:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2005
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2005
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2005-07-08 - Geplaatst door: Werner
Gek op TV; de beste TV- series op DVD
Mad About You, The Nanny, Who's The Boss en meer, meer...

Het is al weer een tijdje geleden dat de laatste afleveringen op de Vlaamse buis waren, maar wie herinnert ze zich niet? Het kat en muisspelletje van Tony en Angela in Who's the Boss?, het leven in de grote stad en de spitse dialogen van koppel Paul en Jamie in Mad About You. Maar ook het nasale stemgeluid van Nanny Fran wanneer het langgerekte "Mr Sheffield" door het huis klonk. En wat dacht je van de tweede serie van de allereerste girlpower serie uit de jaren '70 Charlie’s Angels en de eerste seizoenen van het buitenaardse Andromeda, Mutant X en de fantasievolle klassieker Bewitched... Volop humor, veel boeiende extra’s en genoeg afleveringen voor urenlang kijkplezier! Naast bovengenoemde 'nieuwe' TV series zijn natuurlijk ook Seinfeld, The Shield, Dawson’s Creek, Charlie’s Angels, Starsky and Hutch, Married with Children en meer bekende TV-series verkrijgbaar bij Sony Pictures Home Entertainment. Vanaf eind augustus zijn er ook nog geweldige Sony prijzen te winnen bij aankoop van een exemplaar uit deze unieke TV collectie.MAD ABOUT YOU COLLECTION
Release DVD KOOP: 4 augustus 2005

Synopsis
Onderscheiden met maar liefst tien Emmy-awards en een van de populairste, meest geliefde en langstlopende series ooit. De romantische ups en downs van een aangenaam neurotisch stel, Paul en Jamie Buchman staan centraal in Mad About You. Samen kibbelen en discussiëren zij over zaken als het huwelijk, stemmingen, kinderen, de liefde, vrienden en het leven in het algemeen. Met een onvergetelijk Helen Hunt en gortdroge Paul Reiser in de hoofdrollen. Samen zochten zij zelf de afleveringen uit voor deze bijzondere collectie.

Regisseur: Danny Jacobson (Roseanne, Fame)
Acteurs: Helen Hunt (What Women Want, As Good As It Gets, Cast Away), Paul Reiser (Beverly Hills Cops 1 en 2)
Genre: Komedie, fantasie, familie
Product: 4 disc

Extra op DVD:
• "The 7 Warning Signs of Madness" – bloopers
• Audiocommentaar van Paul Reiser & Helen Hunt bij "The Final Frontier"
• Audiocommentaar van Paul Reiser & Helen Hunt bij "The Pilot"
• Documentaires: "Paul Reiser and Helen Hunt are Mad About the Theme" en "Paul Reiser & Helen Hunt are Mad About Guest Stars"
• TV-spot Mad About You
• Videointroducties bij de afleveringen
• Trailers: A League of Their Own, Bewitched tv-serie en Stuart LittleTHE NANNY - SEASON 1
Release DVD KOOP: 4 augustus 2005

Synopsis
Treed binnen in de wereld van Nanny Fran. Hoge hakken, rode lippen, korte rokjes en een nasaal stemgeluid dat nog lang blijft nagalmen. Onnavolgbaar runt zij het huishouden van de Sheffields terwijl ze in tussentijd op zoek is naar de ideale (joodse) man. Maak kennis in dit eerste seizoen met de Nanny zelf, haar bemoeizuchtige en vraatzuchtige moeder, haar excentrieke oma en natuurlijk de Britse Broadwayproducer Maxwell, neurotische CC, droge butler Niles en de bloedjes van kinderen.

Regisseur: Peter Marc Jacobson (TV-series: What I Like About You, Who's The Boss?), Fran Drescher
Acteurs: Fran Drescher (American Hot Wax, The Hollywood Knights, Jack), Charles Shaughnessy (Denial, Get A Clue), Nicholle Tom (Beethoven 1 & 2, Panic), Renée Taylor (Alfie, The Ladykillers, The Producers)
Genre: Komedie
Product: 3 disc

Extra op DVD:
• The Making of The Nanny
• Commentaar door Fran Drescher
• Trailers: Bewitched, Dawson’s CreekWHO'S THE BOSS? - SEASON 1
Release DVD KOOP: 25 augustus 2005

Synopsis
Voor het eerst komt deze populairste serie uit de jaren '80 op dvd. De serie waarmee Alyssa Milano groot werd en waarin Tony Danza schitterde. Tony Micelli en zijn tienerdochter Samantha verhuizen van de Bronx naar Connecticut omdat Tony een baan als huishouder heeft gevonden bij de rijke zakenvrouw Angela Bower. Tony en Sam moeten erg wennen aan het ongewone gezin Bower met neurotische, tuttige Angela, verlegen zoontje Jonathan en Mona de roodharige sarcastische oversekste moeder van Angela. In deze DVD box zitten alle 22 afleveringen van het eerste seizoen.

