:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: RELEASES HORRORTITELS JUNI 2008
PERSBERICHT: RELEASES HORRORTITELS JUNI 2008
Bron: Filmfreaks - Datum: 2008-05-30 - Geplaatst door: Werner
Geachte journalist/filmcriticus,

Filmfreak Distributie heeft het genoegen de cult- en horror koopdvd-releases van juni 2008 aan te kondigen.

16 juni 2008
• Murder A La Mod (American Grindhouse)
• The Touch Of Her Flesh (American Grindhouse)
• The Slit Mouthed Woman (MushiMushi)

23 juni 2008
• Toys Are Not For Children (Sodemented)
• A Taste Of Blood (Donut Films)
• The Gruesome Twosome (Donut Films)

Over de nieuwe Koinobori-releases ontvangt u spoedig meer informatie.MURDER A LA MOD
Brian de Palma's verloren gewaande debuutfilm!

Karen is dolverliefd op fotograag Christopher, die stiekem bezig is met naaktfilmpjes op (zogenaamd) de scheiding van zijn vrouw te kunnen bekostigen. Om hem te steunen steelt Karen geld, maar voordat ze het Christopher kan overhandigen, wordt ze met een ijspriem aangevallen door diens kruiperige assistent Otto. Reeds in eerste lange film laat De Palma zijn handelsmerk zien. Stijlvol camerawerk en slimme, kunstige montage in combinatie met bloederige moorden door een getroubleerde maniak. Dit in een verhaal in de geest van zijn held Alfred Hitchcock (Psycho!) nooit ver weg is.

DVD details:
Regie: Brian de Palma
Label: American Grindhouse
Cast: Andrea Akers, Margo Norton, William Finley, Jared Martin, John Quinn
Herkomst: Verenigde Staten, 1967
Speelduur: 80 min.
Beeld: 4:3
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• American Grindhouse trailershow,
• Take lessons in how to photograph naked gals\THE TOUHG OF HER FLESH

Touch Of Her Flesh is de eerste film uit wat later een drieluik zou worden, rondom de vrouwenhater annex seriemoordenaar Richard Jennings. Wanneer Richard onverwachts terugkeert van een zakenreis, vindt hij zijn vrouw Claudia in bed met een andere vent. Diep geschokt rent hij weg waarbij hij aangereden wordt door een auto. Verbitterd, gekrenkt, mank en met één oog minder, slaat Jennings vervolgens aan het moorden. Want Jennings zint op wraak. Niet alleen op zijn eigen vrouw, maar op alle vrouwen.
Touch Of Her Flesh is één van de grofste, waanzinnigste sexploitaitionfilms ooit gemaakt, die zo in de smaak viel bij het publiek dat er gelijk twee vervolgen werden gemaakt: The Curse Of Her Flesh en Kiss Of Her Flesh (beiden uit 1968).

DVD details:
Regie: Michael Findlay
Label: American Grindhouse
Cast: Suzanne Marre, Angelique, Michael Findlay, Vivian del Rio, Peggy Steffans
Herkomst: Verenigde Staten, 1968
Speelduur: 78 min.,
Beeld: 4:3
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• Roberta & Michael Findlay trailershow,
• Gallery of exploitation art with audio oddities,
• American Grindhouse trailershowTHE SLIT MOUTHED WOMAN

Een jong stelletje besluit een ziekenhuis binnen te gaan nadat ze geruchten hebben gehoord dat daar een geest te zien zou zijn die 'de vrouw met de opengereten mond' wordt genoemd. Eenmaal binnen worden ze overvallen door een onweerstaanbaar verlangen om met elkaar te vrijen en besluiten ze in een lege kamer hun verlangens te bevredigen. Dan verschijnt er uit het niets een verminkte vrouw. 's Ochtends wordt de jonge vrouw dood gevonden in haar appartement. The Slit-Mouthed Woman is een ongebruikelijk voorbeeld van Pink Cinema waarin J-horror wordt gemixt met erotiek op een zowel ge-stoorde als originele manier.

