:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: VAKANTIEPRET
PERSBERICHT: VAKANTIEPRET
Bron: Disney - Datum: 2008-07-28 - Geplaatst door: Werner
VAKANTIEPRET

Het einde van de vakantie is in zicht. Bijna worden de boekentassen van onder het stof gehaald, maar eerst is het tijd voor een flinke portie plezier! De dieren uit de jungle, onze 101 gevlekte vriendjes en de met elfenstof bestrooide Peter Pan en Tinkelbel vergezellen je aan het einde van de zomervakantie. Disney brengt je speciale edities van The Jungle Book 2, Peter Pan Terug naar Nooitgedachtland en 101 Dalmatians 2: Het Avontuur Van Vlek In Londen. Deze DVD's staan boordevol bonusmateriaal: bloopers, spelletjes, muziek, extra verhalen, videoclips... Geen tijd om je te vervelen! Haal ze nu in huis, want met de Kras & Win wedstrijd maak je kans op een reis naar Walt Disney World Resort in Florida of andere magische Disney prijzen.

THE JUNGLE BOOK 2 SPECIAL EDITION
Te koop op DVD vanaf 13 augustus 2008

Het vervolg van de prachtige Disney Classic Jungle Book begint waar het eerder avontuur eindigde. Mowgli, die opgroeide in de jungle, beslist om zijn dierenvrienden te verlaten en bij de mensen te gaan leven. Het "mensenkind" wordt dan verwelkomd door zijn nieuwe ouders en zijn nieuwe broertje Ranjan. Hij ontdekt er wat affectie en tederheid is, en hij wordt betoverd door de kastanjebruine ogen van zijn vriendinnetje Shanti.

Terwijl het jongetje zich goed amuseert met zijn nieuwe vriendjes, mist Baloe hem zo erg dat hij beslist om naar het dorp te gaan om zijn beschermeling op te zoeken. Mowgli laat zich meeslepen door de vreugde van het weerzien en volgt zijn berenvriend naar de jungle zonder zijn nieuwe familie op de hoogte te brengen.

Het jongetje raakt al heel snel in de ban van de hypnotiserende ogen van Kaa, voordat hij uiteindelijk geconfronteerd wordt met Shere Khan, de mensenetende tijger die vastberaden is om wraak te nemen. Als Shanti en Ranjan zich bewust worden van het gevaar dat Mowgli bedreigt, slaan ze de handen in elkaar met Baloe om als dynamisch team de door iedereen gevreesde tijger onder handen te nemen. Mowgli wordt gered door zijn vrienden en komt dan voor een nieuw dilemma te staan: kiezen tussen zijn vriend Baloe en de mensen die nu zijn echte
familie zijn. Dankzij de streken van de onvergetelijke personages en het ritme van de meeslepende liedjes zal deze avonturentekenfilm gegarandeerd bij het hele gezin in de smaak vallen. Deze Special Edition bevat een geheel nieuw avonturenspel "Mowgli's Verhaaltjestijd", muziekclips en meer.

Technische kenmerken:
Speelduur: 69 minuten
Beeldformaat: 1.66:1 - 16x9
Leeftijd: alle leeftijden
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Nederlands / Frans
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal:
• Samenvatting van de originele Classic Jungle Book
• Mowgli's Jungledoolhof
• Mowgli's spannende verhalenboek
• Zing mee met de film
• Songteksten in beeld
• Videoclips
• De Nalatenschap van Jungle Book


PETER PAN TERUG NAAR NOOITGEDACHTLAND SPECIAL EDITION
Te koop op DVD vanaf 13 augustus 2008

Alle helden uit Peter Pan, de schitterende Disney-klassieker uit 1953, keren terug met een fonkelnieuw avontuur, Peter Pan: Terug Naar Nooitgedachtland. De kinderen van Wendy zullen op hun beurt de magie van Nooitgedachtland én de vreselijke Kapitein Haak ontdekken!

Wendy is volwassen geworden. Ondertussen is ze getrouwd en heeft ze zelf kinderen: zoontje Danny en dochter Jane. Tijdens de Tweede Wereldoorlog probeert ze hen te troosten met verhalen over Nooitgedachtland, een wonderlijke plaats waar ze ooit is geweest. Danny, de jongste, isdol op deze bedverhaaltjes, maar Jane vindt 't maar flauwekul... Tot op de dag dat ze door Kapitein Haak wordt ontvoerd en hij haar meeneemt naar Nooitgedachtland. De snode kapitein wil haar als lokaas gebruiken om zijn eeuwige vijand te verschalken: de schelm Peter Pan.

