:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: KOOPRELEASES FEBRUARI
PERSBERICHT: KOOPRELEASES FEBRUARI
Bron: Filmfreaks - Datum: 2008-02-25 - Geplaatst door: Werner
Filmfreak Distributie heeft het genoegen u het tweede deel van haar koopdvd-releases voor februari aan te kondigen. Naast vijf cult- en horrortitels op de bekende Shock, Sodemented en Splatterzone-labels is er ook het gloednieuwe American Grindhouse-label. Op dit label worden verloren gewaande parels gepresenteerd uit de onderste en wildste regionen van de Amerikaanse filmgeschiedenis. Ruige sexploitation, bloederige horrorfilms en schokkende documentaires die werden vertoond in smoezelige achterafzaaltjes (grindhouses) en drive-ins. Nu in een mooie digipack te verkrijgen: Rent-A-Girl en The Amazing Transplant.MANTIS IN LACE aka LILA

Pas op, daar heb je Lila! Ze is een topless gogo-danseres met een lief gezichtje. Lila is gek op de combinatie S-E-K-S en L-S-D. Het probleem is echter dat als ze begint te hallucineren, ze flitsende lichten en kolkende kleuren ziet, en – o, nee – een enge dikzak die geld en bananen vasthoudt! In paniek grijpt de geschrokken Lila naar een handig hakmes en hakt in een door LSD aangewakkerde vlaag van waanzin haar minnaars in stukken. Oeps. Het aantal slachtoffers neemt toe en twee wanhopige rechercheurs proberen haar erbij te lappen voor het trippende, schattige meisje opnieuw kan toeslaan. Zoals een van de agenten zo toepasselijk zegt: "Ze heeft een bad trip!"

Een fascinerende mix van moord en krankzinnigheid van producent Harry Novak. Cultlieveling Stuart Lancaster (Faster Pussycat! Kill! Kill!) speelt in Mantis In Lace de rol van een ten dode opgeschreven psycholoog en ook het prachtige, beweeglijke lichaam van Pat Barrington (Orgy Of The Dead) is te zien. De psychedelische cinematografie van Laszlo Kovacs (Ghostbusters, Easy Rider) is prachtig en de hypnotiserende titelmuziek krijg je nooit meer uit je hoofd.

DVD Details:
Regie: William Rotsler
Cast: Susan Stewart, Vic Lance, Pat Barrington, Stuart Lancaster, Steve Vincent, M.K. Evans.
Label: Sodemented
Herkomst: VS, 1968
Speelduur: 87 min.
DVD5, regiovrij
Beeld: 4:3 LB
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• trailersPIGKEEPER'S DAUGHTER

Herinner je je Moonbeam McSwine in Li'l Abner nog? De rondborstige dame die niet graag in bad ging, maar liever met haar vriendjes, de varkentjes, door een modderpoel rolde? Maak kennis met haar even rondborstige naamgenoot, de langbenige Moonbeam (Terry Gibson). Deze beeldschone, roodharige boerenmeid heeft één beste vriend: Lord Hamilton Pig. Zij beschouwt dit biggetje als "de knapste gozer ter wereld". Moonbeams rondborstige moeder klaagt over twee dingen in het leven: de stinkende varkens die haar man fokt en het feit dat haar dochter nog geen man heeft. Moonbeam is tenslotte al 19 en als ze niet oppast loopt ze straks achter een rolstoel. Vader en moeder weten niet dat Moonbeam regelmatig aan de rol gaat met de knappe Jasper (John Keith), die eigenlijk de beeldschone, welgevormde Patty (Patty Smith) wil veroveren en haar maagdelijkheid wil inruilen voor een vrijpartij in het hooi. Deze wulpse, vrolijke sekscomedy die zich afspeelt op het platteland is een grap over een reizende handelaar, die letterlijk werkelijkheid wordt. De ongelukkig reiziger Peter James geeft Moonbeam een bad in een paardendrinkbak en leert de dubbelloopse slotzin van de Code of the Hills kennen.

DVD Details:
Regie: Bethel Buckalew
Label: Sodemented
Cast: Peggy Church, Patty Smith, Gina Paluzzi, Terry Gibson en John Keith
Herkomst: VS, 1972
Speelduur: 90 min.
DVD5, regiovrij
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteldSACRED FLESH

Verscheurd tussen seksueel verlangen, haar kuisheidsgelofte en haar angst voor eeuwige verdoemenis, worstelt een middeleeuwse non met haar geestelijke gezondheid. Balancerend op de rand van de waanzin, zoekt ze troost in de seksuele ontkenning die zo heftig wordt gepredikt door de non des doods die ze in haar krankzinnige visioenen ziet. Haar geestelijke gezondheid wordt bovendien bedreigd door haar visioenen van Maria Magdalena, die haar laat twijfelen aan haar opvatting dat seks iets slechts en kwaadaardigs is. Tussen deze discussies denkt de non aan niets anders dan de gewelddadige seksuele fantasieën die haar in een duistere wereld van bloed en orgastische zelfvernietiging dwingen.

