:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: CHARMED SEIZOEN 3
PERSBERICHT: CHARMED SEIZOEN 3
Bron: Paramount - Datum: 2005-07-13 - Geplaatst door: Werner
CHARMED SEIZOEN 3
The power of three will set you free!

Op 22 september 2005 brengt Paramount Home Entertainment het derde seizoen van Charmed uit op DVD. De box bevat, net als seizoen 1 en 2, weer veel magische en avontuurlijke afleveringen en wordt uigebracht in een bijzonder vormgegeven verpakking. De populariteit van de serie Charmed is zowel op TV als op DVD erg groot! Ruth de Jager, Jr. Product Manager bij Paramount Home Entertainment Benelux, geeft aan dat de doorverkopen van beide DVD boxen erg succesvol zijn verlopen.

Charmed seizoen 3
Het derde seizoen van Charmed is drie keer sterker en biedt drie keer zoveel bovennatuurlijke avonturen en spanning nu wij opnieuw de zusjes Halliwell volgen bij hun pogingen met het moderne heksenleven om te gaan. En het leven van de zusjes is alleen maar ingewikkelder geworden. De een ontdekt dat haar grote liefde ook haar grootste vijand is; de ander biedt weerstand aan The Powers That Be om te kunnen trouwen en het vroeg- tijdige overlijden van de derde leidt tot de kennismaking met een halfzusje van wiens bestaan zij niets afwisten. Deze 22 afleveringen vormen een perfecte mix vol spannende avonturen en geraffineerde humor. Volg deze knappe heldinnen bij hun pogingen hun strijd tegen het kwaad te combineren met de aangename kanten van het leven.

Specificaties
Het derde seizoen van Charmed wordt uitgebracht in een luxe verpakking met 6 dvdís
(912 minuten) en een boekje van 7 paginaís! Charmed seizoen 4 zal later dit jaar (medio november) worden uitgebracht in een luxe verpakking.