Regisseur: Martin Cohan (Catch-22, Flying High), Blake Hunter (Diff'rent Strokes)
Acteurs: Tony Danza (12 Angry Men, Crash, Stealing Christmas, A Brooklyn State of Mine), Judith Light (Joseph: King Of Dreams, The Ryan White Story, Paul Monette: The Brink Of Summer’s End), Alyssa Milano (Charmed (TV-serie), Commando, Fear, Where The Day Takes You, The Canterville Ghost), Danny Pintauro (Cujo, Timestalkers, The Beniker Gang), Katherine Helmond (Brazil, Fear And Loathing In Las Vegas, Time Bandits, Overboard, Family Plot, The Legend Of Lizzie Borden)
Genre: Komedie, familie
Product: 3 disc met 22 afleveringen

Extra op DVD:
Who's the Boss? – How it all begun:
• Brooklyn meets Conneticut
• Tony Micelli – Man of the House
• Angela Bower – President of the coporation
• Mona.., mona.., mona
• And the children – Samantha & Jonathan
• Opposite attract
• How will it end?CHARLIE'S ANGELS - SEASON 2
Release DVD KOOP: 4 augustus 2005

Synopsis
In het tweede seizoen van Charlie's Angels maken we kennis met een nieuwe Angel in het team. Na het vertrek van Angel Jill (Farah Fawcett) krijgen de overgebleven misdaadbestrijdende schoonheden Sabrina en Kelly een nieuwe kracht in hun team: Kris Munroe, het jongere zusje van Jill (Cheryl Ladd). De Angels zitten de misdadigers weer op hun hielen en krijgen een aantal spannende opdrachten. Kris kan meteen laten zien of ze net zo goed is als haar zus. Natuurlijk worden ze nog altijd geholpen door de trouwe Bosley en blijft Charlie zich nog altijd verschuilen achter zijn wereldberoemde speakerbox.

Regisseur: John Llewellyn Moxey (Shaft, Magnum, Miami Vice, Jack & The Fatman)
Acteurs: Farah Fawcett (The Substitute Wife, Baby, Jewel), Kate Jackson (Miracle Dogs, Larceny, No Regrets), Jaclyn Smith (Free Fall, Three Secrets, Navigating The Hart), David Doyle (The Adventures Of Pinocchio, Road Rovers)
Genre: Actie, komedie

Extra op DVD:
• TrailersBEWITCHED - SEASON 1
Release DVD KOOP: 18 augustus 2005

Synopsis
De remake van deze populaire komedie uit de jaren '60 verschijnt over een aantal maanden in de bioscopen met Nicole Kidman in de hoofdrol. Bewitched gaat over Samantha, een (op het eerste gezicht) doodnormale doorsnee huisvrouw. Niets is echter minder waar. Samantha was voor haar huwelijk een befaamd lid van de heksenbeweging, totdat ze verliefd werd op een menselijk wezen en een normaal aards leven aanvaardde. Haar echtgenoot Darrin werkt op een reclamebureau en samen voeden zij kinderen Tabitha en Adam op. Het huwelijk tussen deze lieve heks en haar onhandige echtgenoot levert de nodige hilarische taferelen op. Mede veroorzaakt door Endora, een draak van een schoonmoeder. Ondanks dat zij Darrin beloofde nooit meer heksenkracht te gebruiken, merkt Samantha dat een beetje magie zo nu en dan, onvermijdelijk is...