DVD details:
Regie: Takuaki Hashiguchi
Label: MushiMushi
Cast: May Asada, Minami Aoyama, Lemon Hanazzawa, Mikiya Sanada
Herkomst:Japan, 2005
Speelduur: 63 min.,
Geluid: Japans 2.0
Beeld: 4:3
Nederlands, Engels, Frans en Duits ondertiteld.TOYS ARE NOT FOR CHILDREN

Jamie is een heel mooi, maar emotioneel gestoord meisje van 19. Haar vader vertrok toen ze nog maar een klein meisje was. De speelgoedverzameling die hij haar gaf, is haar enige herinnering aan hem. Ze werd opgevoed door haar dominante moeder, die haar vertelde dat haar vader enkel van z’n hoeren hield. Het speelgoed werd voor Jamie een vervanging voor de ontbrekende liefde van haar vader en het weerhield haar ervan een normale relatie te krijgen met een man. Uiteindelijk trouwt ze, maar ze behandelt haar man als een stuk speelgoed. Hun seksloze huwelijk loopt op de klippen. Jamie raakt bevriend met Pearl, een oude prostituee. Zij trekt Jamie mee in haar wereld. Pearl wordt jaloers en regelt een speciale klant voor Jamie. Ze vrijen en hij geeft haar een cadeau dat haar aan haar vader doet denken. Wacht eens even!!! Het is haar vader! Ze raken allebei overstuur en vader loopt naar achteren naar het raam van de kamer die zich op de 29e verdieping bevindt om Jamie te ontwijken. Oeps! Vaarwel, papa!

DVD details:
Regie: Stanley H. Brassloff
Label: Sodemented
Cast: Marcia Forbes,Harlan Cary Poe, Evelyn Kingsley, Luis Arroyo, Fran Warren, Peter Lightstone
Herkomst: Verenigde Staten, 1972
Speelduur: 85 min.
4:3
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• Harry Novak trailershowA TASTE OF BLOOD

Als John Stone per koerier twee flessen brandy ontvangt, is hij behalve opgetogen ook enigszins verbaasd. Hij is nog maar een beginnend zakenman en om dan al zo’n exclusief cadeau te krijgen, is vrij bijzonder. Zijn vrouw vindt het vreemd en smeekt hem niet van de brandy te drinken. Is dat misschien omdat zij intuïtief aanvoelt dat deze heerlijke drank gemixed is met het bloed van John Stone's voorouder, graaf Dracula?
Ondanks haar smeekbede kan John de aandrang niet weerstaan, drinkt van de brandy en wordt al snel bloeddorstig. Dat is nog niet het enige. Als laatst overgebleven afstammeling van graaf Dracula wordt hij nu gedreven door wraaklust en zweert alle verwanten van de moordenaars van graaf Dracula te verdelgen.

DVD details:
Regie: Herschell Gordon Lewis
Label: Donut Films
Cast: Bill Rogers, Elizabeth Wilkinson, Thomas Wood, Lawrence Tobin
Herkomst: Verenigde Staten, 1967
Speelduur:L 118 min.
Geluid: Engels 2.0, 4:3
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• Audiocommentaar van regisseur Herschell Gordon Lewis, Archival Nudie Short Subject: 'Nightmare at Elm Manor' (geen geluid), Originele trailers van 'A taste of blood' en 'Color me blood red'THE GRUESOME TWOSOME

De maffe oude Mrs. Pringle (Elizabeth Davis) is gespecialiseerd in handgemaakte pruiken, geheel vervaardigd van mensenhaar. Mrs. Pringle verhuurt daarnaast ook kamers aan studentes, die één voor één worden gescalpeerd door haar geesteszieke zoon Rodney (Chris Martell). Als een mede-studente van Kathy (Gretchen Welles) verdwijnt, gaat zij op onderzoek uit en komt oog in oog te staan met Rodney
en z’n nieuwe elektrische snijmes...

The Gruesome Twosome is een macabere mix van humor en horror van regisseur
Herschell Gordon Lewis (o.a. Gore Gore Girls) die met deze film opnieuw de grens van het betamelijke wist op te rekken. De film heeft één van de vreemdste openingsscènes uit de horrorgeschiedenis: twee piepschuimenpruikenkoppen die lekker aan het kletsen zijn over de afloop van de film totdat er één plotseling met een mes wordt doorboord
en het bloed eruit gutst.

DVD details:
Regie: Herschell Gordon Lewis
Label: Donut Films
Cast: Elizabeth Davis, Chris Martell, Gretchen Welles, Rodney Bedell
Herkomst: Verenigde Staten, 1968
Speelduur: 72 min.
Geluid: Engels 2.0,
Beeld: 4:3
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• Audiocommentaar van regisseur Herschell Gordon Lewis
• H.G. Lewis trailershow
• Trailer 'Strange world of Coffin Joe'
• Photo-gallery