DVD Details:
Regie: Nigel Wingrove
Label: Sodemented
Cast: Sally Tremaine, Moyna Cope, Simon Hill, Kristina Bill, Paddy Rocks
Herkomst: Engeland, 2000
Speelduur: 72 min.
Beeld: 4:3 Letterboxed
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• Teaser trailer
• Theatrical trailer
• Behind the scenes
• AudiocommentaarTHE AMAZING TRANSPLANT

De American Grindhouse-collectie presenteert verloren gewaande parels uit de onderste en wildste regionen van de Amerikaanse filmgeschiedenis. Ruige sexploitation, bloederige horrorfilms en schokkende documentaires die werden vertoond in smoezelige achterafzaaltjes (grindhouses) en drive-ins. In een tijd dat de censuur op seks en geweld steeds losser werd konden de makers van deze films hun creativiteit de vrije loop laten met soms bizarre, maar meestal verrassende resultaten.

The Amazing Transplant: Doris Wishmans befaamde penis-transplantatie film! Als Arthur zijn verloofde heeft gewurgd, gaat detective Bill Barlen op onderzoek uit. Hij ondervraagt een aantal vrouwen uit Arthurs amoureuze verleden die hem vertellen over hun gewelddadige seksuele escapades. Maar wat heeft Arthur plots veranderd van een nerd in een seksverslaafde hengst. En waarom gaat hij seksueel door het lint wanneer hij geconfronteerd wordt met vrouwen met goedkope gouden oorringen? Heeft hij dan werkelijk zijn kleine apparaat laten verwijderen en vervangen door de enorme penis van z'n dode vriend Felix?

DVD Details:
Regie: Doris Wishman
Label: American Grindhouse
Cast: Juan Fernandez, Linda Southern, Larry Hunter, Olive Denneccio en Kim Pope
Herkomst: VS, 1970
Speelduur: 71 min.
DVD5, regiovrij
Beeld: 4:3
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld.

Extra's:
• The original theatrical trailer,
• Doris Wishman trailershow,
• Gallery of Doris Wishman Exploitation Art,
• U.S. Navy's archival short Sex Hygiene,
• Short subject, "Penis Facts 1952"!,
• American Grindhouse TrailershowRENT-A-GIRL

De naïeve en niet bijster slimme Karen Anderson is wanhopig op zoek naar een carrière als fotomodel. Ze schrijft zich in bij het schimmige 'RENT-A-GIRL' modellenbureau wiens core-bussiness eigenlijk bestaat uit het faciliteren van de bizarre wensen van rijk maar 'kinky' cliëntèle. Karen begint als model voor naaktfoto’s maar maakt al snel promotie en mag de "eregast" zijn op een 'speciaal' feestje van de rijke Harriet Grant, een dame met een speciale voorliefde voor het geselen van jonge dames...

Cast: Barbara Wood, Darlene Bennett, Franklyn Spencer, Jack Damon

DVD Details:
Regie: William L. Rose
Label: American Grindhouse
Cast: Barbara Wood, Darlene Bennett, Franklyn Spencer, Jack Damon
Herkomst: VS, 1968
Speelduur: 77 min.
Beeld: 4:3
DVD5 regiovrij
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• Kink-o-rama short: lessons of the strap,
• Gallery of sick sixties sex stills with audio oddities,
• American Grindhouse trailershowLE BAGMAN

Regie: François Simard / Anouk Whissel / Jonathan Prévost
Label: Splatterzone

Over the top-splatter comedie over een jeugdbende die het aan de stok krijgt met een serial killer die een papieren zak over zijn hoofd draagt, de uiteindelijke confrontatie eindigt in een bloedbad van epische properties. Deze dvd bevat ook nog zeven andere korte films van de drie bovengenoemde regisseurs.

DVD Details:
Regie: François Simard / Anouk Whissel / Jonathan Prévost
Label: Splatterzone
Herkomst: Canada, 2004
Speelduur: 88 min.
Beeld: 4:3
DVD5, regiovrij
Geluid: Frans 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• korte films en making ofFLOWER AND SNAKE 2: HELL

Shizuko Toyama wordt op weg naar het vliegveld door haar man op de achterbank van de auto geliefkoosd. Bij het vliegveld aangekomen neemt ze afscheid van haar man die naar het buitenland gaat. De chauffeur, Kawada, is verliefd op de mooie vrouw van zijn baas. Thuis woont ook nog de dochter uit het eerste huwelijk van Toyama, Kyoko. Kyoko is de baas van een meisjes-bende. Op een dag krijgt Shizuko een telefoontje van haar stiefdochter: 'Ze heeft 3000.000 Yen nodig, anders wordt ze gelyncht.' Shizuko rijdt naar een afgesproken plek om het geld af te geven. Het blijkt een valstrik te zijn, en Shizuko wordt door haar stiefdochter en haar bende beroofd. Dan duikt er een maffioso op om een speelschuld van Kyoko te innen, Kyoko wil daar de 3000.000 Yen voor gebruiken maar haar bende wil ook haar deel van de buit. Shizuko en Kyoko vluchten, maar de Maffioso weet de chauffeur Kawada over te halen hem te helpen, samen ontvoeren ze moeder en dochter om er levend SM speelgoed van te maken...

DVD Details:
Regie: Shogorou Nishimura
Label: Shock
Cast: Kaori Asou, Mami Fujimurau en Sei Hiraizumi
Herkomst: Japan, 1985
Speelduur: 69 min.
DVD5, regiovrij
Beeld: 4:3 LB
Geluid: Japans 2.0
Nederlands ondertiteld