Regisseur: Sol Saks (Walk Don't Run)
Acteurs: Elizabeth Montgomery (The Panama Deception, TV-series: The Legend Of Lizzie Borden, A Case Of Rape), Dick York (Inherit The Wind, My Sister Eileen, Cowboy), Dick Sargent (Operation Petticoat, That Touch Of Mink, Columbo: Uneasy Lies the Crown (TV-serie)), Agnes Moorehead (Citizen Kane, The Magnificent Ambersons, Johnny Belinda, Jane Eyre)
Genre: Komedie, fantasie, familie

Extra op DVD:
• Documentaire
• Clipcompilatie
• Trailers

Mutant X en Andromeda werden in België nooit uitgezonden. Alle twee series van hoge kwaliteit, stuk voor stuk ideaal voor uren kijkplezier onderuitgezakt op de bank...ANDROMEDA - SEASON 1
Release DVD KOOP: 25 augustus 2005

Synopsis
"Het universum is gevaarlijk, maar in de toekomst vechten mijn team en ik om het veiliger te maken. Ik ben Dylan Hunt, kapitein van de Andromeda Ascendant, en dit zijn onze avonturen..."

Het Gemenebest omvatte drie sterrenstelsels en veel verschillende culturen. Na het bedrog van zijn bondgenoten wordt Dylan Hunt (gespeeld door Kevin Sorbo die jarenlang Hercules speelde in de gelijknamige serie) gezagvoerder van het ruimteschip Andromeda, in de tijd bevroren. Als hij drie eeuwen later ontwaakt, ontdekt hij dat het Gemenebest uiteen is gevallen. Om een einde te maken aan de chaos tussen de planeten, moet Hunt de Andromeda inzetten om het Gemenebest in zijn oude glorie te herstellen en opnieuw eenheid te brengen tussen de Stelsels. Daarvoor neemt hij de huurling Tyr Anasazi aan en ook de bemanning van de Eureka Maru, bestaande uit kapitein Beka Valentine, ingenieur Seamus Harper, de fysicus Physicist Rev Bem en de arts Trance Gemini.

Regisseur: Gene Roddenbery (Bekend van de Star Trek films en tv-series)
Acteurs: Kevin Sorbo (Hercules, Xena), Lisa Ryder, Keith Hamilton Cobb
Genre: Actie, sci-fi
Product: 3 disc
Geen extra's op DVDMUTANT X - SEASON 1
Release DVD KOOP: 25 augustus 2005

Synopsis
Mutant X gaat over de avonturen van een team menselijke mutanten die na genetische manipulatie over buitengewone krachten beschikken. Avi Arad is de regisseur van deze serie en onder meer verantwoordelijk voor Spider-Man, X-Men, Daredevil en Blade. Samen met honderden andere nietsvermoedende personen, werden deze New Mutants genetisch gewijzigd tijdens geheime experimenten in opdracht van de overheid. De organisatie die hen heeft gecreëerd, beseft dat alles uit de hand is gelopen en maakt nu jacht op hen om ze "uit de handel te nemen". De missie van "MUTANT-X" is hun lotgenoten op te sporen, hen te helpen met zichzelf in het reine te komen en hen te beschermen tegen hun makers.

Regisseur: Avi Arad (Spider-Man 1 en 2, The Punisher)
Acteurs: Forbes March (Way Off Broadway (TV-serie)), Victoria Pratt (Forbidden Island (TV-serie), Whatever It Takes)
Genre: Misdaad, actie
Product: 3 disc
Geen extra's op DVDURBAN LEGENDS 3: BLOODY MARY
Release DVD KOOP: 18 augustus 2005
Release DVD HUUR: 2 augustus 2005

Horror, griezel en thriller: Bloody Mary de derde Urban Legends heeft het allemaal.

Synopsis
Een legende is een verhaal dat op volksoverlevering berust, en vaak van zeer twijfelachtige waarheid. De stadslegendes zijn onwaarschijnlijke gebeurtenissen die in steden regelmatig zouden gebeuren, en waarvan iedereen ooit wel eens iets gehoord heeft... Maar wat als deze vertelsels toch echt uitkomen? Vooral studenten worden vaak de daver op het lijf gejaagd door wat oudere collega’s. In de Urban Legend films wordt dit thema tot horror verheven. Ook de derde Bloody Mary maakt veel slachtoffers. Studenten die een grap uithaalden met enkele meisjes, worden één na één volgens de rituelen van een stadlegende vermoord. Wie zal de sluier oplichten, en de waarheid achterhalen voor dat er nog meer bloed stroomt? Horrorfans zitten nu al op het tipje van hun stoel. Het spannende script werd geschreven door Dougherty en Harris die ook verantwoordelijk waren voor X-men 2.

