3 september 08
Genre: tv-serie
Leeftijd: 12
Lengte: circa 10 uur / 45 min. per episode
Beeld: 16X9 1.78 FF
Menu: Nederlands, Engels, Spaans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Spaans

Extra's dvd:
• “The Making of” Orientación
• Aflevering: De ontsnapping
• De scènes van de regisseur
• Tussen de scènes door …

Titel: Prison Break Season 1 blu-ray
Releasedatum: 3 september 08
Genre: tv-serie
Leeftijd: 12
Lengte: circa 18 uur / 45 min. per episode
Beeld: 16X9 1.78 FF
Menu: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans

Extra's:
• Audiocommentaar op diverse afleveringen
• Verwijderde en verlengde scènes
• Making of Prison Break
• Fox presents: Making a scene – Prison Break
• TV-spots
• Featurettes:
- If these walls could speak
- Beyond the Ink


Recent nieuws van dezelfde bron