:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Leuven Kort >> PERSBERICHT: SELECTED SHORTS #5: COMEDY SHORTS
PERSBERICHT: SELECTED SHORTS #5: COMEDY SHORTS
Bron: Leuven Kort - Datum: 2007-06-02 - Geplaatst door: Werner
Het heeft even geduurd, maar eindelijk is hij klaar, en we zijn er bijzonder fier op: Selected Shorts #5: Comedy Shorts. Een uitgelezen selectie van gelauwerde grappige kortfilms uit de hele wereld. Met onder meer HomeGame, de winnaar van de Publieksprijs op het Internationaal Kortfilmfestival Leuven 2004 en Harvie Krumpet, de Australische Oscarwinnaar en zonder twijfel de populairste Short ooit.

Selected Shorts is het kortfilm dvd-label van het Internationaal Kortfilmfestival Leuven, dat jaarlijks een aantal compilaties streng geselecteerde kortfilms uitbrengt. Selected Shorts is bijzonder actief: sinds de eerste uitgave in het najaar 2004 zijn er reeds 6 dvd's verschenen. Jaarljks geeft Selected Shorts één compilatie met de beste Vlaamse kortfilms van het afgelopen jaar uit, en één internationale compilatie. De volgende Selected Shorts staat al op til (De Beste Vlaamse Kortfilms Van 2006). Hou de website in de gaten.

Selected Shorts #5: Comedy Shorts) is verkrijgbaar in de gloednieuwe webshop van Selected Shorts (www.selectedshorts.com), een shop waar niet enkel de eigen Selected Shorts-uitgaven, maar ook een hele reeks andere uitstekende kortfilmcompilaties besteld kunnen worden.