Regisseur: Mary Lambert
Acteurs: Kate Mara (Random Hearts), Tina Lifford (Pay It Forward)
Genre: Horror

Extra op DVD:
• Making of Bloody Mary: Urban LegendsD.E.B.S.
Release DVD KOOP: 11 augustus 2005
Release DVD HUUR: 2 augustus 2005

Vier sexy meiden, werken als geheim agent: girl power boordevol actie en een komische ondertoon

Synopsis
Vier Californische schoolmeiden delen alles met elkaar... Ook hun top secret opleiding aan de Academy! Ze zijn immers geheime agenten en hebben als opdracht Lucy Diamond, een diabolische feeks en baas van een criminele bende, te ontmaskeren. Wanneer één van de topagentes Amy verdwijnt na een ontmoeting met de ontzettend knappe Lucy, wordt de klopjacht ingezet. Maar wil Amy wel verlost worden uit de klauwen van Lucy? Want tussen beide vrouwen groeit er een wel bijzonder sexy relatie. Grappige girl power, met een charmant lesbisch tintje. Deze film kreeg op het Sundance Filmfestival van 2004 zeer goede kritieken.

Regisseur: Angela Robinson (Herbie: Fully Loaded)
Acteurs: Jordanna Brewster (The Fast & The Furious, The Faculty), Devon Aoki (Sin City, 2 Fast 2 Furious), Sara Foster (The Big Bounce), Jill Richie (Herbie: Fully Loaded, Breaking All The Rules), Meagan Good (Ride Or Die, You Got Served)
Genre: Actie, komedie

Extra op DVD:
• D.E.B.S. Animaties
• Audiocommentaar van de regisseusse Angela Robinson en actrices Sara Foster, Jordana Brewster, Jill Ritchie en Megan Good
• Verwijderde scènes
• Making of: 'Infiltrating D.E.B.S.'
• Fotogalerieën: D.E.B.S. comic en produktiefoto's
• Trailers: Hitch, Charlie's Angels: Full Throttle en SpanglishSPANGLISH
Release DVD KOOP: 18 augustus 2005
Release DVD en VHS HUUR: 2 augustus 2005

James L. Brooks bekijkt de American dream family door een kristische bril, met een schitterend hartveroverende Adam Sandler, een sterke en ontroerende Tea Leoni, en een oogverblindende Paz Vega!

Synopsis
John Clasky (een vertederende Adam Sandler) is een toegewijde vader die enorme successen boekt als chef in zijn restaurant dat door alle kritieken bejubeld wordt. Zijn wat bizarre familie geniet mee van dit succes, en zijn neurotische vrouw (Tea Leoni) aarzelt dan ook niet een meid in dienst te nemen die alleen maar Spaans spreekt. Alles moet kunnen en iedereen moet zich happy voelen voor de mooie schijn! De Mexicaanse Flor (upcoming star Paz Vega) is pas verhuisd naar LA om daar voor zichzelf en vooral haar tienerdochter een beter leven op te bouwen. Alhoewel ze dus geen Engels spreekt is zij diegene die snel de mankementen van deze exentrieke "American dream" familie aanvoelt. Wanneer ze tijdens de schoolvakantie samen met haar dochter mee moet naar het strandhuis van de Clasky’s in Malibu, gaan de poppen helemaal aan het dansen. Alleen Flor houdt het hoofd koel en zal haar dochter uiteindelijk afschermen van de opdringerige American way of life. Regisseur James L. Brooks houdt van praatfilms (As Good As It Gets, Terms Of Endearment) en hier in Spanglish gaat het in essentie over mensen die naast elkaar praten, en praten om de eenzaamheid in hun verwarde leven te verdrijven.

Regisseur: James L. Brooks (As Good As It Gets, Terms Of Endearment, Jerry Maguire, Big War Of The Roses)
Acteurs: Adam Sandler (50 First Dates, Punch Drunk Love, Big Daddy, The Longest Yard), Tea Leoni (Family Man, Fun With Dick And Jane, Bad Boys, Jurassic Park 3), Cloris Leachman (The Longest Yard, Hanging Up, Now And Then), Paz Vega (Di Que Si, Carmen)
Genre: Komedie, drama

Extra op DVD:
• Audiocommentaar van regisseur/schrijver James Brooks en zijn crew
• DVD Rom Screenplay
• Verwijderde scènes met optioneel audiocommentaar
• Casting sessies met optioneel audiocommentaar
• Documentaire: 'How to Make the World's Greatest Sandwich' door Thomas Keller
• Making of Spanglish