:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Focus Film Facts >> PERSBERICHT: STREETBALL CONFIDENTIAL
PERSBERICHT: STREETBALL CONFIDENTIAL
Bron: Focus Film Facts - Datum: 2005-07-09 - Geplaatst door: Werner
STREETBALL 'CONFIDENTIAL'
Rap-fans opgelet: Exclusief voor deze DVD twee ijzersterke nieuwe tracks van The Game: King Of The Blacktop en Win Or Lose.

Op 11 oktober 2005 brengt Focus Film Facts Streetball Confidential. Streetball Confidential is een combinatie van straat-basketbal en hardcore rapmuziek van o.a. The Game. Streetball Confidential wordt gepresenteerd door NBA-ster Baron Davis, Harlem Globetrotter en streetball-legende Headache en de nummer 1 Hip Hop Artist The Game. Ook in Nederland scoort The Game de een na andere hit, met en zonder de medewerking van 50 Cent. Speciaal voor Streetball Confidential schreef The Game twee splinternieuwe tracks King Of The Blacktop en Win Or Lose. Deze songs begeleiden de beelden van de meest flitsende Streetball-moves.

Deze DVD laat voor het eerst exclusieve beelden zien van de "moves" van Headache. Er zijn achtergronden van de Streetball life-style en gesprekken met Baron Davis, Headache en The Game. Zij praten over zichzelf, elkaar en Streetball.

Ook in Nederland is Streetball zeer populair en het wordt in de grote steden op grote schaal beoefend. www.streetball.nl kan je een indruk krijgen over de populariteit van Streetball.

Kortom, Streetball Confidential is een must voor alle rap en streetball fans.

Op de DVD o.a.:
Exclusief voor deze DVD twee ijzersterke nieuwe tracks van The Game: King Of The Blacktop en Win Or Lose.
Streetball-legende en Harlem Globetrotter Headache (Tim Gittens) laat zijn kunsten zien op de legendarische Courts van Venice Beach.
Exclusieve instructies van Headache's nieuwste moves, w.o. The Matrix, Kick Pass en Pistol.
NBA topper Baron Davis, Headache en rap-superster The Game praten over zichzelf, elkaar en Streetball.
Beelden achter de schermen van spectaculaire nieuwe moves.


Recent nieuws van dezelfde bron