Jane twijfelde dan wel aan de waarheid van haar moeder's verhalen, maar nu moet ze alles geloven. Ze ontmoet Peter Pan en ontdekt Nooitgedachtland. Toch weigert de koppige Jane om in de kracht en de magie van de verbeelding te geloven. Peter Pan en zijn vrienden doen er alles aan om het meisje opnieuw in dromen te laten geloven, zodat ze terug naar huis kan vliegen. Maar alles mislukt. Dit brengt Kapitein Haak op een nieuw idee: hij belooft Jane weer naar huis te brengen als ze haar vrienden verraadt. De twijfels van het kleine meisje betekenen stilaan de dood voor Tinkelbel. Peter Pan moet snel een manier vinden om Jane uit de klauwen van Haak te bevrijden en haar bewijzen dat met geloof, trouw en wat elfenstof alles mogelijk is... Zelfs het onmogelijke!

Deze betoverende uitgave, vol charme en avontuur, bevat wonderlijke Elfjes scènes. Bovendien is er een geheel nieuw magisch Tinkelbelspel en nog veel meer.

Technische kenmerken:
Speelduur: 70 minuten
Beeldformaat: 1.66:1 - 16x9
Leeftijd: alle leeftijden
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels/ Nederlands/ Frans
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal:
• Disney Fairy Moments
• Verloren schatten
• Introductie met Chris Chase en Sharon Morrill
• De eerste ontmoeting van Jane en Haak
• Verrassing voor Tink
• Rosetta & The Flower
• Iridessa & The Lightbugs
• Tink & The Bell
• Tinkelbels uitdaging: Op zoek naar het lichtje


101 DALMATIANS 2:"HET AVONTUUR VAN VLEK IN LONDEN SPECIAL EDITION
Te koop op DVD vanaf 13 augustus 2008

101 Dalmatiërs 2: Het avontuur Van Vlek In Londen is een vertederend vervolg op de prachtige 17e Disney Classic 101 Dalmatiërs. Deze tekenfilm is sinds zijn verschijning in 1961 nog altijd een van de meest geliefde gezinsfilms.

Het Dalmatiërhondje Vlek voelt zich wat verloren tussen alle andere gevlekte pups en zou dolgraag iets vinden om zich te onderscheiden van zijn broertjes en zusjes. Hij droomt ervan een "Superhond" te worden zoals Thunderbolt, de vedette uit zijn favoriete tv-serie. Wanneer Vlek per ongeluk gescheiden raakt van zijn familie, grijpt hij deze kans aan om op zoek te gaan naar zijn held. En door een gelukkig toeval ontmoet hij hem en worden ze zelfs vrienden!

Maar Cruella zit intussen ook niet stil en broedt op een duivels plan: haar nieuwe passie is de schilderkunst sinds ze de gevlekte werken heeft leren kennen van een excentrieke schilder. Om haar nieuwe vriend de nodige inspiratie te geven, wil ze alle andere pups ontvoeren.

Alleen Vlek en zijn vriend Thunderbolt zijn in staat om dit snode plan te verijdelen. Zal de jonge Dalmatiër erin slagen de held van de dag te worden?

101 Dalmatiërs 2: Het Avontuur Van Vlek In Londen is een stoer avontuur in de echte traditie van Disney, boordevol avontuur, vriendschap en humor met alle personages uit de 101 Dalmatiërs en enkele nieuwe helden. Nu bevat de DVD nog meer plezier en avontuur, met een geheel nieuw spel: "Vlek's Spannende Schemerspel", muziekclips, achter-de-schermen documentaire en nog meer!

Technische kenmerken:
Speelduur: 70 minuten
Beeldformaat: 1.66 : 1 - 16x9
Leeftijd: alle leeftijden
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Nederlands / Duits
Ondertiteling: Nederlands / Duits / Engels/ Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal:
• Achter de schermen bij Disney
• Vooruitblik
• Muziek en Meer
• Muziekvideo "Try Again"
• Muziekvideo "You're the One"
• Spellen en Activiteiten
- De kleedkamer van Superwoef
- Vlek's Spannende Schemerspel
- Verdwaald in Londen


Recent nieuws van dezelfde bron